Jauns Izpārdošana
Amoi A82 Digitālais Audio Video ierakstīšana 720P minicam Portatīvo videokameru uzņemt attēlus DVR kustības detektors Diktofons Skatīt lielāku

Amoi A82 Digitālais Audio Video ierakstīšana 720P minicam Portatīvo videokameru uzņemt attēlus DVR kustības detektors Diktofons

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€40.41

-29%

€57.72

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācijas Izklāsts izmērs: 95mm x 36mm x 11mm Materiāls: Metāla Ietilpība: 8GB/16GB/32GB/64GB izvēles 8GB Audio: HQ 22 stundas,MQ 44 stundas, LQ 66 stundas Video 480P: statika 4 stundas,dinamiskā 3 stundas 720P: statika 2 stundas,dinamisks 1.5 stundas 16GB Audio: HQ 44 stundas,MQ 88 stundas, LQ 132 stundas Video: 480P: statika 8 stundas,dinamisku 6 stundas 720P: statika 4 stundas,dinamisku 2,5 stundas Neto svars 60g Ierakstīšanas formāts: WAV/MP3 Ierakstīšanas ātrums: 8-768Kbps Akumulatora gaidīšanas laiks: līdz 8 Stundām Frekvence: 20~20Khz SNR: ≥80DB Pakāpi kropļojumu : 0.05% Kamera: 0.3 MP Video formāts: AVI 720P/480P izvēles Paplašināšanas kartes: atbalsta max 64 GB TF kartes Ierakstīšanas režīms: mehāniskā vadība Mūzikas formāts: MP3, WMA, Interfeisa tips: USB2.0 Darbības temperatūra -5°C līdz 45°C barošana: iebūvēta litija polimēru baterija Akumulatora jauda: 600mAh Paketē Ietilpst 1 x Digitālā Balss Ierakstītājs 1 x USB Kabelis 1 x Austiņas 1 x Garantijas karte 1 x Produkta rokasgrāmatu (Lūdzu atstājiet savu e-pasta adresi, lai mums, mēs nosūtītAngļu lietotāja rokasgrāmata, lai jūs, Paldies, Lūdzu nokopējiet zemāk saites, lai savu pārlūkprogrammu, lai lasītu angļu lietotāja rokasgrāmata tiešsaistē.Amoi A82 digitālais diktofons ar minicam atbalsta DVR Kustības detektors 720P Videokamera iebūvēts skaļrunis, Diktofons Uzmanību, lūdzu: A82 videokamera nav iebūvēts atmiņas. 512MB pēc izvēles: Nē atmiņa 8GB pēc izvēles: ierīces+8GB 16GB TF pēc izvēles: ierīces+16GB TF

32GB pēc izvēles: ierīces+32GB TF 64GB pēc izvēles: ierīces +64GB TF Funkcijas : 1. Mini balss/video recorder/DV/ DVR, Atbalsta kustības detektors, pārnēsājamie, kompakts un ērts.

2. Viens-noklikšķiniet uz sākt ierakstīšanu / saglabāts gan audio, gan video, vienkārši izmantot.

3. Var izmantot kā MP3, Tīkli, fotokamera vai USB draiveri.

4. Ar laiku atmiņas, ierakstītie faili ir laika sinhronizācija.

5. Automātiski saglabātu failu, ja power off.Reklāmas var izslēgt laikā, ņemot video.Kad kustību noteikšanas funkcija ir ieslēgta, ierīce automātiski ieslēgt ieraksta funkciju, kad objekts kustas kameras priekšā.Ja neviens objekts ir atklāti, lai pārvietotos uz 30 sekundēm, sistēma pārslēdzas uz miega stāvokli.

Nav apmierināti?Pārbaudiet citas videokameras.PIEGĀDE

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet Piegāde un apmaksa cilnes produktu detalizēti lapā un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.kopumā, www.winwithwow.lv Standarta kuģniecības 15-35 dienas, www.winwithwow.lv Premium Piegāde 7-15 dienas.

3. Muitas nodokļa, - Lielākā daļa standarta piegāde ir bezmaksas nodokli, mēs iesakām jums sazināties ar jūsu vietējo muitas saprast to, kā pārdevējs mēs sniegsim jums palīdzību, cik vien iespējams, lai netraucētu likvidēšana, bet jums ir jābūt skaidrs, ka maksāt nodokļus savā valstī, ir jūsu pienākums.

4. Lūdzu, atver paku, lai pārbaudītu to, kad vietējais pastnieks piegādā to jums.kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi sistēmas ziņojums.ATGRIEŠANĀS POLITIKU

Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 3 dienu laikā no pieprasījuma saņemšanas.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Mēs kompensētu savas izmaksas, ja kvalitātes jautājums.ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet sūtījumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Kāpēc tas ir 3 dienas?

Tāpēc, ka lielākā daļa personu, kas būs aizmirst, lai to izdarītu, pēc 3 dienām.

Paldies!KLIENTU APMIERINĀTĪBAS Mēs atbildi lielākā daļa ziņu 24 stundu laikā, izņemot brīvdienās.

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.Nekad neatstājiet slikti pārskata tieši, ja nav sakaru, šādā veidā netiek atrisināta problēma.

Tagi: 4ch dvr kustības detektoru, , mac skaņas ieraksti, amoi bluetooth, android mp3, mikrofons priekš samsung a8, minicamara, mobilo video ieraksti, 4g automašīnas dvr, audio ieraksts, portatīvo kameru, balss ieraksts.

Datu lapa

Ārējā Atmiņa
Atbalsta TF karti Max 64GB
Zīmola Nosaukums HYUNDAI
Izmēri (Pxaxd) 95*36*11mm
Ierakstīt Audio Formātā WAV
Sistēmas Valodas angļu
Sertifikācija FCC
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbalsta video ierakstīšanu Atbalsta fotografēt
Ārējais mikrofons No
Ieraksta kvalitāte 256-768KBPS pēc izvēles
Video Izšķirtspēja 1280*720 640*480 pēc izvēles
Video Formāts AVI
Modeļa Numurs Amoi A82
Iepakojums
Balss Aktivizēta Ierakstīšana No
Atskaņošanas Formāti WAV
Sabalansētas No
Ar Skaļruņiem
Ilgums Ieraksta balss aptuveni 8 stundas
Kustības Detektoru,

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Amoi A82 Digitālais Audio Video ierakstīšana 720P minicam Portatīvo videokameru uzņemt attēlus DVR kustības detektors Diktofons

Amoi A82 Digitālais Audio Video ierakstīšana 720P minicam Portatīvo videokameru uzņemt attēlus DVR kustības detektors Diktofons

Saistītie Produkti: