Jauns Izpārdošana
Joslu Laiks Rock Grupas Sadzīves Dekors LED Āķi Ģitāra Dziedātāja Rokmūzikas Dizaina Krāsa Mainās Apgaismojums Sienas Mētelis Atslēgu Turētājs Skatīt lielāku

Joslu Laiks Rock Grupas Sadzīves Dekors LED Āķi Ģitāra Dziedātāja Rokmūzikas Dizaina Krāsa Mainās Apgaismojums Sienas Mētelis Atslēgu Turētājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.44

-27%

€26.99

Kopīgot

Vairāk informācijas

Joslas Laika LED Sienas Āķis

Dekorēšana ar mūsu lielisko LED izgaismotas sienas art ļaus jums izteikt savu unikālu stilu, dizainu, un nojauta, uz sienas jūsu mājās, sēta, salona, namiņš, vai māja.Gaismas svara, šīs sienas āķis ir viegli noteikt.Noteikt šo uz sienas savu entryway, un tas ir pārliecināts, lai greifers uzmanību no viesiem, kas ienāk, kurš būs pilns ar smaidu un slavē.Sienas āķis ar spilgtām led apgaismojums zīme ir kaut kas vienkārši ideāls gaitenis.

Funkcijas

Pasākumi: 30 cm /collas plata 12 Izgatavots no 3mm bieza labas kvalitātes melno koka 5 montāžas caurumi urbti montāžai 5 Āķi iekļauts, bet montāžas aparatūra, instrumenti nav iekļauti.

Ar Tālvadības Pults

Jums tiks dota 17 Taustiņu LED Tālvadības pults, lai pielāgotu krāsas LED gaismas zīmi.Ar tālvadības pults, jums būs dažādas gaismas iestatījums, kas ietver lai ieslēgtu vai izslēgtu gaismas, pauze vai spēlēt, vājš vai mainīt ātrumu, gaismas un arī, lai izveidotu varavīksnes krāsas.

Vairākas Krāsas Changable

Biežāk UZDOTIE jautājumi

J: vai jūs Varat izveidot dizainu ar savu logo/image?

A: Jā, mēs varam arī pielāgotus, nekādu individuālu dizainu, lai jūs, ja jums ir nepieciešams pasūtījuma izgatavotu dizainu vai beztaras pasūtījumiem jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Q: Cik daudz var tas āķis turēt?

A: plaukts galda ir roku darbs, 3mm melna basswood, NE dzelzs metāla.Bet vēl pietiekami spēcīga, lai atbalstītu ap 20 lbs (9 kg) svars.

Kvalitātes Nodrošināšana

Izmantojiet šo āķi pakārt atslēgas, mēteļi, sling somas vai auduma maisos.Tāpēc arī skaistās, tas ir pārliecināts, lai padarītu sienas ir uzstādīts uz valdzinošs.Ja kaut ko vispār iet greizi ar jūsu āķa, kad jūs to saņem, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs apsolām, lai aizstātu bojāto produktu, lai jūs, 60 dienu laikā.Pls, justies brīvi, lai, lai.

Laipni Custom Pasūtījumu

PATĪK IDEJA, BET NEPATĪK DIZAINS?LET ' S VEIKT JAUNU KOPĀ! – Vienkārši ļaujiet mums zināt, ko jūs vēlētos, lai jūsu īpašu pulksteni un mēs sagatavosim jaunu dizainu jums.Mūsu dizaina komanda būs skice savu pulksteni vairumā gadījumu ietvaros 24 stundām.Jums būs iespēja iepazīties ar to, komentēt un jautāt par pārskatīšanu (ja nepieciešams), līdz brīdim, kad esat pilnībā apmierināta ar dizainu.

Tagi: atslēgu turētājs sienas, atslēgu turētājs pie sienas ģitāra, rokgrupas atslēga, atslēgu uzglabāšanas sienas, led apkalpo reņu, atslēgu turētājs sienas plūmju dizains, roku dīvāns, rindas bass ģitāra, rokgrupa hoody, locīšanas touch led acu aizsardzība galda lampa.

Datu lapa

Modeļa Numurs GGYD-187
Ir Spuldzes Iekļauts
Ēnā Virzienā Uz Augšu & Uz Leju
Apgaismojuma Jomā 1-3square metri
Izmantošana Brīvdiena
Vienuma Tips Sienas Lampas
Ir Regulējamas,
Korpusa Materiāls Koka
Technics Lāzera Iegravēts
Gaismas Avots LED Spuldzes
Funkcijas RADOŠĀ
Sertifikācija ce
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Skaits gaismas avotiem 1
Stils Jaunums
Slēdža Tips Tālvadības Pults
Barošanas Avots DC
Pieteikums Foajē
Spriegums 110V
Garantijas laiks -
Pamatnes Tips -
Zīmola Nosaukums Huntingeek
Ēnā Tips Shadeless
Materiāls Koka

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Joslu Laiks Rock Grupas Sadzīves Dekors LED Āķi Ģitāra Dziedātāja Rokmūzikas Dizaina Krāsa Mainās Apgaismojums Sienas Mētelis Atslēgu Turētājs

Joslu Laiks Rock Grupas Sadzīves Dekors LED Āķi Ģitāra Dziedātāja Rokmūzikas Dizaina Krāsa Mainās Apgaismojums Sienas Mētelis Atslēgu Turētājs

Saistītie Produkti: