Jauns Izpārdošana
Žāvēti Liliju Ziedu Dienā-lilija Pumpuri, Ķīnas Specialitāte Quanlity Skatīt lielāku

Žāvēti Liliju Ziedu Dienā-lilija Pumpuri, Ķīnas Specialitāte Quanlity

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.90

-10%

€21.00

Kopīgot

Vairāk informācijas

*UZTURVĒRTĪBU --Daylily ir augsta uzturvērtība.Tas satur 14.1 grami olbaltumvielu, 1.1 grami tauku, 62.6 gramus ogļhidrātu, 463 mg kalcija, 173 mg fosfora un daudzi vitamīni 100 gramos.

*GARŠA & ĪPAŠĪBA, --Dienā-lilija ir sērs-bezmaksas un, protams, saulē kaltēti, tumši dzeltenā krāsā.Tur ir daži baltā daļa no dienas lilija ir saistīts ar faktu, ka tas nav bijis pakļauts saules laikā dabas žāvēšanas process.Bagātīgu smaržas, garša maiga un gluda, maiga un salda.To bieži sauc par "dārgumu uz vakariņu galda" kopā ar Auricularia auricula / sēnīti.

*IETEICAMĀS PĀRTIKAS METODI --Ņem kaltētus ziedus savā bļodā.Pievieno ūdeni un siltumā apmēram 10 minūtes.Tas var maisīt-dfr, sautējumu zupa, putras vārīšana, padarot hot pot vai Āzijas karstu un skābo zupa ar dārzeņiem un citiem pārtikas produktiem.

*ZINĀTNISKO AUDZĒŠANAS & MANUĀLĀ IZVĒLE --Šādu žāvēti dienas lilija zieds ir gājusi cauri uzmanīgiem, audzēšanu un stingri manuāli, noņemot slikti vai nepilnīgi tiem, pārliecinoties, ka tās pilnībā daļiņu un laba kvalitāte.

Tagi: black berry sēklas, kvalitātes goji ogu sēklas, žeņšeņa oolong tēja, žeņšeņs, goji ogu sēklas, oolong tēja ar žeņšeņu, korejas žeņšeņs, liels goji ogu sēklas, goji ogu seads, korejas tējas.

Datu lapa

Sastāvdaļas Žāvēti Liliju Zieds,
Daudzums soma
NETO MASAS 250g/500g/1000g

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Žāvēti Liliju Ziedu Dienā-lilija Pumpuri, Ķīnas Specialitāte Quanlity

Žāvēti Liliju Ziedu Dienā-lilija Pumpuri, Ķīnas Specialitāte Quanlity

Saistītie Produkti: