Jauns Izpārdošana
MINI Objektīva Auto DVR Kamera Starlight Nakts Redzamības DVR - uz liela ekrāna, DVD navigācija-ADAS G-sensors Skatīt lielāku

MINI Objektīva Auto DVR Kamera Starlight Nakts Redzamības DVR - uz liela ekrāna, DVD navigācija-ADAS G-sensors

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.77

-6%

€12.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iezīmes: augstas precizitātes USB ligzda, kas ir tieši savienotas, var tikt izmantota Android lielā ekrāna, DVD, navigācija, ar atmiņas kartes slots.Funkcija: ar ADAS, fiksēto elektronisko sakaru suns, 1 glāzei 3 plastmasas objektīva Apstrādes čipu: Lingtong Izšķirtspēja: 1920*1080 24fps/1280*720 30 kadri sekundē Objektīvs chip: H62 1G3P objektīvs Video: Apļveida video, ar mobilo atklāšanas, smaguma indukcijas.Leņķa diapazons: 140 grādu platleņķa MIKROFONS: iebūvēts mikrofons Video formāts: MP4 (MJPEG) Savienojuma veids: USB saskarne datu Glabāšanas vidē: TF Karte (maksimālais atbalsts 32G)

Uzstādīšana:

1. Tas ir viegli uzstādīt, bet tas prasa zināmu DIY prasmes un zināšanas.Mēs iesakām visiem darbiem tiek uzstāda speciālisti.Mums nav atbildīgs par darbiem, kas ir bojātas instalēšanas laikā, kas nav profesionāļi, bet mums vēl var sniegt jums atbalstu.

2.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi instalēšanas laikā vai izmantošanu.līdz šim,mēs noskaidrojām, ka lielākā daļa problēmu, tur nav darbiem, tikai nepareiza darbība vai pārpratumus.Tāpēc, lūdzu, apskatiet to uzmanīgi un sazinieties ar mums, lai atrisinātu problēmas.tā vietā, atverot strīdu, tieši un vienkārši.

Sūtījumu:

1. Mēs varam samazināt deklarētās preces vērtība faktūrrēķinā, lai palīdzētu jums novērstu vai samazinātu muitas nodokli, ko maksā.Ja jums ir kāds labāks veids, lai izvairītos no tā,ka varat sazināties ar mums.

2. Muitas nodevas un Nodokļi ir pircēja atbildība, mēs pārdevējs nevar kontrolēt to un nav atbildīga par šo, lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, par to pirms jums vietu pasūtījumu.

3. Ja prece ir atdota, jo pircēja atteikums skaidrs, muitas vai saņemt sūtījumu, kuģniecības maksa un dārgi atgriešanās maksa būs samazinājies līdz pircējiem atbildību.

4. Ja sūtījums ir nozaudēts tranzītā, mēs jums pilnu atmaksu jums vai sūtīt jaunu.

Piezīme: krievijas klientiem ir nepieciešams sniegt pilnu nosaukumu, kontaktpersonas vārdu par sūtījumu.

Tagi: dvr ar adas funkcijas, dvr ar is, kamera auto dvr 12, karsts cam, ks dvr, video ieraksts, gt mediju v8, asus dvr, mi dvr, 4 gab. kameras auto dvr.

Datu lapa

Skaits Lēcas 1
Skata Leņķis 170°
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
Pikseļu skaits 800Mega
Vienuma Tips Automašīnas DVR
Max Ārējā Atmiņa 32G
OSD Valodas Krievija
Video Formāts MOV
Akumulators NAV
Kameras Izšķirtspēja 1280x960
Mikroshēmu Ražotājs Novatek
Īpašas Pazīmes Cikla Ierakstu
Asamblejas Režīmā Slēpts Veids
Interfeiss USB2.0
Oriģinālā Iepakojumā
Touch Screen No
Zīmola Nosaukums Galvenā Dievība
Attēlveidošanas Sensors 0.3 MP CMOS
Kadri Sekundē 60
Akumulatoru Dzīves 10
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
GPS logger NAV
Displeja Izmērs NO
Ekrāna attiecība 4
Video Kods H. 264

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

MINI Objektīva Auto DVR Kamera Starlight Nakts Redzamības DVR - uz liela ekrāna, DVD navigācija-ADAS G-sensors

MINI Objektīva Auto DVR Kamera Starlight Nakts Redzamības DVR - uz liela ekrāna, DVD navigācija-ADAS G-sensors

Saistītie Produkti: