Jauns Izpārdošana
3/5 cm PE Putu abpusējo Līmlenti -Āra un Iekštelpu Super Spēcīga Putu Zīmogs Sloksnes Automobiļu Montāžas Ūdensnecaurlaidīgu Skatīt lielāku

3/5 cm PE Putu abpusējo Līmlenti -Āra un Iekštelpu Super Spēcīga Putu Zīmogs Sloksnes Automobiļu Montāžas Ūdensnecaurlaidīgu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.45

-19%

€7.97

Kopīgot

Vairāk informācijas

4XFD

PE Putu abpusējo Līmlenti Putu Zīmogs lentas Automotive Auto Apdares Lentes

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

★Strong Double Sided putas Montāžas Lentu, kas ir nominālā turēt 5 mārciņas masa uz laukuma collu dubultā novietotās lentes, padarot to ideāli piemērots montāžas lielu un smagu rīki, attēlu, vinila, siltumnīcas tarp, mācību materiālu, plakātus un attēlu rāmji.

★Laika apstākļu izturīgs līmi sastāv no izturīgas akrila līmi ar viscoelastic īpašības.Tas rada ārkārtīgi spēcīgu double sided putu lente, kas atbilst plašu substrātiem, tai skaitā alumīnija, nerūsējošā tērauda, cinkota tērauda, kompozītu, plastmasas, akrila, polikarbonāts, ABS un lakots vai aizzīmogotā koka un betona.Spēj izturēt skarbu siltuma un lietusgāzes.

★Īpašības: spēcīgu saķeri, labu apstrādājamību,Var samazināt un samazināt dažādu platumu; spēcīga locīšanas pretestības, temperatūras izturība un novecošanas pretestība.Nodilumizturīga pamatni, pārklāšana ar dažādiem virsmas, un unikālo pigmenting tehnoloģiju, lai apmierinātu prasības, visu vienmērīgu ķermeņa daļām, visu automašīnu marku, automašīnu durvju un logu kombināciju un plombēšanu un piemērots gaismas un mazo materiālus.Struktūra ir noteikta.

★Sienas drošu līmi, ļauj dzīvokļu īrniekiem un biroja darbiniekiem, lai uz laiku norīkot objektu uz sienas, nebaidoties sabojāt virsmas apdare vai atstāt jebkuru lipīga atlikumu pēc noņemšanas.

★Šo galējās montāžas lentu pretojas dzeltēšanas un nav lifta vai chip off krāsu vai apdares no sienas, kas ļauj jums, lai lietotu šo ilgtermiņa programmu, gan iekštelpu un āra set-ups.

Krāsa: skatīt uz bildes

Materiāls:plastmasa

Pārdošanas Veids : Mazumtirdzniecība, Wholesal,Piliens Kuģniecība

Izmērs: Garums Platums Augstums

50103: 10m(393.7 gadā)5cm (1.97 gadā)0.3 cm(0.12 collas)

30103: 10m(393.7 gadā)3cm (1.2)0.3 cm(0.12 collas)

Daudzums: 1GAB.

Piezīme:

Ja jums ir lielā daudzumā (vairāk nekā 50 asv dolāru), lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es jums došu, kas vislabāk atlaides, paldies!

Izmērs Manuāla Mērīšana, tur var būt no 0 līdz 2 cm kļūdas, kas pieder pie normāla parādība.

Un sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst: (Bez mazumtirdzniecības iepakojumā)

1 x PE Putu abpusējo Līmlenti

Tagi: zīmogs lentes, līmi metāla lentu, lentes ūdensizturīgs, super lentes, k lentes, izlietne lentes, Filmas, vannas istaba zīmogs lentes, līmlente galda, līmi vara lentes.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 1014
DIY Piederumi Metālapstrāde
Sertifikācija NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3/5 cm PE Putu abpusējo Līmlenti -Āra un Iekštelpu Super Spēcīga Putu Zīmogs Sloksnes Automobiļu Montāžas Ūdensnecaurlaidīgu

3/5 cm PE Putu abpusējo Līmlenti -Āra un Iekštelpu Super Spēcīga Putu Zīmogs Sloksnes Automobiļu Montāžas Ūdensnecaurlaidīgu

Saistītie Produkti: