Jauns Izpārdošana
Philips Profesionālās Dual Stereo PCM Balss ierakstīšana Digitālā HD Trokšņa Samazināšanas Mini Ar FM Radio&Rezervēt zīmes VTR6900 Skatīt lielāku

Philips Profesionālās Dual Stereo PCM Balss ierakstīšana Digitālā HD Trokšņa Samazināšanas Mini Ar FM Radio&Rezervēt zīmes VTR6900

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€89.23

-18%

€108.82

Kopīgot

Vairāk informācijas

Philips Profesionālās Dual Stereo Mikrofons Balss ierakstīšana Digitālā HD Trokšņa Samazināšanas Mini FM Radio PCM Grāmatu zīmes VTR6900

Pircējs pirms pirkšanas Informācija

Maksājuma

Mēs pieņemam apmaksu, izmantojot Western Union,PAYPAL,T/T, vai www.winwithwow.lv jāmaksā.

Jums būs 20 dienu termiņš, lai pabeigtu maksājumu par preci, kad esat izgājušas cauri Pirkt Tagad process.

Piegāde

Mēs organizēt sūtījumu no pirmdienas līdz piektdienai.Piegādes maksa ietver iepakojumu, un maksas par pakalpojumiem.Noklusējuma režīmā loģistikas www.winwithwow.lv standard shipping, ir nepieciešams, apmēram 15 līdz 35 dienām, dažas valstis būs jāveic vairāk dienas.piegādes laiks ir depands valstīs.

Preces tiks izsūtīt 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc Maksājuma Pārbaudīt (Pieejams darba dienās tikai).

Lūdzu, pārbaudiet jūsu piegādes adresi, pirms maksājumu veikšanas, un pārliecinieties, ka tā satur derīgu tālruņa numuru, jo gandrīz visas kuģniecības pieprasījums tālruņa numuru, mums var būt kārtībā, ja tālruņa numurs ir pazudis .

Atgriešanās

Lūdzu, sazinieties ar mums risinājumu, izmantojot www.winwithwow.lv masāža, pirms atvērt atgriešanās.Komunikācija vienmēr ir labākais veids, kā atrisināt problēmu.

Mēs pieņemam jebkuru atpakaļ 7 dienu laikā, ka mēs apsolām.

Ja pircējs atdod to tikai tāpēc, ka pircējam tas nepatīk, vai nopircis nepareizu preci, tas ir pircējs maksā par atgriešanās kuģniecības maksa.

ja postenis ir defekts vai nepareizi, mums būs jāmaksā par kuģniecības maksu pēc tam, kad pircējam parādīt kuģniecības rēķina.

Lūdzu, nekad atgriezties uz zemes gabalu, bez līguma , tas ir, nav iespējams, mums zināt, ka zemes gabala, kur un kas sūtīja.un mums būs ne tālāk izsolē par atgriešanos.

Atsauksmes

Mēs automātiski atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai katram pircējam, kurš pabeigts darījums.

Lūdzu ATSTĀT mums ČETRAS 5 - Sīki Pārdošanas Reitings (DSR) un dot Pozitīvu atgriezenisko saiti, kas var palīdzēt daudz par mūsu biznesa attīstību.Tāpēc, ka Reitingi ir zem 5 ir vienāds ar "Jūs neapmierina.Jūsu atzinība ir mūsu motivācija attīstīt mūsu mazs uzņēmums, un uzlabotu mūsu pakalpojumus katram klientam.Tā ņemšu jūs uz vienu minūti tikai.

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu preču vai pakalpojumu, lūdzu, rakstiet mums nekavējoties, lai mēs var palīdzēt jums out.Patiesi ceru, ka jums nav atstāt mums jebkuru negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Komunikācija ir ļoti svarīgi, mēs uzskatām, ka mēs varam atrisināt visas problēmas ar otru.

Tagi: dvd philips hd, magnetofons studio, a10k dubultā, profesionālā hd voice recorder, hf lineāro, android mp3, panamera spoilers, balss ierakstītājs, video profesionālās, philips tukša lampas, portatīvo kameru, balss ieraksts.

Datu lapa

Modeļa Numurs VTR6900
Ar Skaļruņiem
Izvēlnes valodas Angļu un Ķīniešu
Ārējais mikrofons
Akumulators iebūvēts litija akumulators
Ieraksts Lineārās PCM Ierakstīšana
Ierakstīšanas Režīmi PCM/PCM IERAKSTĪŠANAS/HQ/SLP
Ārējā Atmiņa
Zīmola Nosaukums philips
Ierakstīt Audio Formātā mp3
Bitu pārraides ātrums 768kbps/384 kbps/128kbps/8kbps
Balss Aktivizēta Ierakstīšana
Iebūvēts Mikrofons 97*50
Iepakojums
Atmiņa 8GB
Displejs OLED Displejs
Sabalansētas No
Izmēri (Pxaxd) 102*33.4*8.8 mm
Atskaņošanas Formāti WAV
FM radio un FM Ierakstu
Akumulatoru Dzīves 2160 stundas audio ieraksts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Philips Profesionālās Dual Stereo PCM Balss ierakstīšana Digitālā HD Trokšņa Samazināšanas Mini Ar FM Radio&Rezervēt zīmes VTR6900

Philips Profesionālās Dual Stereo PCM Balss ierakstīšana Digitālā HD Trokšņa Samazināšanas Mini Ar FM Radio&Rezervēt zīmes VTR6900

Saistītie Produkti: