Jauns Izpārdošana
ZIQIAO Auto Reverse Atpakaļskata Kamera Universāla Nakts Redzamības Ūdensizturīgs Platleņķa HD Kamera Autostāvvieta Skatīt lielāku

ZIQIAO Auto Reverse Atpakaļskata Kamera Universāla Nakts Redzamības Ūdensizturīgs Platleņķa HD Kamera Autostāvvieta

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.99

-23%

€5.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

Automašīnas Atpakaļskata Kamera, Universāla Nakts Redzamības Ūdensizturīgs HD Krāsu Attēlu Reversā Autostāvvieta Rezerves Kamera

Piezīme:

Šīs saites ir paredzētas pārdošanai, kails!!Video kabelis nav iekļauts, lūdzu, pievērsiet uzmanību, kad pērk, paldies!

Specifikācijas:

Signāla režīms: CVBS Attēla sensors: CMOS Vedio formāts: NTSC Pikseļu: 728 x 500 Izšķirtspēja: 500TV rindas Objektīva leņķis: Diagonāli 170 grādiem, plakans leņķa profils 140 grādi Nominālais spriegums: DC12V Ūdensizturīgs Klase: IP68 Darba temperatūra ( °.C ): - 30 ~ +80°.C

Iepakojuma saraksts:

1 x Automašīnas Kameras 1 x Strāvas Kabelis 1M 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Ja jums ir vajadzīgs arī monitors, jūs varat noklikšķiniet šo attēlu uz pasūtījumu.

Plats Leņķis: 140 Grādi ~ 170 Grādi

Augstu izšķirtspēju un plašu skata leņķi var pārbaudīt neredzamās laikā atpakaļgaitas procesu, lai nodrošinātu, ka jūsu drošas braukšanas un izvairītos no negadījumiem.

HD nakts redzamības atpakaļskata kamera ir skaidri redzams, dienu un nakti, ļaujot jums novietot droši.

Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP68

IP68 augstas kvalitātes ūdensizturīgs dizainu lietošanai ekstremālos apstākļos

Produkta Parametri:

Produkta Izmērs:

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt kļūdas par 1-2 mm.

Ja jūs nevēlaties, lai izmantotu garš video kabeli.Mums ir bezvadu raidītājs un uztvērējs atpakaļskata kameru, lai aizstātu video kabeli.Noklikšķiniet šo attēlu uz pasūtījumu.

Montāžas Shēma

Instalēšanas instrukcijas ir tikai atsaucei.Tas ir ieteicams, ka profesionāls remonts instalējiet fotokameras. 1. Instalējiet fotokameras jomā numura zīme. 2. Pielāgojiet kameras objektīvs labākā stāvoklī. 3. Pievienojiet kameru video izeja monitoru.

Automašīnas Atpakaļskata Kamera, Universāls Rezerves Kamera Reverss Autostāvvieta Kamera 8 LED Nakts Redzamības Ūdensizturīgs liela Atpakaļgaitas Kamera

Par Mums:

1. Mūsu produkti ir stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un produktu var nosūtīt tikai uz klientiem pēc tam, kad tie ir izrādījušies neskarts.

2. Jūs varat samaisa visas preces, brīvi veikt pasūtījumu mūsu veikalā.

Par Transportu:

1. Ja klienta rīkojums ir samaksāta veiksmīgi, mēs izvēlēties ātru un drošu piegādes metodi un nosūtīt paketi ar 1-3 darba dienas.

2. Mums ir atbildīgs tikai par piegādi uz adresi, kas piepildīta, lai, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

3. Ja jums nav saņēmis preces, atrodas pircējs aizsardzības periods, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izsekotu sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir izmēģināt mūsu labāko, lai apmierināti klienti!

4. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi notikuši pircēja valstī nav ietverti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Atgriezties&Kompensācijas:

1. Ja ir kādas problēmas ar mūsu produktiem, jums ir 7 dienas, lai sazināties ar mums, 15 dienas atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā, kas pārsniedz 15 dienas, tiek uzskatīts, izmantot, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Atsauksmes:

Mēs esam apņēmušies ievērot visaugstākos standartus šajā nozarē, un jācenšas panākt, lai visi klienti būtu apmierināti!Jūsu pozitīvās atsauksmes ir tās labākās iedrošinājumu mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ir 5-zvaigžņu un veikt bildes, lai dalītos atsauksmju kolonnas.Ja jūs neesat apmierināts ar šo pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums.

Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmu, nevis sniedzot negatīvu atsauksmi, vai uzsākt publisku strīdu.Lūdzu, ticu, ka darījuma laikā, nav svarīgi, kas notiek, mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu klientiem kvalitatīvu servisu.

Tagi: mi atpakaļgaitas kamera, redzamības kamera nakts, bezvadu atpakaļgaitas kameras, sensors, parkošanās sistēma, 2 cctv drošības kameras sistēmas komplekts, aizmugurējā kamera, plīša reverse, atpakaļgaitas kamera, kamera, atpakaļskata, kameras video.

Datu lapa

Lēcu Materiāls Stikla
Funkcija 1 auto kamera
Leņķis 140-170 grādiem
Materiāla Tips ABS
funkcija 7 Autostāvvieta palīdzību kamera
funkcija 5 Atpakaļgaitas kamera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Video Formāts NTSC
funkcija 6 Atpakaļgaitas kameras palīdzību
Signāla režīms CVBS
Ūdensizturīgs ip68
attēla Sensors CMOS
Funkcija 2 Automašīnas atpakaļskata kamera
Vadu vai Bezvadu Stieples
Zīmola Nosaukums ZQ
Garums Video Kabelis 6M
funkcija 3 Atpakaļskata Kamera
Korpusa Materiāls Plastmasas
Sertifikācija CE
Palīglīnija
Funkcijas 4 Transportlīdzekļa Kamera
Signāla Tips Aizmugures Sānu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ZIQIAO Auto Reverse Atpakaļskata Kamera Universāla Nakts Redzamības Ūdensizturīgs Platleņķa HD Kamera Autostāvvieta

ZIQIAO Auto Reverse Atpakaļskata Kamera Universāla Nakts Redzamības Ūdensizturīgs Platleņķa HD Kamera Autostāvvieta

Saistītie Produkti: