Jauns Izpārdošana
Spēļu Austiņas 3,5 mm Vadu Austiņas Ar Mikrofonu Spēlētājs Trokšņa Slāpēšanas Stereo Vadu Metāla Austiņas Ar Noņemamu Mic Skatīt lielāku

Spēļu Austiņas 3,5 mm Vadu Austiņas Ar Mikrofonu Spēlētājs Trokšņa Slāpēšanas Stereo Vadu Metāla Austiņas Ar Noņemamu Mic

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.40

-29%

€9.14

Kopīgot

Vairāk informācijas

Motīvs:

1. 1. Viegls un ērts spēļu austiņas ar noņemamu mikrofonu.Austiņas metāla apvalku.Likts uz austiņas melnās glabāšanas soma un rāvējslēdzēju uzglabāšanai kaste, lai viegli nēsāšanu un glabāšanu.

Datora audio izplatīšanas kabeļtīklu, lūdzu, pievienojiet datoru, jūs varat spēlēt spēles, klausīties mūziku un skatīties filmas datorā.

2. Plaši Saderīgu

Spēļu eabuds ar 3,5 mm Audio spraudnis,spēļu austiņas plaši darbi ar PS4, Xbox viens, Nintendo Maiņa, DATORU, Klēpjdatoru, Datoru, planšetdatoru, visu veidu Mobilo telefonu,iPhone 7 / 6 / 6s / 5, Samsung Galaxy,ērti ļauj jums baudīt spēli.

3. Dual kontrolējamu mic

Viena līnija, mikrofons un viens Noņemams mikrofons, ērti, spēļu un komunikācija.Ar noņemamu mikrofonu arī elastīgi pielāgot 360 uzņemt jūsu balss skaidri.

4.Lielisku stereo skaņu

Augsta Skaņas un basa stereo earbuds nodrošināt jūs ar augstas kvalitātes skaņas un baudīt virtuālās spēļu pasaules.Un kopējais kabeļu garums līdz 1,2 m.Tādējādi šīs austiņas ar mic var pilnīgi atbilst gamers prasības laikā savu spēļu.

Komplektā Ietilpst:

1 *Austiņas

1 * Noņemams Mic

1 * Audio sadales līnijas

Tagi: spēlētājs galvas stīpa, spēle austiņas, austiņu turētājs spēlētājs, mākonis hyperx, headset siberia v2, spēlētāja rozā, akustiskās austiņas, earphon, led gaming austiņas, āmurzivs razer.

Datu lapa

Kontaktdakšas Tips Līnijas Veids
Bezvadu No
Ar Mikrofonu
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Modeļa Numurs ZY-1
Paziņojums Ar vadu
Izturība 16 Ω
Jutība 98dB
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Bezvadu Tips NAV
Savienotāji NAV
Vadības Pogas
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Funkcijas Aktīvā Trokšņa Slāpēšanas
Ūdensizturīgs
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Iepakojuma Saraksts Pārnēsāšanas Soma
Skaļuma Kontrole
Līnijas Garums 1.2 m
Frekvenču Diapazons 20 - 20000Hz
Stils Auss
Atbalsts APP No
Vocalism Princips Dinamiskās
Zīmola Nosaukums JLM
Sertifikācija CE

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Spēļu Austiņas 3,5 mm Vadu Austiņas Ar Mikrofonu Spēlētājs Trokšņa Slāpēšanas Stereo Vadu Metāla Austiņas Ar Noņemamu Mic

Spēļu Austiņas 3,5 mm Vadu Austiņas Ar Mikrofonu Spēlētājs Trokšņa Slāpēšanas Stereo Vadu Metāla Austiņas Ar Noņemamu Mic

Saistītie Produkti: