Jauns Izpārdošana
Kemei Hair Clipper Vīriešiem Griešanas Daudzfunkcionāls 11 1 Frizētava Bārdu Deguna matiņu Trimmeris Titāna Frizūra Skūšanās Mašīna F30 Skatīt lielāku

Kemei Hair Clipper Vīriešiem Griešanas Daudzfunkcionāls 11 1 Frizētava Bārdu Deguna matiņu Trimmeris Titāna Frizūra Skūšanās Mašīna F30

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.36

-31%

€29.52

Kopīgot

Vairāk informācijas

Uzlādējamie Elektriskie Matu Trimmeris Profesionāliem Clipper Skuveklis Bezvadu Regulēšana Zems Trokšņa Vīriešu Bārdas Trimmeris Skuveklis Frizūra F30 Piezīme: 1. Starptautisks transports, neļauj šķidrumiem, piegāde, nesatur eļļu. 2. Ja jūs izmantot šo produktu, pirmo laiku, vai don ' t izmantot to ilgu laiku, uzlādējiet to līdz galam, pirms lietojat. 3. Nodrošinātu, ka produkts ir izslēgts, pirms uzlādes vai mainot kādu pielikumus. 4. Glabājiet to bērniem nepieejamā vietā.Motīvs: 6 in 1 kopšanas komplekts, ietver 6 dažādu maināmām galviņām, kas var atbilst jūsu dažādām vajadzībām.Super profesionāliem asmeņiem, apdares dažāda veida matu ātri un precīzi, nav matu iestrēdzis un nav ievainots jūsu ādu.Ātrgaitas motors nodrošina ātru ātrumu rotācijas, stabilu sniegumu, droši izmantot.Aprīkoti ar dažādām ķemme pielikumi: 3mm, 6mm, 9mm, 12mm ierobežot ķemmes, precizitātes trimmeris rokasgrāmata, ķemme un ķermeņa trimmeris rokasgrāmata, ķemme, tos var izmantot, lai noteiktu matu garumu, kuru vēlaties apgriezt.Ar LED uzlādes indikators, tas tiek parādīts sarkanā krāsā, kad uzlādes un kļūst zaļš, kad pilnībā uzlādēts.Iebūvēts uzlādējams Li-ion akumulators, pēc 8 stundām pilnu maksu, to var izmantot nepārtraukti, 30 minūtes.Aprīkots ar bāzi, kas ļauj jums organizēt visiem piederumiem, akurāts, viegli uzglabāt un pārvadāt.Maināmas Galviņas: Pilna izmēra trimmeris vadītājs: noteikt matu ap kakla izgriezumu precīzi un vienmērīgi.Precizitātes trimmeris vadītājs: definēt gan taisnas vai liektas līnijas un malas.Skuveklis vadītājs: noskūties un finiša līnijām un malām, lai nodrošinātu tīru un gludu rezultātu.Deguna trimmeris vadītājs: melns, deguna un ausu matu droši maksimālu komfortu.Ķermeņa trimmeris vadītājs: melns, ķermeņa, matu efektīvi, noņemiet to, ko jūs vēlaties un kur vēlaties.Dizains trimmera galvu: personalizētu apdari bārdu, visu veidu modelēšana.Specifikācija: Materiāls: ABS + Nerūsējošā tērauda, Spriegums: 100-240V Frekvence: 50/60Hz Jauda: 5W Uzlādes laiks: 8 stundas, Izmantojot laiks: 30 minūtes Mazgāšanas režīms: Var ' t mazgāt, tīrīt ar tīrīšanas birstīte Krāsa: Melna Izmērs: 16*4.5 cm(Garums*Platums) Iepakojuma Saturs:(Atbilstošu Adapteri tiks nosūtīta atbilstoši jūsu valstī) 1 x Galvenā ierīce 1 x Pilna izmēra trimmeris vadītājs 1 x Skuveklis vadītājs 1 x Deguna trimmeris vadītājs 1 x Ķermeņa trimmeris vadītājs 1 x Dizains trimmera galvas 4 x Limits ķemmes(3, 6, 9, 12 mm) 1 x Precizitātes trimmeris rokasgrāmata ķemme 1 x Ķermeņa trimmeris rokasgrāmata ķemme 1 x Tīrīšanas birste 1 x Ķemme 1 x Adapteris 1 x Bāzes 1 x Lietotāja rokasgrāmata(angļu valodā) Iepakojuma burbulis maiss, kaste nr.

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Jūs varat apmaksāt savu pasūtījumu ar jebkuru citu, pēc tam, kad mēs saņemt jūsu maksājumu, mēs nosūtīt paketi, lai jums drīz.ja jūs nevar maksāt, lai Veiksmes, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums.

transports

1) Mēs apliecinām, ka mums ir 1-3 dienas piegādes laiku pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

2) Parasti tas aizņem 60 darba dienas ierodas ar aviopastu, un 45 darba dienu laikā ar kurjeru.

3) Ja jums nav saņēmis preces, 60 dienu laikā, lūdzu, paplašināt savu kontaktu ar mums, tādēļ, lūdzu, neatveriet strīdu, jo dzemdības ir pilnīgi ārpus kontroles, pārdevēja, post office ir atbildīga paldies.

4) Ja jūs vēlaties, lai kuģis ātri, tas ir ļoti ieteicams, ka jums izvēlēties, DHL, EMS un citiem kurjeriem, jo ekonomikas piegādes veids ir ne tik ātri.Patvērums

1).Ja jūsu produkts ir kvalitātes problēmas vai ir bojāta, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs nosūtīt vai kompensācija jums.

2).Ja prece nav saņemts, pēc aizsardzības laikā, mēs nosūtīt vai kompensācija jums.

3) Pēc tam, kad mēs saņemt jūsu produktu, tas var aizņemt līdz 7 darba dienu laikā par savu atgriešanos.Pircēji ir atbildīgi par visu tālāko, kuģniecības izmaksas.Atsauksmes

1) Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai dotu labas atsauksmes, paldies ļoti daudz!

2) Mēs vienmēr nodrošina jūs ar labāko preces un pakalpojumus par zemāko cenu.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms sniedzot jums neitrāls (3 zvaigžņu) vai negatīva (1-2 star) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un dot jums laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.paldies ļoti daudz!

sazinieties ar mums

1) Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

2) Mēs saņemam atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Tomēr, lūdzu, ļaujiet novēlotu reakciju uz ne-darba dienu laikā.

Paldies, ka nāk, es vēlu jums veiksmi.

Tagi: matu trimmeris ht, beigās trimmeris, kemei, acs 600 km, clipper matiem, kaķis matu trimmeris, deguna skuveklis, bārdas trimmeris titāna, keramikas trimmeris, 666 km.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lietošanas laiks 30 minūtes
Izmērs 16*4.2cm
Spriegums 100-240V/5W/50Hz
Materiāls ABS
Modeļa Numurs KM-600
Uzlādes Laiks 8 Stundas
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Jauda 5W
Zīmola Nosaukums kemei

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kemei Hair Clipper Vīriešiem Griešanas Daudzfunkcionāls 11 1 Frizētava Bārdu Deguna matiņu Trimmeris Titāna Frizūra Skūšanās Mašīna F30

Kemei Hair Clipper Vīriešiem Griešanas Daudzfunkcionāls 11 1 Frizētava Bārdu Deguna matiņu Trimmeris Titāna Frizūra Skūšanās Mašīna F30

Saistītie Produkti: