Jauns Izpārdošana
JP LPG Gāzes, Elektrisko Gaisa un Karstā Ūdens Sildītājs, RV, Kemperu Līdzīgi Truma Combi 6E Skatīt lielāku

JP LPG Gāzes, Elektrisko Gaisa un Karstā Ūdens Sildītājs, RV, Kemperu Līdzīgi Truma Combi 6E

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€1 433.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni atzīmēja:

Cenā nav iekļauta ievedmuitas nodoklis!Kā importa produktiem, jums ir nepieciešams samaksāt ievedmuitas nodokli, tas tiks uzlādēts, ko nosūtītājs, importa nodoklis ir jāmaksā ar savu vietējo nodaļu, lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apstipriniet to ar jūsu vietējo muitas departaments.Ja jums ir nepieciešams neliels rēķins, lūdzu, informējiet mūs, citādi, mēs piegādāsim sildītājs ar sākotnējo cenu nosūtīšanas dokumentā.Lai krievijas, mēs izmantosim 139 express vai EMS uz kuģa, tomēr parasti ir 15-55 dienu vai pat vairākām dienām.Ceram uz jūsu sapratni.

Ķīna 6KW Gaisa un Ūdens LPG Stāvēšanas Sildītājs, Kemperu Gāzes Sildītājs līdzīgi Truma 6E JP Combi Gaisa un Ūdens Apkures Sistēmu CR11 - Izvēlēties papildu elektriskās režīmā!Vai tu dod priekšroku kempingā vai pilnīgi pašpietiekama atpūta dabā – JP Combi Gaisa un Ūdens Sildīšanas sistēma piedāvā maksimālu elastību, kur jums ir.Un vai jūs vēlaties, lai apsildītu jūsu transportlīdzekļa vai ir nepieciešams karstais ūdens, jūs vienmēr varat izmantot enerģijas avots, kas ir piemērots jums labāko: tikai elektrisko, gāzes vai jauktajā režīmā.JP Combi Gaisa un ūdens sildītājs LPG ir silts-gaisa sildītājs ar iebūvētu karstā ūdens boileris.Šī vienība bija paredzēta uzstādīšanai motorhomes un piekabes.mums arī ir CR12 dīzelis gaisa un ūdens sildītāja, tas ļauj jums, lai palaistu sildītāja dīzelis, elektrisko vai jauktajā režīmā.Darba princips combi lpg gaisa un ūdens sildītājs Šis sildītājs ir kombinācija no karstā ūdens un siltā gaisa, kas var sniegt karstā ūdens dzīvi, bet apkures nodalījumā.To ir atļauts izmantot braukšanas laikā.Šis sildītājs var izmanto arī pilsētas elektrības, lai sāktu.Priekšrocības integrētu caravan combi gaisa un ūdens sildītāja Tikai viens sildītājs gan transportlīdzekļa apkures un karstā ūdens apgādi. 1. Universāls: To var darbināt ar gāzi, elektrību vai hibrīda režīmā; 2. Ērtums: Automātiska temperatūras kontrole var tikt realizēta sadarbībā ar A/C; 3. Augsta efektivitāte: pašpietiekamību un zemu enerģijas patēriņu; darbības joma integrētās sildītājs ir liela jauda un augsta siltuma enerģijas efektivitāti.Tā ir piemērota, lai karstā ūdens piegādei un siltu gaisu, lai pašgājējas kemperu un treileru kemperu.

JP Combi Sildītājs Specifikācija

Uzstādīšana Combi Sildītājs

Combi lpg gaisa un ūdens sildītāji, kurās ir integrēti apsildes elementi, kas tiek izmantoti RV caravan kemperu campervans un lieliem transportlīdzekļiem.Tā apvieno sildītāju un karstā ūdens ģenerators vienu ierīci.Integrēta elektriskā apkure elementi, siltuma, ūdens ļoti ātri.

Kā importa produktiem, piegādātājiem būs jāmaksā dažas muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Lai krievijas,mēs izmantosim 139 express vai EMS uz kuģa, tomēr parasti ir 15-55 dienu vai pat vairākām dienām.Ceram uz jūsu sapratni.

Tagi: campervan iekārtas, eļļas sildītājs, dīzelis, auto siltumu, dīzeļdegvielas ūdens sildītājs 12 v, treileru rv, Sildītājs, 2000w, gaisa dīzeļdegvielas sildītājs, rv, ūdens elektriskais sildītājs, sildītājs dīzeļdegvielas sildītājs 2kw.

Datu lapa

Postenis Augstums 30cm
Nosaukums Combi sildītājs
Pieteikums RV kemperu camper karavāna
Īpašas Pazīmes Kopā sildītājs
Zīmola Nosaukums BF
Degviela Dīzeļdegviela
Atslēgas Vārds Truma 6E
Postenis Diametrs 30cm
Iepakojums Kartona
Voltu 12V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda <10W
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
krāsa melns
Vienuma Tips Apkures & Fans
Objekta Garumu 51cm
Postenis Svars 15.6kg
Spriegums 12V
Objektu Platums 45cm
Modeļa Nosaukums CR11
Slēdža Tips LCD displeja Maiņa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

JP LPG Gāzes, Elektrisko Gaisa un Karstā Ūdens Sildītājs, RV, Kemperu Līdzīgi Truma Combi 6E

JP LPG Gāzes, Elektrisko Gaisa un Karstā Ūdens Sildītājs, RV, Kemperu Līdzīgi Truma Combi 6E

Saistītie Produkti: