Jauns Izpārdošana
Simulācijas Balts Ķirbju Maple Leaf Piederumi Rudens Krāsas Halloween, Pateicības Home Decoration Accessories Acorn Aksesuāri Skatīt lielāku

Simulācijas Balts Ķirbju Maple Leaf Piederumi Rudens Krāsas Halloween, Pateicības Home Decoration Accessories Acorn Aksesuāri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.76

-8%

€4.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Vides Aizsardzības Materiāls: mākslīgā ogas, ķirbji, ozolzīles, utt.visi ir izgatavoti no vides aizsardzības putu plastmasas, līmes un citus materiālus.

2、Paketē Iekļauts: komplekts 24pcs ražas sortiments komplektā ietilpst ķirbju, priežu čiekuri, lapas un ozolzīles.

3、Piemērots Gadījumos: rudens apdares komplekts ir piemērots Pateicības, Halloween, svētku dekorēšana un ražas augļi acorn aksesuārus.

4、Pievienot Rudens Jūtos: Šie ķirbji ar spēcīgu ražas krāsas, mīksti lapas, ogas un ozolzīles pievienot dažas bagāts, silts un jautrs funkcijas, lai rudenī parādītu.

5、Plaša Izmantošana: rudens apdares komplektu var izmantot kā Halloween, Pateicības, Ziemassvētku un citu partijas galda dekorēšanai, vai arī kā pildījumu grozi un vāzes, ļoti piemērots sniedz vizuālo baudījumu un radīšanu.

Specifikācijas:

Nosaukums: 24PCS Rudens Ķirbju Dekorēšanas Komplekts

Materiāls: vides aizsardzības putu plastmasas

Izmērs: kā parādīts attēlā

Specifikācijas: Balts Ķirbju Rudens Augļu Maisā-Tipa, Balta Ķirbju Rudens Augļu Soma-B Tipa

Iepakojuma saraksts:

Ķirbju Rudens Dekorēšanas Komplekts*1 Soma

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5 .Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Tagi: ziemassvētku valkāt meitene, ķirbju rotājumi rudens, artifici ziedu, spooky māja, halovīni ķirbju, mākslīgās zivju augu, rudens ķirbju apdare liela, viltus augu, acorn rotaslietas, mākslīgā ķirbju.

Datu lapa

Materiāls Plastmasas
Mākslīgā Tips Maisījums
Skaits, Gab 24pcs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Simulācijas Balts Ķirbju Maple Leaf Piederumi Rudens Krāsas Halloween, Pateicības Home Decoration Accessories Acorn Aksesuāri

Simulācijas Balts Ķirbju Maple Leaf Piederumi Rudens Krāsas Halloween, Pateicības Home Decoration Accessories Acorn Aksesuāri

Saistītie Produkti: