Jauns Izpārdošana
ELEG-Liels Trusis Pakaiši Kastē ar Atvilktni, Stūra Tualetes Kaste ar Režģa, Podiņa Treneris, Lielāks Pet Panna Pieaugušo jūrascūciņas, Zoda Skatīt lielāku

ELEG-Liels Trusis Pakaiši Kastē ar Atvilktni, Stūra Tualetes Kaste ar Režģa, Podiņa Treneris, Lielāks Pet Panna Pieaugušo jūrascūciņas, Zoda

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.52

-24%

€19.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

.

.

.

[Atvilktnes]Viegli tīrīšanai, izvirzīti daži pakaišiem vai starplikām uz grunts, dump to.

[Izturīgs]Izgatavots no izturīga, traipu un smaku novēršanu.Apakšā ir pastiprināta, lai izturētu maziem dzīvniekiem, no 3-8 kg.

[Bloķē]Slēdzenes, lai būris, lai novērstu apgāšanās gadījumā pannas un izkaisīti pakaiši.Droši piestiprinās pie būra.

[Detalizēti]ar Zemu ieejas punktu maziem mājdzīvniekiem un augsts muguras sienas

Perfekts izmērs ir piemērots pieaugušiem trušiem, pieaugušas žurkas, pieaugušo šinšillu, pieaugušo jūrascūciņas, sesks, galesaur vai citi dzīvnieki ir salīdzinoši liels.

Pievienot radošās atvilktnes, vienkārši izņemiet atvilktni, izliet miskasti, ielieciet mat, nodot to atpakaļ, un gatavs.

Tas nav nepieciešams, lai atraisītu visu pakaiši kastē ar katru tīrīšanu vai, lai atvērtu režģi ar savu roku.

Atvilktnes ir konstruētas tā, ka mājdzīvnieki nav tieši Nospiediet apakšā paklājiņus.

Nav jāuztraucas par to, režģi, kas tiek paceltas, jo tas jau ir novērsta, varat pet vairs traipu būriem.

Sprādzes konstrukcija novērš nelielus dzīvniekus no velkot tualetes, kas konstruētas, lai noturētu metiena, renes, droši jūsu būris.

Tā piedāvā pet draudzīgu zemu ierakstu dizains, padarot to viegli, lai put, lai saņemtu iekšā un izmantot.Un deflektoru ir izvirzīts, lai efektīvi novērstu šļakatām.

Īpašais dizains ir arī traipu un smaku, izturīgs, kas ir higiēnisks un viegli tīrāms.

krāsa:zila

Materiāls:plastmasa

Izmērs: 41*30 cm

Iepakojuma Saturs:

1*Liels Trusis Pakaiši Kastē

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

.

.

.

.

.

Muitas Žēl, ka mums nav atbildīgs par Muitas nodeva, PVN vai jebkura papildu nodokļi iesaistīti.Sūtījumu Mēs kuģis pasaulē ar www.winwithwow.lv Standarta Kuģniecības methord, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, DHL u.c.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārds un adrese, norādīts www.winwithwow.lv, ir pareizi.Ja nosaukums un/vai adrese ir kļūdaina, ja atgriešanās ir vai nav saņemšanas produkts būs pēc klienta atbildība.Paketes ir nosūtīts 5~7 darba dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.Sekošanas informāciju par paketes, kas sūtītas pa Ķīnā/Singapūrā Amatu, parasti parādās 3-5 darba dienu laikā.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 40 dienu laikā pēc tam, kad maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams.Pakalpojumu Mēs veikšanu 100% klientu apmierinātību, ja jums rodas problēmas ar preci, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atradīsim risinājumu, cik drīz vien iespējams.Atpakaļ/Atmaksas Visas mūsu preces ir 100% jauns un oriģināls, Tas ir liels gods mums sniegt labāko produktu un nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus par jums.Mēs maksājam kompensāciju, ja prece nav saņemta kuģniecības laiks garantēt, vai ir sadalīti laikā, piegāde.

Ja jūs pasūtījums ir slēgts www.winwithwow.lv, ņemot vērā iespējamo drošības apsvērumu dēļ.Visi maksājumi (izņemot maksas un maksājumus, kas veikti, lai trešās personas) tiks atgriezta uz jūsu kontu.

.

.

Tagi: trusis tualetes, piektdiena panna, guenia cūku piederumi, drenāžas režģis, būris jūrascūciņām, metiens trusis, par tālāk, trusis wc, box mazuļiem, ziedu zvans.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ELEG-Liels Trusis Pakaiši Kastē ar Atvilktni, Stūra Tualetes Kaste ar Režģa, Podiņa Treneris, Lielāks Pet Panna Pieaugušo jūrascūciņas, Zoda

ELEG-Liels Trusis Pakaiši Kastē ar Atvilktni, Stūra Tualetes Kaste ar Režģa, Podiņa Treneris, Lielāks Pet Panna Pieaugušo jūrascūciņas, Zoda

Saistītie Produkti: