Jauns Izpārdošana
Bluavido 10 Skatīt lielāku

Bluavido 10" automašīnas atpakaļskata spoguļa kamera, GPS 4G Android bezmaksas kartes Navigācijas ADAS Dash cam, Wi-Fi Remote Uzraudzības DVR Reģistrators

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€83.23

-34%

€128.04

Kopīgot

Vairāk informācijas

** * Uzmanību**

Visas mūsu Automašīnas Kameras nāk ar maziem akumulatoru, bet jums ir, lai izveidotu savienojumu ar oriģinālo automašīnas lādētāju, lai izmantotu iespēju [Nav USB Kabeli], citādi mašīna nevar izmantot.

Full HD 1080P Video

Augstākās kvalitātes attēlu, kas palīdzētu identificēt svarīga informācija, piemēram, licence plates, vadītāja rīcību un ceļu satiksmes iezīmes, kas var pierādīt savu nevainību.

Triple plašu atpakaļskata ar straumēšanas video tehnoloģijas

Tas ir viss, jauna tehnoloģija atpakaļskata spogulī, dvr.Bluavido B787 ir aprīkoti ar šo papildu straumēšanas tehnoloģiju, padara braukšanas atpakaļskata plašāk , tas ir trīsreiz plašs skats, ja salīdzina ar tradicionālo spogulis.

4G + wi-fi karstajiem

Braukšanas sākuma ir garlaicīgi?Tagad sākt 4G interneta sērfošanu ar mūsu Bluavido dvr, tas, iebūvēts wi-fi karstajiem, būs sinhronizēt un dalīties ar interneta datu, lai jūsu smart tālruni , patīk lasīt, navigācija, mūzika tiešsaistē jautri. --Piezīmes: lūdzu, Lūdzu, ielikt savu vietējo micro sim karte, kas atbalsta zemāk tīkla joslas 4G interneta sērfošanu.Paldies. 4G: GSM: 900 (B8) / 1800 (B3); WCDMA: 2100 (B1) / 900 (B8); LTE: FDD, 2100 (B1)

Gluda Offline GPS Navigācijas

Ar ārējo GPS+BD augstas sensoru, GPS antena, tas ļauj jums izvēlēties optimālo maršrutu un sasniegt savu galamērķi bez nevajadzīgas problēmas.

Detalizētas Kartes ar Bezmaksas Atjauninājumus

1, skaistas 3D orientierus, ēkām,parkiem un kalniem,palīdzēs jums atrast savu ņemot nepazīstamās vietās.Braucot ar Sygic GPS Navigācijas ir gan praktiska un patīkams. 2, precīzu attālumu līdz katra intriga virzīs jūs uz galamērķi.Ja jūs garām pagriezienu mūsu gudru algoritmu, uzreiz būs pārrēķināt, lai iegūtu jums atpakaļ uz jūsu veidā.Pārvietoties Sarežģītu Mezglu ar Vieglumu Junsun GPS Navigācijas ir lane assist ar junction view, kas parāda gaidāmo krustojumiem un izmanto spilgtas krāsas bultas, kas norāda jūsu pareizu joslu.un viegli pārvietoties sarežģītu mezglu.Vairāk Informācija Īsumā Ierīce uztur savu braukšanas karti, ekrāna visos laikos un papildu informācija, kas tiek rādīta blakus.Lai iegūtu plašāku informāciju, vienkārši palūdziet, vai pieskarieties ekrānam.Kā jūs vadīt savu ceļu, Priekšā pastāvīgi brīdina par tuvumā pakalpojumus, ieskaitot degvielas uzpildes stacijas, slimnīcas .Par to, kā Instalēt kartes Atbalsta Europe / North America / dienvidamerika / Dienvidaustrumu Āzijas / Tuvo Austrumu kartes (Mēs uzstādīsim kartes atbilstoši jūsu adresi, piemēram: Apvienotajā Karalistē, mēs uzstādīsim Eiropas kartē) Piezīme: Par kartes, ja jūs vēlaties atjaunināt karti, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs augšupielādēt to uz "pastkastītes", lūdzu, nav lejupielādēt citas vietas, citādi tas sabojās sākotnējā kartes.Atjaunināt karti laiks: reizi gadā .

Mobile App Tālvadības Monitoru

Attālināti kontrolēt savu auto reālajā laikā un no jebkuras vietas, jebkurā laikā.

>> Monitors un Signālu 720P foto un 10s video būs drīzumā (1-5s) nosūtīt uz jūsu tālruni, ja auto sadursme notika, un, tā nosūta brīdinājumu par to, ka "Auto ir kratot", lai remiand jums, 24 stundas, lai aizsargātu jūsu automašīnu; >>GPS Izsekot Vēsturi Auto braukšanas ceļā, tiks ierakstīts un reālā laika atmaksāšanās par automašīnu palīdzēt APP. >>Viens no Galvenajiem Daļa Auto Dzīves Daļu jūsu ceļojums malkas vai interesants video ar draugiem.Lasīt attēlus un video no citiem draugiem.Lai lietotu šo funkciju, lūdzu, izpildiet šos padomus: 1.Kad lietot šo funkciju pirmo reizi , lūdzu, pievienojiet dvr ir wifi hotspot, lai pārliecinātos, vai viedtālrunis un auto dvr saskaņā ar to pašu tīklu. 2. Tur ir 4G internetu , SD atmiņas karti ar spoguli; 3. Pārliecinieties, vai tālruņa app un dvr savienojumu veiksmes, gan dvr un tālruni app, ir uz līnijas;

ADAS Functnion

[3G versija neatbalsta ADAS, tikai 4G versija atbalsta] *LDWS Joslu uzraudzības Sistēmām Brīdinājums tiek aktivizēts, kad izbraukšanu no joslas, ir noteikta, pamatojoties uz reālā laika video ieraksta. *FCWS Turpgaitas Sadursmes Brīdinājuma Sistēma Brīdinājums ir iedarbināta, kad iespējams uz priekšu sadursmes gadījumā tiek konstatēta, pamatojoties uz reālā laika video ieraksta. *FVMA uz Priekšu, Transportlīdzekļa, kas Pārvietojas Signalizācija Brīdinājums tiek aktivizēts, kad transportlīdzeklis pirms jūs pārvietojas, pamatojoties uz reālā laika video ieraksti.

Dual Camera Vienlaicīgi Ierakstīt

Šis Auto DVR ir divas kameras, kas ļauj vienlaicīgi ieraksta video no diviem dažādiem leņķiem.

Drošāka Autostāvvieta Reverse

Kad auto atpakaļgaitā, auto dvr automātiski pārslēdzas uz muguras kamera ar autostāvvieta līnijas, nodrošina drošāku autostāvvieta.

Bluetooth Hands-free

Pateicoties bluetooth hands-free, pēc savienošanas pārī ar bluetooth starp dvr un viedtālrunis, jūs varētu veikt un saņemt zvanus tieši no spoguļa dvr sevi ar iebūvētu MIC un skaļruni.

FM nosūta funkcija

Vai jums patīk klausīties mūziku, kamēr jūs braucat?Pateicoties FM pārvades funkciju, jūs varētu sinhronizēt spogulis dvr mūzikas, lai jūsu auto audio ar vieglumu.

24H Autostāvvieta Monitors

Ja automašīnas dzinējs ir izslēgts, Domuzīme cam pāriet miega statusa, jūs varētu saņemt paziņojumus, kad tālrunis ir sākotnēji uzstādījis notikumi, lai atbalsta 24 stundas uzraudzīt jūsu auto.Uzmanību: Tas būtu saistīts ar hardwire.noklikšķiniet šo attēlu nopirkt hardwire.piezīme: ja jūs izmantojat OBD hardwire, FM raidītājs nedarbojas

Tagi: combo iekārta, auto akumulatora savienotāju, alfa displejs, dash cam ar akumulatoru, gt mediju v8, dvr spogulis ieraksti navigator, auto dash kamera 4g android gps navigācijas, android 4g dvr dash cam, android kameras auto, led.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Bluavido
Skata Leņķis 105°-140°
Akumulators Iebūvēts
Video Formāts TS
Touch Screen
OSD Valodas Vjetnamiešu
Oriģinālā Iepakojumā
Displejs IPS
Akumulatoru Dzīves mazās baterijas, vienmēr ir nepieciešams izveidot savienojumu ar automašīnas lādētāju, lai izmantotu
Asamblejas Režīmā Spogulis, Atpakaļskata
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
GPS logger Ārējās
Skaits Lēcas 2
Max Ārējā Atmiņa 32G
Vienuma Tips Automašīnas DVR
Mikroshēmu Ražotājs MT6735
3G versija neatbalsta ADAS Tikai 4G versija atbalsta ADAS
Kameras Izšķirtspēja 1920X1080
Ekrāna attiecība 16
Video Kods H. 264
Pikseļu skaits 500Mega
Īpašas Pazīmes Bluetooth
Attēlveidošanas Sensors 1/3 Krāsu Cmos
Kadri Sekundē 30
Interfeiss Micro SD/TF
Atpakaļskata Kamera
Displeja Izmērs 10"

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bluavido 10

Bluavido 10" automašīnas atpakaļskata spoguļa kamera, GPS 4G Android bezmaksas kartes Navigācijas ADAS Dash cam, Wi-Fi Remote Uzraudzības DVR Reģistrators

Saistītie Produkti: