Jauns Izpārdošana
EMS Sejas Massager Jonu Karstā Cool LED Gaismas Vibrācijas Ādas Atjaunošanos Sejas Liftings Pastiprinātu Ādas Kopšanai, Anti Aging Skaistumu Mašīna Skatīt lielāku

EMS Sejas Massager Jonu Karstā Cool LED Gaismas Vibrācijas Ādas Atjaunošanos Sejas Liftings Pastiprinātu Ādas Kopšanai, Anti Aging Skaistumu Mašīna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€24.92

-45%

€45.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

SKU: MR479

EMS Sejas Massager Mājas Ādas Kopšanas Hot & Cool Sejas Skaistumu Mašīna Jonu Funkcija ar Zilu un Sarkanu Gaismu

Motīvs:

【Karstā un Atdzesē Funkcija] aicina Ādas kopšanas temperatūru var noregulēt diapazonā no 6-42℃(±5℃).Plašs temperatūras var izvēlēti dažādi ādas kopšanas vajadzības.

【Viss Vienā Funkcijas] aicina Jonu un anjonu, zilā un sarkanā gaisma, EMS, vibrācijas, kā arī karstā un atdzesē funkciju, vairāku tehnoloģiju funkcijas klāt efektīva sejas kopšana.

【5 Režīmi ar 3 Pārnesumiem] aicina Tīrīšanas režīmu, karstā un atdzesē saspiestu režīmā, EMS celšanas režīms, mitrinošs režīmā un vielmaiņu kolagēna režīmā, 3 pārnesumu.Šī mašīna var tiekties uz dažādiem ādas tipiem, ar dažādām ādas vajadzībām.

【Premium Kvalitātes] aicina Anti-alerģiski panelis ar lielu touch jomā un ABS rokturis vairāk ādas draudzīgas un drošas lietošanā.

【Lietotājiem Draudzīgs Dizains] aicina Lielu LCD displeju, lai vairāk lasāms izmantot, ērtu bāzi dizains ērta uzlādēšana un uzglabāšana.

【Vairākas Funkcijas] aicina Liftings un nostiprināšana, ādas elastības uzlabošana, grumbu likvidēšana, ādas atjaunošanos un balināšanas, muskuļu patiesība un masāža, un labāku uzturvielu absorbciju.

Dažādas Tehnoloģijas:

1)EMS mikro-strāva: EMS mikro-pašreizējā stimulēšanas izpaužas dziļi uz zemādas audu un muskuļu, stimulējot vielmaiņu un vairošanās un šūnu kolagēna.Tas var palīdzēt, lai labotu ādas elastību, mazināt grumbas.

2)Skaņas funkcija: Kad sonic funkcija, kas darbojas uz ādu, tas var palīdzēt, lai tā vibrētu, ādas šūnas maiga masāža, kas uzlabo asinsriti vietējo asins un limfas.

3)Blue gaismas kopšana: zilā gaisma ir efektīvi, samazinot iekaisumu un anti-akne, samazināt poras, bilance, ūdeni un eļļu.

4)Sarkanās gaismas aprūpes Veicina asins cirkulāciju, palielina ādas elastību, uzlabo ādas stāvokli, tāpēc, ka tā var gūt panākumus antioksidants un ādas remonts.

5)Jonu un anjonu pienākumi: efektīvi vadīt losjons labāku uzturvielu uzsūkšanos, kā arī efektīvi piemaisījumus, kas ved ārā.

Uzmanību:

Grupām, kā turpmāk nedrīkst izmantot šo ierīci:

1)Sirds slimības pacientiem,

2)drudzis pacientiem,

3)infekcijas upuris,

4)cilvēki ar ievainojumiem uz ādas,

5)ādas slimību pacientiem,

6)grūtnieces, cilvēki,

7)cilvēku laikā, grūtniecības periodā,

8)cilvēki, kas saņemt sunburned,

9)jutīgu ādu.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Spriegums: DC5V

Jauda: Līdz 8.5 W

Akumulatora kapacitāte: 1000mAh

Uzlādes laiks: 3-4 stundas

Izmantojot laiks: Apm. 40 stundas

Darba periodā uz vienu laiks: 5mins/ 2mins

Temperatūras skala: 6-42℃(±5℃)

Vibrāciju biežums: 8000(±10%)apgr. / min.

Režīms: 5

Pārnesums: 3

Lādēšanas indikators: indikators mirgo lādēšanas, nemitīgi par to, kad pilnībā uzlādēts

USB kabeļa garums: 60cm±2cm

Postenis izmērs: 17.5x5.5x6.7cm

Iepakojuma Saturs: (Iepak burbulis soma, bez kastes)

1 x sejas massager

1 x bāzes

1 x USB uzlādes kabelis

1 x lietotāja rokasgrāmata

Tagi: vīriešu microcurrent, tecar, tīras sejas, emsculpt, beuty sievietēm, masāžas želeja pad, dhl, led facial masque, profesionālās sejas led, sejas machin.

Datu lapa

Akumulatora Kapacitāte
Jauda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lādēšanas indikators
Modeļa Numurs MR479
Veids Citi
Darba periods uz laiku
Izmērs 17.5x5.5x6.7cm
Funkcijas Ādas Atjaunošanos
Uzlādes laiks
Spriegums
Lietošanas laiks Apm.
Zīmola Nosaukums CkeyiN
Materiāls Plastmasas
Ražošanas process Mašīna
Barošanas Avots Uzlādējams Akumulators

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EMS Sejas Massager Jonu Karstā Cool LED Gaismas Vibrācijas Ādas Atjaunošanos Sejas Liftings Pastiprinātu Ādas Kopšanai, Anti Aging Skaistumu Mašīna

EMS Sejas Massager Jonu Karstā Cool LED Gaismas Vibrācijas Ādas Atjaunošanos Sejas Liftings Pastiprinātu Ādas Kopšanai, Anti Aging Skaistumu Mašīna

Saistītie Produkti: