Jauns Izpārdošana
Uzlabota Gaļas Mašīnā Attachement Gaļas Mašīna Desu Stuffer Piederumi KitchenAid Stāvēt Maisītāji Ģimenes Dāvanu Virtuves Rīki Skatīt lielāku

Uzlabota Gaļas Mašīnā Attachement Gaļas Mašīna Desu Stuffer Piederumi KitchenAid Stāvēt Maisītāji Ģimenes Dāvanu Virtuves Rīki

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€26.90

-27%

€36.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Ideāls Virtuves Palīgs: pārtikas dzirnaviņas pielikumu par KitchenAid ir viegli pievienot un atvienot.Labs virtuves palīgs mājas lietošanai dos jums perfektu pieredze pārtikas pārstrāde.Ar norādījumiem par drošību, izmantojot, veselīgi un garšīgi ēdieni tiks parādīts.

2、Veselīgu & Ērts: Made ar pārtikas klases materiāli, gaļas maļamais, kas piedāvā augsta līmeņa izturīgs, karstuma izturību un drošību, lai izmantotu.Viegli sasmalcina svaigas gaļas desas un pārdošana, dārzeņu, lai salsas un mērces, cietie sieri, maizes drupatas, utt.

3、Mazgāšanas Padomi: Lūdzu, pievērsiet gaļas mašīnā pielikumi Nav Trauku mazgājamo mašīnu Droši!Kā pielikumi var būt noņemams, mēs iesakām mazgāt ar tīrīšanas suku ar rokām, siltā ūdenī( ne vairāk 122℉ vai 50 ºc).

4、Lielisku Ģimenes Dāvanu: Vairāku funkciju pārtikas dzirnaviņas pielikumu par kitchenAid ir ideāla dāvana jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.Jūs varat baudīt pārtikas laiku, mājās vai ballītē.

Apraksts:

Saderība: Der visiem Sadzīves par KitchenAid Stāvēt Mikseri.Der, daži modeļi stenda mikseris, SM-50, SM-50BC, SM-50R.

Iepakojuma Saraksts

1 x Pārtikas Paplātes

1 x Dzirnaviņas Ķermeņa

4 x Slīpēšanas Plāksnes( smalks vidējs rupjš & Nieres slīpēšanas plāksnes)

2 x Smalcināšanas Asmeņi

2 x Desu Stuffer Caurules

1 x Desu Pildīšanai Turētājs

1 x Pārtikas Spiedpoga

Silts Padomi:

Jums ir nepieciešams, pievelciet gredzenveida pārtikas dzirnaviņās, Tas palīdzēs gluda slīpēšanas.Rokturis pārtikas stūmēju palīdzēs pārāk.

Mēs iesakām, lai sagriež gaļu kubiņos orstrips un pre-chill tā apmēram 30 minūtes, kas palīdzēs sasmalcina viegli un nav nosprostot pielikumu.

Lūdzu, rokas nomazgāt gaļas mašīnā pielikumus ar ziepēm, Ne Trauku mazgājamo mašīnu Droši!

Pārliecinieties, smalcināšanas asmens pareizā virzienā (instalēt asmeni asu pusi uz āru).

Tagi: dzirnavas turētājs, kichen uzglabāšana, elektriskā stuffer, sausag stuffer, kitchenaid, kohls kitchenaid pielikumu, electr gaļas mašīnā, desu roll maker, elektriskā gaļas maisītājs, bonē zēns.

Datu lapa

Modeļa Numurs Gaļas Mašīnā Attachement
Materiāls Metāla
Zīmola Nosaukums AIHOME
Iezīme Eco-Friendly
Gaļa Un Mājputnu Rīki Tips Citi
Sertifikācija CIQ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbalsts Piliens Piegādes/Vairumtirdzniecības

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Uzlabota Gaļas Mašīnā Attachement Gaļas Mašīna Desu Stuffer Piederumi KitchenAid Stāvēt Maisītāji Ģimenes Dāvanu Virtuves Rīki

Uzlabota Gaļas Mašīnā Attachement Gaļas Mašīna Desu Stuffer Piederumi KitchenAid Stāvēt Maisītāji Ģimenes Dāvanu Virtuves Rīki

Saistītie Produkti: