Jauns Izpārdošana
99-299 Soļi 3D puzzle Bumbu Burvju Intelektu Labirintā Bumbu Slīdošo Bumbu Marmora Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Izglītojošas Rotaļlietas Skatīt lielāku

99-299 Soļi 3D puzzle Bumbu Burvju Intelektu Labirintā Bumbu Slīdošo Bumbu Marmora Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Izglītojošas Rotaļlietas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.75

-50%

€13.50

Kopīgot

Vairāk informācijas

99-299 Soļi 3D puzzle Bumbu Burvju Intelektu Labirintā Bumbu Slīdošo Bumbu Marmora Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Izglītojošas Rotaļlietas

99,100,118,299 soļi izvēlēties!Iepakojums Saraksts:

1 * Burvju Intelektu Bumbu(Oriģinālā kaste NAV iekļauts)

Funkcijas:

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Tas var izskatīties kā pārskatāmu lodes atrakciju parks bumbiņas, bet šajā iebūvētu puzzle bumbu ir sarežģīts labirints visu vecumu cilvēkiem.

Flip, vērpjot, un spin Perplexus, mēģinot pārvietot bumbu gar numurētas ceļus, kamēr jūs strādājat ar un pret spēku smaguma.

Tur 99,100,118,299 šķēršļus, lai jūs varētu iekarot ar šo spēli, kas ir viegli spēlēt, bet grūti apgūt!Ja jūsu bumba nokrīt uz ceļa, tikai mēģināt vēlreiz.

Kombinētās pretsvars, prāta, loģiskās domāšanas spējas, roku veiklību spēle.

Izmantot praktisko spēju, uzlabot līdzsvaru, uzlabot izpratni par kosmosa.

299 Soļi

118Steps

99 Soļi

100Steps

Definīcija zīmols:UTOMY - TEV ir DRAUGS Rotaļlietas Wrold!

Sūtījumu:

1 .Mēs parasti pack preces bez oriģinālā iepakojumā , pls pievērsiet uzmanību, lai tās pirms pirkšanas .Ja jums ir nepieciešama oriģinālā iepakojumā ,pls jāmaksā papildu maksa iepakojumā .

2 .Samazināt cenu , lielākā daļa no rotaļlietas no mūsu veikals būs iepakota bez eksporta standarta pakete.

3. Pasūtījumiem tiks nosūtīts pa pastu Ķīnas aviopastu, Ja jums ir nepieciešams objekts, ļoti steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums express shipping.Mēs aprēķinās express kuģniecības izmaksas, jūs.Express piegāde notiek aptuveni 3-7 dienas ierodas.

Jo dažreiz tas tiks atlikta attiecībā uz satiksmi vai lidojuma.Lūdzu, neatveriet strīdu mums.Mums būs jāuzņemas atbildība, lai nosūtītu vai kompensāciju par jebkuru zaudējis posteni.

Izteiksmē(ļoti svarīgi!):

1. Jebkurš nodoklis, muitas nodokļi, ko uzliek pircēju valstīs, sedz pircējiem tikai.

Atpakaļ/nomaiņa politika:

1. Kompensāciju vai nomaiņa pieprasījuma ir pieejama 2 nedēļu laikā, kopš tiek parādīts objekts.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, lai pieprasītu atgriešanās atļauju.Jūsu vārds, izsoles numuru un atgriešanas iemeslu tiek prasīts uz iepakojuma.Vienumi atpakaļ jāietver visu oriģinālo iepakojumu.

3. Lūdzu, repack objektu uzmanīgi.Priekšmetus atpakaļ, tiks pārbaudīta un jaunas rezerves tiks izsūtīta

nekavējoties, ja postenis atpakaļ uzzināju, bojāts.Ja piemērota nomaiņa nav pieejama, tad

kompensācijas tiks izsniegtas.Pārvadāšanas, pārkraušanas un apdrošināšanas maksa netiek atgriezta.

4. Vienumi, atgriezās bez RMA (Atgriezt Materiālus, Atļauju) skaits tiks noraidīts un atpakaļ sūtītājam.

5. Pircējs ir atbildīgs par to, kas atgriežas pastmarkas.

Atsauksmes:

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies.

2.Neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

3 Jūs sniegtu pārdevējam taisnība, labas atsauksmes, ir arī ļoti svarīgi, lai jūs.Jo pārdevējs pamatā būs jūsu novērtējums uzskaiti, lai noteiktu, vai jums ir labs pircējs.

B. regds

Tagi: cilvēka smadzenes, cementa pelējuma, las puzzle, spēle, aiz borta skeitborda, electr motorollera, kuba rubik, logic pro x, iq, burvju bumbu 8n.

Datu lapa

Modeļa Numurs UDM929-939
Stili IQ Līdzsvaru Rotaļlietas
Izmēri Diametrs 11.5-23CM
Brīdinājums Nav paredzēts Bērniem, kas jaunāki par 8 gadiem.
Vecums > No 8 gadiem
Materiāls ABS Plastmasas
Krāsas Daudzkrāsains
Dzimums Unisex
Iepakojums Atdala
Izmērs Diameter 11.5-23CM
Kvalitātes Līmeņi 99,100,118,299 soļi izvēlēties
Zīmola Nosaukums SamKaLa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

99-299 Soļi 3D puzzle Bumbu Burvju Intelektu Labirintā Bumbu Slīdošo Bumbu Marmora Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Izglītojošas Rotaļlietas

99-299 Soļi 3D puzzle Bumbu Burvju Intelektu Labirintā Bumbu Slīdošo Bumbu Marmora Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Izglītojošas Rotaļlietas

Saistītie Produkti: