Jauns Izpārdošana
Elektrisko Matu Griešanas Knaibles Bezvadu Griešanas Pieaugušo Bārdas Profesionālo Vīriešu apgriešanas mašīnas Stūri Skuvekli Matu Dresse ENCHEN Skatīt lielāku

Elektrisko Matu Griešanas Knaibles Bezvadu Griešanas Pieaugušo Bārdas Profesionālo Vīriešu apgriešanas mašīnas Stūri Skuvekli Matu Dresse ENCHEN

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.55

-40%

€20.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Viegli frizūra Mājsaimniecības lietošanai

Bērna mati ir mīksti un trokšņainā vidē vienmēr liek viņam neērti;jaunekļa mati aug ātri, un tas prasa laiku, lai dotos uz frizētava; vecā vīrieša frizūra ir apgrūtinoši.Un mati clipper visai ģimenei,tā, ka jums vairs nav jāuztraucas par frizūrām.Lempīgs roku var viegli izrēķināt pareizo formu.

Vienu pogu bloķēšanas frizūra garums

Nav tehnisku frizūra ir viegli

Palielināt matu clipper ir paredzēts ar slīdni tipa pozicionēšanas ķemme.Tas var bloķēt matu garuma diapazonā no 3-21mm un atbalsta vienu pogu korekciju.Tas var uzstājām uzmanīgi, mainot garumu.Tas nav nepieciešams, lai mainītu vietas noteikšanas ķemme bieži.Kontrole ir minimāla, pat tad, ja nav Kāds ar diskontu pieredzes varat viegli iegūt sākās, pielāgot garumu, griezumu, kuru vēlaties, un samazināt to tieši.

3-21mm

Matu garums-viena poga korekcija

Nano keramikas kuteris vadītājs

Ultra low noise vienmērīgu ātrumu bīdes

Cietība nano-keramikas ir 1,6 reizes lielāka par parasto, nerūsējošā tērauda, un to virsmas gludums ir daudz mazāka nekā no nerūsējošā tērauda.Tāpēc, ja mati clipper darbojas ar lielu ātrumu, keramikas griežņu galva rada mazāk trokšņu un ir mazāk pakļauti karstuma.Darba troksnis ir mazāks par 55db, kas ir daudz zemāka nekā GB standarta 70db.

Mainīgas frekvences jauda

Mīksta un blīva, viegli tikt galā ar dažādām matu tipiem

Piemērošanu frekvenču pārveides tehnoloģija par Boost matu clipper, apvienojumā ar spēcīgu 280 tipa motors nodrošina divu ātrumu power, lai pārslēgtos elastīgi, lai apmierinātu dažādiem matu tipiem.Parastā sākuma ātrums ir 4500 apgr. / min, kas ir piemērots garu matu pagarināšanu.Atslēgu var uzreiz aktivizēt, "Turbo" ātruma režīmu, ar spēcīgu jaudu 5800 apgr. / min., kas padara to viegli, lai apgrieztu biezi mati un izvairītos no apmulsums kartes.

ESM smart anti-kartes izsniegšana

Dubultās aizsardzības energoefektivitātes pavairošanu

ESM (Energy Smart Manager) intelligent integrālās shēmas sistēma ir "smadzenes" produkts.Tajā ietilpst divi moduļi enerģijas pārvaldības un mehānisko master kontroli, lai nodrošinātu augstu ātrdarbību bez mazjaudas, uzlādes laikā.ESM varēs uzsākt vairākas garantijas, lai pagarinātu akumulatora kalpošanas laiku un nodrošinātu drošu uzlādi.Turklāt, Palielināt uzņēmuma rādītāju sistēma ir arī kredīts par ESM.Tad, kad ir zems akumulatora uzlādes un pilnu jaudu, tas būs precīzi parādītu statuss lietotājam.

R tipa noapaļotas stūru apstrādi

Saskares ar ādu, ir droši un bez raizēm

Daļas asmens un pozicionēšanas ķemme, kas saskarē ar ādu, Stimulēs ir noapaļoti, lai nodrošinātu drošību un komfortu matu griešanas procesu.Matu griezējs vadītājs sastāv no kustamā nazis un statisks nazis.Dinamiskā un statiskā nazis, kas ir saskaņota ar stingru drošības dizaina un testēšanas, lai mati kuteris var droši sazinieties ar kuteri vadītājs jebkurā leņķī, kad strādā.

Maksu par 1 stundu

Izmantot 3 mēnešu laikā

Palielināt atbalsta ātrās uzlādes uzlādes līdz pat 90% elektroenerģijas 1 stundu, pēc tam pārejot uz smart sūkties maksas un maksas uz pilnu jaudu 1,5 stundas. 1 stundas ātrās uzlādes var tikt izmantoti vairāk kā 80 minūtes (pilna jauda, var ilgt 90 minūtes), viena frizūra tiek aprēķināta par pusstundu, Boost-maksas var izmantot 3 mēnešu laikā.

TIPA-C USB interfeiss

Lietot lādēšanas laikā

Matu clipper atbalsta plug and play, un puse to var izmantot bez strāvas.Boost izmanto TIPA C saskarni, kas ir kopīgas vairumam mobilo telefonu.USB portu var būt aprīkoti ar kopējo ierīci, piem., uzlādes dārgumu, dators vai USB ligzdā.

Pamata parametri

* Manuāla mērīšana, izmērs būs nedaudz atšķiras, jo dažādas mērīšanas metodes.Produkta Nosaukums: enchen pārdomas hair clipper Produkta modelis: Palielināt Krāsa: Melns / balts, Nominālā jauda: 5W - Nominālais spriegums: 5V Uzlādes laiks: 120 minūtes Produktu neto svars: 142g Izpildu standarts: GB4706.1-2005 GB4706.9-2008

Tagi: šefpavāra nazis turētājs, xiaomi mijia showsee, youpin enchen palielināt, clipper matu surker, clipper matiem, skuvekli skūšanās, stūra griezējs papīra, clipper riwa, Matu Trimmeris, clipper.

Datu lapa

Izmērs adult
bārdas trimmeris trimmeris vīriešiem
Modeļa Numurs MI-3945
Materiāls Keramikas kuteris vadītājs
Matu Trimmeris ideāls frizētava
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Uzlādes Metode USB
Vienuma Tips Matu Trimmeris
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
vīriešu skuveklis matu clipper Vīriešiem

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Elektrisko Matu Griešanas Knaibles Bezvadu Griešanas Pieaugušo Bārdas Profesionālo Vīriešu apgriešanas mašīnas Stūri Skuvekli Matu Dresse ENCHEN

Elektrisko Matu Griešanas Knaibles Bezvadu Griešanas Pieaugušo Bārdas Profesionālo Vīriešu apgriešanas mašīnas Stūri Skuvekli Matu Dresse ENCHEN

Saistītie Produkti: