Jauns Izpārdošana
Sūkņi, Gumijas un Silfonu Keramikas Rotācijas Gredzens Mehāniskās Vārpstas Blīvējums 15 mm 2gab Skatīt lielāku

Sūkņi, Gumijas un Silfonu Keramikas Rotācijas Gredzens Mehāniskās Vārpstas Blīvējums 15 mm 2gab

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.49

-29%

€9.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācija: Produkta Nosaukums Ūdens Sūkņa Blīve Iekšējais Diametrs 15 mm/ 0.6" Kopējais Izmērs 52x 27mm/ 2" x 1.1"(H*D), Materiālu, Keramikas, Gumijas, Metāla Krāsas: Melna, Balta, Sudraba Tonis Svars 65g Iepakojuma Saturs 2 x Ūdens Sūkņa Blīve

Apraksts: Features viena spole atsperes, gumijas plēšas struktūru, izturību un stabilitāti.Šo mehānisko blīvējumu izmanto ūdens sūkņi un iegremdējamie sūkņi, ir piemērots plašu blīvējuma piemērošanu, piemēram, notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, ūdens iekārtas, saldēšanas, gaisa kondicionēšanas iekārta, utt.

Jārūpējas, lai izvairītos no montāžas pielaides iekārtas

(1), pievelciet dziedzeris būtu jāveic pēc saskaņošanas sakabe, skrūves būtu vienmērīgi uz filiāli, lai novērstu dziedzera sejas deformāciju, ar izlūks, lai pārbaudītu, punktiem, kļūda ir ne vairāk kā 0,05 mm.

(2), pārbaudīt vairogdziedzera un vārpstas vai uzmava diametrs ir ar spraugu (tas ir, koncentriskumam), ap vienotu, ar izlūks, lai pārbaudītu punktu tolerance ne lielāka par 0.01 mm.

2, summa, no atsperu saspiedes saskaņā ar noteikumiem, nedrīkst būt pārāk liela vai pārāk maza parādība, nepieciešams kļūda 2,00 mm.Vairāk nekā ģenerālā Asambleja, lai palielinātu beigām sejas nav spiediena, lai paātrinātu beigās valkā.Pārāk mazs rezultātā būs mazāks par spiedienu nevar spēlēt blīvējuma efekts.

3, dinamiskā gredzenu pēc uzstādīšanas, dinamiskā gredzens būs iespēja automātiski pavasarī atpakaļ uz pavasara atpakaļ.

Iekārtas atrašanās vietas prasības

Lai nodrošinātu stabilu mehānisku darbību, ilgu kalpošanas laiku un zemu noplūdes veiktspējas, tas ir ļoti svarīgi, lai instalētu to pareizi uz mašīnas.

Par Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Par Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mēs ceram, ka jums dos mums novērtēšana objektīvu patiesību.Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: ūdens sūknis mehāniskais blīvējums 15 mm, mehānisko blīvējumu 5mm, mehānisko blīvējumu 52mm, mehānisko blīvējumu 18mm, zīmulis mehāniskais 15mm, sveces blīvējums 15 mm, mehānisko blīvējumu 14mm, mehānisko blīvējumu sūknis 15mm, mehānisko blīvējumu 32mm, mehānisko blīvējumu 100mm.

Datu lapa

Svars 34g
Izmērs 15mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sūkņi, Gumijas un Silfonu Keramikas Rotācijas Gredzens Mehāniskās Vārpstas Blīvējums 15 mm 2gab

Sūkņi, Gumijas un Silfonu Keramikas Rotācijas Gredzens Mehāniskās Vārpstas Blīvējums 15 mm 2gab

Saistītie Produkti: