Jauns Izpārdošana
UiiSii T6 HIFI Dziļi Bass Austiņas Dual Vadītāja Trokšņa izolējošas profesionālās Austiņas Ar Mikrofonu Mic earbuds viedtālrunis Skatīt lielāku

UiiSii T6 HIFI Dziļi Bass Austiņas Dual Vadītāja Trokšņa izolējošas profesionālās Austiņas Ar Mikrofonu Mic earbuds viedtālrunis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

Dizains un lieliska skaņa:

Divu spēcīgu Vadītāju piegādāt tīru, dabisku un līdzsvarotu skaņu,

Bass ir pilna, mids ir skaidrot, kāpumi ir dzirkstošais, un vēriens ir plašs.

Baudīt mūziku jūsu pasaulē:

Dizains trokšņa izolējošas ir ideāls, tāpēc, ka jūs varat baudīt savu muzikālo pasauli bez apnikt.

Šīs in-ear austiņas ir paredzētas īpašas auss atbalsts, lai tas būtu ērti valkāt,

tas nav viegli nokrist pat izmantot.Tās ir labas sporta austiņas.

Ūdensizturīgs Mic & Inline Kontrole:

Šo vadu austiņas ar mikrofonu, kas ir piemērots jūsu iPhone/Android.

Kontrolēt skaļumu, būvgružu audio ierakstu, un pat aktivizēt balss kontroles, lai gan iOS un Android ierīcēm, pateicoties iebūvēto kontroles.

Labumu no papildu mieru, vienlaikus padarot brīvroku zvanus, esot ceļā, ar ūdensnecaurlaidīga pārklājuma, gan Mic un inline kontroli.

Plaša Savienojamība:

Jebkuru portatīvo ierīci, ar 3,5 mm audio jack.Piemēram, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPad, iPod, Samsung un Huawei Sony, Kindle Fire, LG Telefoni HTC Telefonu un vairāk.

Pakete ietver:

• 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

• 6 x Earbuds (3pair Lodi silikona gadījumā,3pair Bļodas silikona gadījumā)

• 1 x Elegants maciņš Par UiiSii zīmols

UiISii ir akustiskā zīmols, kas vērsta uz pētniecības un attīstības un dizains daudzdzīvokļu austiņām.Ar profesionālu un dziļu pētniecības un izstrādes tehnoloģijas un stingra noteikšanas sistēma, UiISii aktīvi iestājas oriģināls dizains, saņem skaits akustisko pētījumu rezultātus un dizainparauga patentiem, un ir apņēmusies iesniegt augstas kvalitātes mūziku, kas mūzikas mīļotājiem.UiISii tiek pozicionēts kā pilnīgi multi-šūnu austiņām, kas, kā norāda nosaukums, kas sastāv no vairākām vienībām.Par austiņām, tas nozīmē, vairāki runātāji, vairāki runātāji un vairākas skaņas efektus.Dažādu runātāju kopā, lai izveidotu dažādu veidu austiņas, lai apmierinātu dažādās vēlmes pūļa, ir mūsu vienmēr ievēro koncepciju pētniecības un attīstības dizains .

Zīmola globalizācija

UiISii ir spēcīgu, neatkarīgu pētniecības un attīstības spēks, un ir vairāk nekā 100 izskatu patentiem, ar neatkarīgu intelektuālā īpašuma tiesības.Tas tika sertificēts ar apple MFi 2016. gadā un national high-tech enterprise 2017. gadā. Lielākā daļa no tās ražojumi ir sertificēti ar SONY hi-res (augstas izšķirtspējas audio standarta sertifikācija).Mums ir galvenais tehnikas komanda aktīvi inovācija, kā arī mārketinga komanda ar bagātu pieredzi pavisam darbību un termināļa pārdošanas vadība, kas ir ielikts stabils pamats ilgtspējīgai un veselīgu attīstību uzņēmumu un zīmolu.

Tagi: sony izolācijas austiņas, ba dd, ba vadītājs, nushniki, mpow vadu austiņas, qcy qsi, earphon, conexant austiņu vadītāja, uiisii ux austiņas, qcy t5 bezvadu.

Datu lapa

Atbalsta Atmiņas Kartes No
Atbalsts APP No
Kontaktdakšas Tips L Locīšana
Vadības Pogas
Stils Auss
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana No
Savienotāji 3.5 mm
Frekvenču Diapazons 20-20000Hz
Funkcijas Kopējo Austiņas
Līnijas Garums 1.2 m
Izturība 16 Ω
Paziņojums Ar vadu
Bezvadu Tips NAV
Vocalism Princips Dinamiskās
Ūdensizturīgs No
Ar Mikrofonu
Jutība 108±3dB
Atbalsta Apt-x No
Modeļa Numurs BA-T6
Skaļuma Kontrole
Bezvadu No
Zīmola Nosaukums UiiSii

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

UiiSii T6 HIFI Dziļi Bass Austiņas Dual Vadītāja Trokšņa izolējošas profesionālās Austiņas Ar Mikrofonu Mic earbuds viedtālrunis

UiiSii T6 HIFI Dziļi Bass Austiņas Dual Vadītāja Trokšņa izolējošas profesionālās Austiņas Ar Mikrofonu Mic earbuds viedtālrunis

Saistītie Produkti: