Jauns Izpārdošana
7/8 Skatīt lielāku

7/8" camper iespiesti grosgrain lente 22mm kāzu puse, apdares DIY amatniecības, lai padarītu matu bantītes kāzu dāvanu wrap

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.61

-4%

€3.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

7/8" camper iespiesti grosgrain lente 22mm kāzu puse, apdares DIY amatniecības, lai padarītu matu bantītes kāzu dāvanu wrap

Stils : camper iespiesti grosgrain lente 22mm

Materiāls: 100% poliesteris camper iespiesti grosgrain lente 22mm

Iepakojums: 10 metri/daudz tūristu, kas iespiestas grosgrain lente 22mm

Izmērs :camper iespiesti grosgrain lente 22mm

Lietošana: rokām darinātas DIY auduma materils iespiesti lentas, matu bantītes materils iespiesti lentes, decorat mini cepures iespiesti lentes ,rotā meiteņu kleitas iespiesti lentas,kāzas svinēja rotājumi iespiesti lentes,festivāls pusi rotā iespiests lentes, Ziemassvētku dāvanu iesaiņošanas un citu DIY piederumi, lentes utt.

PAR PIELĀGOTU DIZAINU:

Mēs varam pasūtījuma lentes.Pasūtījuma multi lielums grosgrain lente,folija iespiešanai lentes, iespiests reizes vairāk elastīgās lentes,vai izdrukāt savu dizainu un LOGO.Lēti MOQ un labākās cenas, ja jūs, lai MOQ par savu dizainu, tas būs ekskluzīvs,sīkāku informāciju, lūdzu sazinieties ar mums.

Delievery: Parasti pasūtījums tiks izvesti 1-3days pēc maksājuma ierodas.

Sazinieties ar mums :Lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mums ar visiem jautājumiem.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbildētu visiem e-pastu vienas darba dienas laikā.

Atsauksmes : Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, Lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi mums.Ja tur ir kaut kas nepareizi, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai piegādātu 100% apmierināti klienti pakalpojumu.

JAUNĀS LENTES AUGŠUPIELĀDĒT

Mēs augšupielādēt jaunu dizainu lente no laika uz laiku, ja jums patīk mūsu lentes lūdzam pievienot mūsu veikalā savā veikali sarakstā, lai iegūtu atjauninājumu no mūsu jaunās lentes.

Paldies tik daudz par jūsu apmeklējumu!!!

Tagi: lente drukā lentes, Grosgrain Lente, matu klipsis, kas veic piegādi, rakstu plata lente, plašs dekoratīvu lenti, lentes svētku kāzas, Lente, elastīgas mežģīnes lente, lieldienu plata lente, tūristu karavāna.

Datu lapa

Izmērs camper printed grosgrain ribbon 22mm
raksts Karikatūra
Produkta Tips Lentes
Stils Viena Sejas
Materiāls 100% Poliesters
Iepakojums 10 metri/daudz peli iespiesti grosgrain lente
Platums 7/8"
Modeļa Numurs tūristu iespiesti grosgrain lente 22mm
krāsa 6 modelis var izvēlēties camper iespiesti grosgrain lente 22mm
Auduma Veids Grosgrain
Technics IESPIESTS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

7/8

7/8" camper iespiesti grosgrain lente 22mm kāzu puse, apdares DIY amatniecības, lai padarītu matu bantītes kāzu dāvanu wrap

Saistītie Produkti: