Jauns Izpārdošana
Reāli Shemale Silikona Krūšu Formas Nepatiesu Krūtis Mākslīgā Līmi Breastplate Mastektomijas Protēze par Crossdresser Vīrietis Skatīt lielāku

Reāli Shemale Silikona Krūšu Formas Nepatiesu Krūtis Mākslīgā Līmi Breastplate Mastektomijas Protēze par Crossdresser Vīrietis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.68

-34%

€13.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta materiāls:

Materiālam, ko izmanto starptautiskās krūšu palielināšanas operācijas ir augsta molekulārā svara siloksāna polimēru medicīnas silikagēlu.Tas ir bez smakas, bez garšas un nav toksisks, un ir ideāls materiāls, lai kosmētikas ķirurģija.Šis materiāls ir izgatavots no šķidro silikonu, kas ir gluda un maiga cilvēka ādai.Lateksa, kas izgatavoti no šī materiāla ir tuvāks cilvēka krūts audu maigumu, elastību, īpatnējais svars un krāsa.

Produkta iespējas:

Sajūtu, ir mīksta un gluda kā ādas atjaunošanos, kas palielina krūšu un ārējo krūšu palielināšana, padarot krūtis kļūst pilna, un pilnu un burvīgs.

Produkts ir apstrādāts pie dibena, ar slāni bio-līmi, kas var padarīt produktu pašlīmējošas cilvēka krūtīs, kas var būt līmēti, kas ir aptuveni 50 reizes.Krūšu šo produktu arī jāizmanto ar bra.

Mūsu noklusējuma produkts ir lipīga plakanu dibenu.Ja jums ir nepieciešams, līmes, ieliekta apakšā, non-stick plakanu dibenu, non-stick ieliektiem grunts, lūdzu, sazinieties ar mums pēc iespējas ātrāk, un mēs mainīt produkts jums

1.Krūšturis pastiprinātājs, uzpilde

2.Ādai draudzīga želeja

3.Nekustamā touch, lietot atkārtoti, reāli

Produkta informācija

1.Materiāls: 100% Medicīniskā silikona gēla

2.Krāsa: Ādas krāsu(6colors)

Kopšanas instrukciju: Roku mazgāšana aukstā ūdenī, Gaisā sausa.

150g/ pc izmēri: apm 13*9.5*4.5 cm

300g/ pārī izmēri: apm 13.5*9.5*5cm

400g/ pārī izmēri: apm 14*10*5cm

500g/ pārī izmēri: apm 15*11*5.5 cm

600g/ pārī izmēri: apm 16*11*6cm

800g/ pārī izmēri: apm 17*12*6.5 cm

1000g/ pārī izmēri: apm 17*13*6.5 cm

Produkta apraksts:

Piliens forma, gan dobi dizaina un cieto centrs dizains ir pieejami, ar

dzelksnis un krūts dažādu krāsu dizainu.

Tie visi ir izgatavoti no ādai draudzīga silikona, ar funkcijām "push-up", līmes,

strapless, neredzams, mazgājams un atkārtoti, Padara jums vairāk pārliecināti un burvīgs.

Piezīme:

Ja nepieciešami citi izmēri, vai iegādāties vienu produktu , lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams, lai palīdzētu jums atrisināt problēmu, paldies par sapratni.Uzmanību Krievu Draugiem: 1. Lūdzu, ierakstiet jūsu vārdu, uzvārdu, ieskaitot jūsu vārds, otrais vārds un uzvārds veicot maksājumu; 2. Lūdzu, ievadiet pareizo adresi, tostarp jūsu Dzīvokļa Nr., Ielas, Pilsētas, Reģiona un valsts.Pretējā gadījumā jūsu pakete, iespējams, būtu atgriezies!

Par muitu:

Daudzās Eiropas valstīs ir ļoti stingras muitas kontroles, kā, piemēram, Vācija, Francija, Beļģija un tā tālāk, ja jūs pirkt mūsu produktu, produktus ierasties pie muitas, lūdzu, aktīvi sadarbojas ar muitu maksāt nodokļus.

Par produktu, valkāt: produkts ir ļoti plānas malas, lūdzu valkāt talka pūderi uz ķermeņa pirms jūs valkā to, tad roll ražojuma augšu un lēnām valkāt to.Labu produktu, ir nepieciešamas labas tehniskās apkopes.

Par produkta remonta un atpakaļ:

Produkts nav bojāts, mēs atbalstītu atgriešanos, ja prece ir bojāta, mēs varam palīdzēt jums bezmaksas remonta pakalpojumu pirmo reizi, un sedz pusi kuģniecības izmaksas.

Par ļaunprātīgu strīdus un sliktas atsauksmes:

Produkti ir kādi jautājumi, var sazināties ar mani vai mūsu darbiniekiem, ja jūs iesniegt strīdu tieši uz platformas, kas tieši iesaistīti, mums nav nekādas iestādes iejaukšanās.Ļaunprātīgu pircēju lūdzu, palieciet prom no mana veikala.Es tieši ļaujiet jūs pievienoties mūsu veikala bankas melnajā sarakstā.

Par normālu atsauksmes:

Ja jums ir kādi labi ieteikumi vai komentāri, lūdzu, sazinieties ar mani.Ja jums liekas, ka mūsu produkti ir labāki vai ir kādi trūkumi, jūs varat atstāt atsauksmes un mēs aktīvi sadarboties.ja jūs sniedzat mums 5 zvaigznes,es došu u papildus 5~10 dolāru, nākamajā reizē par šo produktu.

Paldies par jūsu uzticību un izvēli.

Tagi: akvāriju chihiro, maksts, silikona formas flīžu, rūtī silīcija, vīrietis viltus krūtis, krūšu silikona, krūts enlarg, 1 viltus krūts, krūts viltus, protēze krūtis.

Datu lapa

3. veids crossdresser krūšu plāksne
Forma Lipīga plakandibena
Iezīme Mīksta/ādai draudzīgiem/garšas/reāli
Svars 300/400/500/600/800/1000g
Daudzums 1 gab./1pair
Modeļa Numurs H0168
Materiāls 100% medicīniskā silikona
Izmantošana crossdresser/transvestite/drag queen/
Stils Silikona Krūšu Formas
1. tipa mastektomijas krūšu formas
Neķītrs Attēlu No
Dzimums sievietēm/sieviete/vīrietis
Krūšu formas Ūdens Piliens
Seksuāli Divdomīgs No
Pildījumu silikona krūtis
Izmērs XXS/XS/S/M/L/XL
style1 crossdresser silikona krūtis
style3 Viltus Breats par reāli transvestite
2. veids krūšu silikona spilventiņi
style2 fake boobs par crossdresser
Vienuma Tips Krūšu Formas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Chihiro

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Reāli Shemale Silikona Krūšu Formas Nepatiesu Krūtis Mākslīgā Līmi Breastplate Mastektomijas Protēze par Crossdresser Vīrietis

Reāli Shemale Silikona Krūšu Formas Nepatiesu Krūtis Mākslīgā Līmi Breastplate Mastektomijas Protēze par Crossdresser Vīrietis

Saistītie Produkti: