Jauns Izpārdošana
Līmlente 3M 4910F 8MMX1,5M Mājas Uzlabošana aparatūras Montāžas pārredzamu double sided adhesive skaidrs, lentes VHB 1,5 m x 8 mm 4910F 8MMX1,5M Skatīt lielāku

Līmlente 3M 4910F 8MMX1,5M Mājas Uzlabošana aparatūras Montāžas pārredzamu double sided adhesive skaidrs, lentes VHB 1,5 m x 8 mm 4910F 8MMX1,5M

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specs

3M līmlentes pārredzamību™VHB™4910f padara to ideālu, kas savieno caurspīdīgo materiālu vai gadījumos, kad neredzamu savienojumu līnijas ir nepieciešams.

VHB lentes™Piemērots gan iekštelpu un āra rūpnieciskiem lietojumiem, ar dažādām virsmām, tai skaitā downed koka, lielākā daļa plastmasas, kompozītmateriālu un metāla.

• Par līmēšanu, caurspīdīgs materiāls

& Bull; Izturīgs pret saules stariem

& Bull; Piemērota nelīdzenām virsmām

& Bull; Gan iekštelpu un āra lietošanai

& Bull; Temperatūras diapazons: no -40 с līdz + 90 с

& Bull; Iztur 2,5 kg/1m

Uzmanību!

1. izturību связи komunikācijas, ir atkarīgs no pakāpes, sazinieties ar līmlenti ar virsmu.Lai radītu pietiekamu kontaktu, jums ir stingri nospiediet lenti uz virsmas.

2. lai iegūtu optimālu saķeri, pievienotās virsmām jābūt tīrām, sausām un izturīgs.

Tipisks šķīdinātāju virsmu tīrīšanai izmanto maisījumu, izopropila spirts ar ūdeni.Atbilst attiecīgiem drošības noteikumiem, strādājot ar šķīdinātājiem.

Daži virsmām var būt nepieciešama augsnes (grunts) pirms pievienošanas.A.Lielāko porainu vai šķiedrainu materiālu nepieciešama augsnes, lai radītu vienotu virsmu.

B. Daži materiāli, (ieskaitot vara, misiņa, plastificēta vinila) pieprasīt pārklājumu, lai novērstu materiālus no mijiedarbojas ar адгезивом

3. optimālā temperatūra ir 20 ° C-40 °c lentes pieteikumu.Tas nav ieteicams piemērot lentes temperatūrā, kas ir zemāka par 15 °c, jo zemas sākotnējās saķeres dēļ, lai palielinātu viskozitāti адгезива.Tomēr, ja uzklāj lenti normālos apstākļos, ленты īpašības lentes saglabājas plašā temperatūru intervālā.

Dažos gadījumos, izturību savienojums, var tikt palielināts, un maksimālo spēku savienojums tiek sasniegts ātrāk, ja savienojums ir pakļauti augsta temperatūra (65 °c) 1 stundu.Tas nodrošinās labāku saķeri ar pamatni.

Piemērošanu lentes 4910 pie zemām temperatūrām, kas prasa triecienizturība novērtē katrā gadījumā atsevišķi.

Ražotājvalsts Krievija Piemērošanas Joma Kokapstrādes mašīnu Zīmolu VHB™ Garums, 1,5 m Platums, Biezums 8mm -

Preces izskats

Tagi: lentes vhb, Lentes, noteikt super lentes, gaffa tape, lentes ūdensizturīgs, 3m 6200, līmlente, 3m, 3m 6000, birokrātiju auto.

Datu lapa

Lentes Tipa līmlente
DIY Piederumi Krāsu & Apdares
Veids Lentes
Zīmola Nosaukums 3M

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Līmlente 3M 4910F 8MMX1,5M Mājas Uzlabošana aparatūras Montāžas pārredzamu double sided adhesive skaidrs, lentes VHB 1,5 m x 8 mm 4910F 8MMX1,5M

Līmlente 3M 4910F 8MMX1,5M Mājas Uzlabošana aparatūras Montāžas pārredzamu double sided adhesive skaidrs, lentes VHB 1,5 m x 8 mm 4910F 8MMX1,5M

Saistītie Produkti: