Jauns Izpārdošana
Reklāmas lampas Lāzera iegravēts akrila panelis zīme apgaismojuma Montāžas kronšteins stendu Gaismas skrūvi Neizšķirts numura zīme Nagu Skatīt lielāku

Reklāmas lampas Lāzera iegravēts akrila panelis zīme apgaismojuma Montāžas kronšteins stendu Gaismas skrūvi Neizšķirts numura zīme Nagu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.26

-36%

€33.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sienas gaismas Apgaismotu Skrūvi Standoffs stabila Indikators Aizdari, Apzīmējumi, Akrila stendu Akrila Reklāmas Simbols Doorplate Iezīme: 1.Speciāli izstrādātas lāzera gravēšana akrila paneļi,kad jauda ir ,tas radīs pārsteidzošu gaismas efektiem. 2.Akrila panelis ir perforēts (diametrs>6mm), pievelciet skrūves, ļoti viegli uzstādīt.Specifikācija: 1.Ieejas spriegums: AC85V-265V 2.Jauda: 2W 3.Gaismas krāsa: Balta/Zila/Sarkana/Zaļa 4.Materiāls: Alumīnijs 5.Diametrs: 24mm/0.945 collu 6.Augstums: 34mm gabals/1.34 collu 7.Adapteri: EU/US/AU/UK Standarts 8.Interfeiss: DuPont interfeiss 9.Kabeļa garums gaismas:1M Pakete Iekļauj: A :Divas skrūves (1*transformators+ 1*sadales kārba+ 2*Skrūvju gaismas) B : Četras skrūves( 1*transformators+ 1*sadales kārba+ 4 *Skrūvju gaismas), Dear pircējs, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru jautājumu.Izbaudīt jūsu tiešsaistes iepirkšanās!MAKSĀJUMA

1. www.winwithwow.lv atbalsta Vīzu,Boleto,MasterCard,Maestro Debetkartes,Western Union,Webmoney,QIWI un Pārskaitījumu caur banku.

2. Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums.

PIEGĀDE

1. Transports, lai lielākā daļa valstu parasti ilgst 15-45 dienu laikā.

2. Krievijas pircējiem jāpiedāvā pilns nosaukums, sakarā ar krievijas pasts politiku.

3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi!

4. Brazīlija Amatu uz laiku, paziņoja, ka iekasēs maksu par R$15 (aptuveni US$3.5) uz pasūtījumu visiem starptautiskajiem zemes gabaliem, ko apstrādā muitas no 27. augustā, un, pēc vietējā laika.Šo maksu maksā pircējs.Ja pircējs nav jāmaksā maksa par 30 dienām, sūtījums tiks atgriezts.Pārdevējs neuzņemas atbildību par šo noteikumu.

KOMPENSĀCIJU UN ATGRIEZT

1. Ja prece ir bojāta vai ir kvalitātes problēmas, lūdzu, sūtiet video/attēli ar mums vienā laikā, mēs panāksim nosūtīt/kompensāciju.

2. Ja produkts ir labā stāvoklī, bet jums nepatīk, jūs varat nosūtīt mums 7 dienu laikā, atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jūsu kontā.Kad mēs saņēmām atpakaļ priekšmetus, mēs veiksim pilnu kompensāciju, lai jūs.

NODOKĻI UN NODEVAS

1.Sakarā ar dažādu politiku dažādās valstīs, vietējās paražas varētu iekasēt nodokli&nodoklis, kas ir pircēja pienākums.Mums nebūs jāsedz muitas nodokļiem.Paldies par jūsu sapratni.

ATSAUKSMES

1. Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums.

2. Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, jūsu komentārs ir ļoti svarīga mūsu biznesa panākumi.Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings 5.

3. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Tagi: papīrs lāzera gravēšana, dēls lampas, attēls sienas lampas, sienas sānu gaismas, alumīnija m3, led panelis, vārti saules lampas, parakstīt neizšķirts, modernās sienas gaismas taustiņiem, 2g7 led.

Datu lapa

Spriegums 12V
Pieteikums vannas istaba
Slēdža Tips Slēdzis slēdzis
Barošanas Avots AC
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Materiāls SAKAUSĒJUMA
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ēnā Tips Dzelzs
Ēnā Virzienā Uz leju
Apgaismojuma Jomā 1-3square metri
Ir Spuldzes Iekļauts
Stils Mūsdienu
Modeļa Numurs xf055
Zīmola Nosaukums EXTRLVLI
Ir Smart Ierīces No
Korpusa Materiāls Alumīnija
Garantijas laiks 1 Gads
Skaits gaismas avotiem 8
Pamatnes Tips 2G7
Vienuma Tips Sienas Lampas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Rūpniecības
Sertifikācija ROHS
Ir Regulējamas, No
Technics Pārklājumu
Funkcijas Sienas gaismas Apgaismotu Skrūvi Standoffs stabila Indikators Aizdari Signag

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Reklāmas lampas Lāzera iegravēts akrila panelis zīme apgaismojuma Montāžas kronšteins stendu Gaismas skrūvi Neizšķirts numura zīme Nagu

Reklāmas lampas Lāzera iegravēts akrila panelis zīme apgaismojuma Montāžas kronšteins stendu Gaismas skrūvi Neizšķirts numura zīme Nagu

Saistītie Produkti: