Jauns Izpārdošana
Aqara B1 Mehānisko dziesmu Elektriskā Smart Aizkaru stangas Kontroles Sistēmu Pielāgot Smart aizkaru Motor xiaomi mihome app Skatīt lielāku

Aqara B1 Mehānisko dziesmu Elektriskā Smart Aizkaru stangas Kontroles Sistēmu Pielāgot Smart aizkaru Motor xiaomi mihome app

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€44.28

-24%

€59.04

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

Šī trase ir piemērota Aqara B1 motors, Xiaomi Youpin wifi mehānisko

Pirkuma adrese: https://www.winwithwow.lv/item/10000316176606.html

Ja jūs nezināt, kā pielāgot dziesmu, lūdzu, nofotografēt logus un preču zīmes izmēru (ar precizitāti līdz centimetriem).Mēs sniegsim mūsu atzinumam.

Lūdzu, izlasiet šādu saturu sīkāk.

1. Mēs kuģis kā Griestiem Uzstādīts, traight dziesmu, Vidū Atvērt noklusējuma, Ja pircējs nedod ziņu un nav sazināties ar pārdevēju, pielāgotā trase tiks samazināts par 2CM-4CM pēc noklusējuma, tāpēc, ka pircējs ir vietas, lai instalētu.Piemērs: 3.5 m vai mazāk (konkrētās trases garumā ir 3.46 m)

2. Šeit šo saiti, lai gatavo trasi ar visiem piederumiem griestiem uzstādīts,neietver mehānisko

3. Pls instalēt slīdēšanas daļām, montēt pirms darbības dziesmu.Neinstalējiet mehānisko izsekot līdz brīdim, kad var darbināt, dziesmu gludi manuall.Vai josta var tikt iznīcināts.

4. Ievērojot loģistikas noteikumus, mēs samazināt sliežu ceļu, kas nepārsniedz vienu metru un nosūtīt to sadaļās.Pircējiem ir nepieciešams, lai instalētu to paši.Noklusējuma loģistika ir starptautisko ekspress piegāde DHL, EMS, Cainiao Smago Sūtījumu Līnijas.

5. Ja jums ir nepieciešams U veida, vai L veida aizkaru sliežu ceļa, pls arī ļaujiet mums zināt, mēs varam pielāgot.Pašlaik tikai 90°un 135° U-formas ir atbalstīts.

6. Parasti ,Mēs samazinātu muitas deklarāciju, nodevas,ceļa var radīt nedaudz muitas nodevu, un to izmaksā jūsu pusē.Saglabāt jūsu tālruni, izmantojot pēc jums,lai, ļoti svarīgi!

7.Ja jums ir nepieciešams Wall Mount, Pls sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums apstiprināt skaits sienas stiprinājuma kronšteini

Kā, lai apstiprinātu datus, un, lai uz ceļa?

1. Pasākumu un apstiprināt garumu ceļa kā picture rādīt.

Pircējiem ir nepieciešams apsvērt montāžas telpu, sliežu ceļa, ir nepieciešams atstāt 2CM-4CM uzstādīšanas vietas

Garumu ceļa=A-4CM(4cm ir uzstādīšanas vietas)

2. Izvēlēties Griestu Stiprinājums un Sienas Kronšteinu?

3. Izvēlēties Dubultās Atvērt Vienu vai Atvērt?

4. Kā izvēlēties un vietu secību: Ja jums ir nepieciešams 2.65 M trases, pls izvēlēties 2.7 M versijas;ja jūs izvēlaties, 2.5 M*2gab,mēs nosūtīt jums 2gab 2.5 m, sliežu ceļa, nevis 1gb 5m dziesmu.

5. Atstājiet ziņu pēc pasūtījuma, piemēram, šo:mans pasūtījums ir 2.85 M, Griestu Stiprinājums,Vidū Atvērt,lai aqara motors,ja nav ziņu, mēs nosūtīt jums Griestu uzstādīšana, Vidū Atvērt noklusējuma

6. Ja jūs izvēlaties Wall Mount, lai wall mount bracket atsevišķi ar saiti, parasti ir 1m, ierakstu nepieciešams 2gab wall mount bracket.

https://www.winwithwow.lv/item/10000226401904.html

Kā pieslēgties un uzstādīt ceļa?Piedāvājam man e-pastu pēc pasūtījuma veikšanas, un es piedāvātu jums video

Tagi: mi xiomi, aqara aizkaru mehānisko, box tv xiaomi, aqara b1, xiakmi smart tv, aqara b1 mehānisko, aqara aizkaru, aqara, zigbee, bluetooth vārti.

Datu lapa

Funkcijas 4 tikai Sliežu ceļš
Zīmola Nosaukums aqara
Iezīmes 1 kuģis kā Griestos iemontētu
Funkcijas 2 Vidū Atvērt noklusējuma
Funkcijas 3 tikai Vienu Dziesmu
Modeļa Numurs Aqara/Dooya KT82 DT82 TN/TV/TS/LE

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Aqara B1 Mehānisko dziesmu Elektriskā Smart Aizkaru stangas Kontroles Sistēmu Pielāgot Smart aizkaru Motor xiaomi mihome app

Aqara B1 Mehānisko dziesmu Elektriskā Smart Aizkaru stangas Kontroles Sistēmu Pielāgot Smart aizkaru Motor xiaomi mihome app

Saistītie Produkti: