Jauns Izpārdošana
Diametrs 19mm Mikroskopu Slaidi Tīkliņš, Kalibrēšana Slaidu Valdnieks Mikroskopu Kalibrēšanas Valdnieks Mikrometra Skatīt lielāku

Diametrs 19mm Mikroskopu Slaidi Tīkliņš, Kalibrēšana Slaidu Valdnieks Mikroskopu Kalibrēšanas Valdnieks Mikrometra

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.79

-9%

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

C1 objektīva mikrometru (1/100)

Mērķis mikrometru ir mēroga lineāls, kuru kopējais garums ir 1mm, sadalīta 100 vienādās daļās, katra nodaļa vērtība ir 0,01 mm, tas ir, tur ir aplis ar diametru Φ3 un līnijas biezums no 0,1 mm ārpus 10µm gravētas līnijas.Lai atrastu rindas, ja koncentrējas.Tur ir vāks stikla ar biezumu 0,17 mm ar rezultātu līnijas, lai aizsargātu punktēto līniju no sabojāt uz ilgu laiku.

C2 tipa acs okulāra lineālu

C2 veids (n-vara saknes, 2) linuma acs okulāra lineālu (n-vara saknes, 2)×L/200

Par acu okulāra lineāls, attiecību garums platums taisnstūrveida režģis ir 2:1, tas ir, garums ir L un platumu ir L/2.

0 līniju sadala taisnstūri uz diviem laukumiem pa kreisi un pa labi.Daļiņu skaitīšanas zonas kreisajā pusē un garuma mērījumu zonas labajā pusē.Laukuma kreisajā pusē ir vienlīdzīgi sadalīts trīs vertikālā virzienā un divās horizontālā virzienā, lai veidotu seši nelielu taisnstūri.Skaitīšanas daļiņas konkrētā jomā, kvadrāta labajā pusē ir vienlīdzīgi sadalīts trīs daļās vertikālā virzienā, un sadalīts vairākās daļās, horizontālā virzienā.Augšējā daļā katrā režģa līnijas ir iegravēts O, 4, 6, 8, 9...13 Un citi marķējumi.Uz augšējās un apakšējās malas taisnstūrveida režģis, ir vairāki dažāda lieluma, bet augšējā un apakšējā, kas atbilst aprindās, augšējā daļa ir dobi apļa, apakšējā daļa ir cieta apli, katram ir etiķete n=1, 2, 3...9, kas var tikt izmantoti Ātri noteikt diametrs no putekļiem.

Aprēķinu formula D=×L/200 ir iegravēts uz mikrometru neto, kur L ir garums apakšējā pusē taisnstūra režģa.n ir etiķete ar katru apli un etiķetes katrā režģa līnijas horizontālā virzienā kvadrāta labajā pusē.D ir diametrs katru apli un attālums no O līnijas laukuma labajā pusē, lai katrs lēma līnijas.Piemēram, self-diametrs D4 ceturtā apļa solis ir vienāds ar attālumu no O līnijas uz ceturto lēma līnijas.Patiess diametrs D5 no No. 5 aplis ir vienāds ar attālumu no O līniju No. 5 režģa līnijas (atzīmēts beigās etiķetes).

Es analogize.Tur ir 10 vienāda rajons līnijas iegravēts uz kreiso galu micrometric režģis, un katra nodaļa ir L/20.

C3 tipa 0.1 valdnieks okulāra lineālu

0.1-kāju formas okulāra lineāls, skala ir 5mm, sadalīta 50 vienādās daļās, katra nodaļa vērtība ir 0,1 mm, un stikla slaidu diametrs ir Φ19mm.

C4 tipa 0.05 valdnieks okulāra lineālu

0.05-kāju formas okulāra lineāls, skala ir 5mm, sadalīta 100 vienādās daļās, katra nodaļa vērtība ir 0,05 mm, un stikla slaidu diametrs ir Φ19mm.

C5 0.5 acs okulāra lineālu

0.5 acs okulāra lineāls, mēroga platība ir 5×5mm2, katru sadala 10 vienādās daļās, katru mazo laukums ir 0.25mm2, ar stikla pārsegu diametrs ir Φ19mm.

C6 tipa 0.2 acs okulāra lineālu

Mēroga platība 0.2 acs okulāra lineāls ir 5×5mm2, katram ir sadalīts 25 vienādās daļās, katru mazo laukums ir 0.04mm2, un stikla slaidu diametrs ir Φ19mm.

C7 tips 0.1 koordinēt okulāra lineālu

0.1 koordinēt formas okulāra lineāls, garums vertikālās un horizontālās koordinātas ir 10mm, katra sadalīta 100 vienādās daļās, katra nodaļa vērtība ir 0,1 mm, un stikla slaidu diametrs ir Φ19mm.

Tagi: mazo mikro kameru 4k, mikroskopa 2000 x, trinokulara, usb digitālais mikroskops elektronisko, microscop par lodalva, microscop 3000x, digitālo mikrometru vadītājs 50, digitālo mikrometru, riflescop, kamera microscop.

Datu lapa

Funkcijas Digitālā
Sertifikācija NAV
Ir Smart Ierīces No
Teorija Bioloģisko Mikroskopu
Palielinājuma Koeficients 500 X & Saskaņā ar
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums JLLSMCMGGX

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Diametrs 19mm Mikroskopu Slaidi Tīkliņš, Kalibrēšana Slaidu Valdnieks Mikroskopu Kalibrēšanas Valdnieks Mikrometra

Diametrs 19mm Mikroskopu Slaidi Tīkliņš, Kalibrēšana Slaidu Valdnieks Mikroskopu Kalibrēšanas Valdnieks Mikrometra

Saistītie Produkti: