Jauns Izpārdošana
Soopii Ātri Uzlādēt 3.0 60W/12A 6-Port USB Uzlādes Staciju par Vairākām Ierīcēm,Dock Stacija ar 8 Vadiem Iphone Iekļauts Skatīt lielāku

Soopii Ātri Uzlādēt 3.0 60W/12A 6-Port USB Uzlādes Staciju par Vairākām Ierīcēm,Dock Stacija ar 8 Vadiem Iphone Iekļauts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.32

-19%

€33.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

SooPii Ātri Uzlādēt 3.0 6-Ports Uzlādes Stacijas 4 Versijas ar dažādu veidu Kabeļi Pack:

CS60-411 CS60-222

CS60-6A CS60-3M3C

MAKSAS & CLEAN & ORGANIZĒTS

NE vairāk pārblīvēta kabeļi, NAV ķekars lādētāji, viss vienā vietā, tīra un sakārtota.Baltā krāsā ar izturīga matēts apdare, gaiši zils LED, Space Grey Silīcija gēla Sloksnes, apvienot, lai padarītu šo patiesi Premium Uzlādes Stacija.Paredzēti, lai ietilptu jebkurā vietā, uzņēmums, birojs, sēžu zālēm, mājas, dzīvojamās istabas, guļamistabas, virtuves, viesnīcas, restorāni, klasē.

60W/12A POWER & ĀTRI UZLĀDĒT 3.0

Qualcomm Ātri Uzlādēt 3.0 apvieno ar SooPii īpašnieka PowerAI un VoltageBoost, lai nodrošinātu pēc iespējas ātrāk uzlādēt gandrīz jebkuru USB ierīci.Ar 1 porta Qualcomm Ātri Uzlādēt 3.0 Tehnoloģiju, kas spēj maksas saderīgām ierīcēm līdz 4 reizes ātrāk nekā parastās uzlādes un uzlādes ierīcēm, kas saderīgas līdz 80% tikai 30 minūtes, Galaxy S10/S9/S8/S7/S6/Edge/+, Ņemiet vērā, 8/7, un Vairāk

SMART LED INDIKATORS & MAKSAS MIERĪGI

Zināms, uzlādes statusu, ko mīkstu un maigu mirdzumu, kas no attiecīgās ostas.Tā tiks pārtraukta kvēlojošs kad ierīces, uzlādēt sasniedz 100%, un to var izslēgt jebkurā laikā Indikators Slēdzis pusē.Nav trokšņa, nav mirgot uzlādes.

IZTURĪGA LĀPSTIŅU, PLAŠA TELPA

8pcs Izturīga un Noņemamu Lāpstiņu, 7pcs telefoniem un tabletes, 1pc, lai es Skatīties, Lādētājs, Turētājs. 0.79 collas plata telpa, lai atbalstītu lielākā daļa lielgabarīta telefonu gadījumos,piemēram, Otterbox.

Vienkārši Uzstādīt un Izmantošana

Aprakstīt informāciju par pārdošanas punkts iepriekš, piesaistot un nodrošinot uzticību, lai jūsu potenciālajiem lietotājiem.

Pārdomāto jums visu, Ko Jūs Saņemsiet, Ailē

1 - Soopii Premium Uzlādes Stacijas, 7 spēcīgu lāpstiņu tālruņiem un tabletēm, 1 trokšņa slāpētājs, lai es Skatīties, Lādētājs, Turētājs, 6-Pack Kabeļi (6 Apple) 30 dienu Naudu Atpakaļ Garantiju, 12-mēnešu Garantija 24 stundu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kāda veida Kabeļi, tostarp iepakošanas, es varu darīt, Pielāgošana kabeļi uzlādes staciju ?

A: Mēs esam gatavi dažāda veida Kabeļi, iepakošanas, jūs varat izvēlēties versijas, kuru vēlaties, un nopirkt uz šīs saites.Ja viņi joprojām nav izpildīts jūsu pieprasījums, pls sazinieties ar mums, mēs ar prieku darīt to pielāgošana jums.

Q: Kas versijas Uzlādes Staciju es varu izvēlēties?

A: Mums ir 4 gatavi Versijas: CS60-222: 6 īss Sajauc Kabeļi Pack(2apple+2Micro+2type-C) CS60-411: 6 īss Sajauc Kabeļi Pack(4apple+1Micro+1type-C) CS60-6A: 6 īss Apple Kabeļi Pack( 6 apple) CS60-3M3C: 6 īss Sajauc Kabeļi Pack(3Micro+3Type-C)

Q: vai es Varu nopirkt addtional kabeļi Pack?

A: Jā, mēs esam gatavi Kabeļi Pack pārdot atsevišķi, jūs esat laipni aicināti iegādāties relatīvās saites.

Tagi: ios multi uzlādes stacija, iphone 5 tote, sieviešu usb stacijas, stacijas de maksas, ierīces doks, charg stacijas, docking statio iphone, micro usb uzlādes staciju, ātri uzlādēt 4a kabeļu ātra uzlāde, lg iphone dock.

Datu lapa

Ieejas 100-240V/0.8 A
Barošanas Avots A. C. Avots
Veids Rakstāmgalda
Zīmola Nosaukums SooPii
Izejas Saskarne 5 Porti +
Maks. Izejas Jauda 60W
GaN No
Piemērots Ātrās Uzlādes Protokoli Qualcomm Ātri Uzlādēt 3.0
Kvalitātes Sertifikāciju EMS
Modeļa Numurs CS60-6A

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Soopii Ātri Uzlādēt 3.0 60W/12A 6-Port USB Uzlādes Staciju par Vairākām Ierīcēm,Dock Stacija ar 8 Vadiem Iphone Iekļauts

Soopii Ātri Uzlādēt 3.0 60W/12A 6-Port USB Uzlādes Staciju par Vairākām Ierīcēm,Dock Stacija ar 8 Vadiem Iphone Iekļauts

Saistītie Produkti: