Jauns Izpārdošana
100 Metri vienkrāsainu 3/8 Skatīt lielāku

100 Metri vienkrāsainu 3/8" 9mm Divreiz Saskaras ar Satīna Lenti Blīva un Bieza Izgatavots no Poliestera Augstas Kvalitātes Zīdaini Lentes #720364

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.88

-14%

€9.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kā veikt pasūtījumu:

Šīs lentes ir pieejami 196 krāsas, bet krāsu izvēle kastes ir ierobežoti un nevar uzskaitīt visas krāsas pa vienai.Tāpēc, mēs vienkārši ielieciet krāsu diagrammas lapā.Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties izmēru vispirms un pēc tam ielieciet krāsu kods ziņojuma lodziņš, vai arī jūs varat nosūtīt īsziņu uz mums ar tiešsaistes tērzēšanu.Paldies.

1. Produkta Nosaukums: Solid Krāsa Divreiz Saskaras Ar Satīna Lenti.Tie ir augstas kvalitātes, kas izgatavoti no 100% poliestera, kas ir blīvs un biezs materiāls.Abas puses ir mīksts un zīdains, nevis šīs plānās materiālus.Ja jūs meklējat bieza satīna lentes, iegādāties mūsu veikalā, un jums nebūs pievilt.

2. Izmērs: šajā sarakstā ir platums 9mm, tas ir 3/8 collas

3. 1 Rullis-100 Metri, par 91 Metru.

4. Viena Spole ir viena krāsa, kas NAV jauktas krāsas.

5. Ideāla dāvanu iesaiņošanai, amatniecības projektiem, ielūgumu un kāzu kancelejas preces.Tie ir mazgājami, ironable un ilgmūžīgas, tāpēc tās ir arī ideāls kostīms apdare.

6. Sakarā ar gaismas efektu un dažādiem monitoriem, krāsas var nedaudz atšķirties.Ja jums ir nepieciešams, lai atbilstu krāsu un vēlaties redzēt dažas tuvplāna attēlus īpašas krāsas, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs jums parādīt attēlus, sīki.

7. Ja jūs izmantojat daudz lentes un ir nepieciešams, lai atbilstu krāsas, ļoti precīzi, mēs iesakām jums iegādāties krāsa grāmatu un ka būs daudz noderīga, lai redzētu, krāsas labāk.Mēs varam piedāvāt bezmaksas krāsu rezervēt, ja pasūtījuma vairumā, lūdzu, jautājiet mums.Paldies.

Piegāde:

1. Jūsu pasūtījums tiks nosūtīts pēc 3 dienām.Parasti, mēs nosūtīt to uz otro dienu pēc tam, kad maksājumu.

2. Ja pasūtījuma summa ir vairāk nekā ASV$150 , mēs piedāvājam piedāvā piegāde ar EXPRESS, piemēram, www.winwithwow.lv Premium Piegāde, DHL, UPS, FEDEX ect.Un tas prasīs 7-10 dienas ierodas.

3. KUĢNIECĪBAS lapā, jūs redzēsiet paredzamais piegādes laiks katru nosūtīšanas metodi.Tas var būt aizkavēta nepārvaramas varas apstākļu dēļ, piemēram, pandēmijas, slikti laika apstākļi, streiks, muitošanas procesu, utt.Lūdzu, lūdzu, saprast.Ja jums ir nepieciešams, lai steidzama pasūtījuma, lūdzu, sazinieties ar mums, PIRMS iegādāties, lai mēs varētu pārbaudīt, ko mēs varam darīt.

4. Mēs neesam atbildīgi par vai jebkādas muitas nodokļi vai par sūtījumiem, lūdzu, skatiet vietējo muitas politiku.Lūdzu, ziņojiet mums, ja jums ir kādas īpašas prasības.

5. Mēs neesam atbildīgi par zaudēto vai jebkuru kaitējumu, sakarā ar nepareizu piegādes adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu www.winwithwow.lv piegādes adrese ir pareiza, ja jūs pārbaudīt.Paldies.

Atsauksmes:

1. Lūdzu, lūdzu, dodiet mums 5 ZVAIGZNES, un pozitīvas atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, jūsu apmierinātība ir mūsu disku progresu.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varētu ņemt minūti, lai uzrakstītu labs apskats, un mēs esam gatavi piedāvāt jums dažas papildu atlaides, ja jūs vēlaties, lai vēlreiz.

2. Ja kāda iemesla dēļ jums liekas, ka jums ir, lai dotu mums zems vērtējums rezultātu vai neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs vienmēr uzturēt labu komunikāciju ar mūsu klientiem, un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas, tāpēc mēs patiesi ceram, ka jūs arī varat sazināties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes.Paldies!!

Tagi: embroid mežģīnes, mežģīņu lente balts, melns, dzīvoklis mežģīnes apdari, mežģīņu lente apdares, mežģīnes šūt, strecth, Lente, mežģīnes un lentes amatniecības, elastīgas mežģīnes lente.

Datu lapa

Veids, Vairumtirdzniecība No
Iestatīt Tipu No
Izmērs 9mm width
Iepakojums 100 metri/rullis
Izmantošana Kāzas, Amatniecības Projektiem
Auduma Veids Satīns
raksts Tīrtoņa Krāsu
krāsa 196 Krāsas
Modeļa Numurs 720364
Produkta Tips Lentes
Materiāls 100% Poliesters
Stils double face
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Technics NAV
Platums 3/8"

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

100 Metri vienkrāsainu 3/8

100 Metri vienkrāsainu 3/8" 9mm Divreiz Saskaras ar Satīna Lenti Blīva un Bieza Izgatavots no Poliestera Augstas Kvalitātes Zīdaini Lentes #720364

Saistītie Produkti: