Jauns Izpārdošana
Sieviešu Ikdienas Mazgā Ripped Džinsi Skatīt lielāku

Sieviešu Ikdienas Mazgā Ripped Džinsi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

Preces Nosaukums Gadījuma Mazgā Ripped Džinsi Art. - NR. L99335 Vecuma Grupa Pieaugušie Dzimums Sievietes Līdzeklis Videi Draudzīgs, Plus Izmērs Materiāls Spandex/Poliestera Produkta Tips Džinsi Piegādes Veids-Noliktavas Preces Iepakojuma Saturs 1 x Gabalu Svars 0,5 kg = 1.1023 lb = 17.6370 oz Kategorija: Sieviešu Apģērbs > Džinsi Tag Mazgā , Ripped

JAUNS

Izmēri

Aprakstiet produkta izmēriem,ŅEMIET vērā:Pls izvēlēties izmēru, saskaņā ar mūsu izmēri

Mazgāšanas Norādījumi

Sīki mazgāšanas instrukcijas.mazgāšanas temperatūras, kas nav augstāka par 30, nelietot balinātāju, pakārt sausā, ne dzelzs, ne sausas, tīras, utt.

Vairākas Krāsas Pieejamas

Produkta Parādīt

Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

PIEGĀDE

Starptautiskā Pircēju Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Zīmola Stāsts

Mēs esam priecīgi iepazīstināt sevi kā slavens profesionāla ražotājs un piegādātājs vairumtirdzniecības Gabali par 10 gadiem Ķīnā.Ar top šūšanas iekārtām, izmantojot unikālu būvdetaļām, mežģīnes un apdares no vairāk nekā 200 resursi, kuros strādā pieredzējuši darbinieki, nopelnījis attiecībā uz visiem mūsu klientiem.Mūsu vadības ideja:" Augstas kvalitātes, Augšējā kredītu,Lielisku Servisu,Klientu Vispirms".Mēs sniegs jums apmierinoši produkti,saprātīgu cenu ar labu servisu un nopietnu garu.Mēs ļoti novērtējam jūsu uzmanību, un ceru, veidojot ilgtermiņa biznesa attiecības ar jums.

Tagi: poli virves 10mm, vynil papīra 6d, tarot 78 anima, s6 gadījumā dubultā, dīvaini, cepures pirkt, plug asti 80cm, takara beyblad, pārslēdzēju virago, palodzes tiguan t2.

Datu lapa

Modeļa Numurs L99335
Materiāls Poliestera
Mazgāšana Vidēja
Auduma Veids Pārklājumu
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Viduklis Veids VIDĒJĀ
Dzimums SIEVIETES
Fit Tips Izdilis
Vienuma Tips Džinsi
Džinsu Stils Zīmuli Bikses
Garums Full Length
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apdare Caurums
Slēgšanas Tips Rāvējslēdzēju Lidot
Stils Ikdienas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sieviešu Ikdienas Mazgā Ripped Džinsi

Sieviešu Ikdienas Mazgā Ripped Džinsi

Saistītie Produkti: