Jauns Izpārdošana
VEJYO 15PCS/daudz 12 Skatīt lielāku

VEJYO 15PCS/daudz 12" Smago Plūsmu Mazgājams Atkārtoti Auduma Menstruālā Kluči, Elpojošs Bambusa Ogli, Higiēnas Tamponi Menstruāciju Līnijpārvadātāju

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€32.23

-28%

€44.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas: 1. 100% Bambusa kokogles, visu, kas skar jūsu maigo ādu(mīksta bambusa kokogles pret jūsu ādu)

2. Protams, atsvaidzināšanai, elpojošs un antibakteriālas

3. Viegli lietot, vienkārši klipu ap apakšveļu

4. Mašīna mazgājami 5. Ļoti absorbējošs un ārējā ir pārklātas ar ūdensizturīgu Pul, lai novērstu noplūdi, Cik Daudz menstruālā spilventiņi ir vajadzīgs

Par vienu ciklu, mēs iesakām no 6-12 mazs/vidējā spilventiņi un 1-3 lieli kluči, atkarībā no tā, cik smagā jūsu plūsma ir un cik ilgi jūsu periodiem, kas parasti ir pēdējā.

1.Kāpēc izvēlēties mazgājams audums menstruālā pad?

a.Videi draudzīgs:mazgājams un atkārtoti

b.Ekonomisks:var izmantot, 3-5 gadiem

c.Veselīga:vienkārši organisks, nesatur balinātāju

d.Mīksto:pateicoties bambusa comfy

e.Droša:to iekšējais slānis ir hermētiskos

f.Viegli tīrīt:noskalo aukstā ūdenī, manchine mazgāšanas un tikai sauss

2.Norādījumi par lietošanu:

Mazgāt auduma spilventiņi, pirms pirmās lietošanas.Snap spilventiņi ap savu apakšveļu.Mainīt spilventiņu katru 2-6 stundas vai pēc vajadzības.Kad jūs esat prom no mājām, vietu, ko izmanto uzlikas Mini Maisa līdz brīdim, kad jūs atgrieztos mājās.Mazgāt tad par kopšanas instrukcijas.Izvairīties no mazgāšanas paliktņi publiskās telpās.Spilventiņi ir paredzēti tikai personiskai lietošanai, un to nedrīkst dalīties ar citiem.

3.Mazgāšanas Norādījumi?Pls sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties sīkāku informāciju par mazgāšana

Ir vairāki veidi, kā jūs varat tīrīt savu auduma spilventiņi.Tas ir veids, kā mēs personīgi ieteiktu, kā tās ir diezgan traipu izturīgs:

(1).Reizes pad pusi garums veidus, un pēc tam veiciet uz augšu snaps tik pad paliek ciet, tad likt to spaini vai wet bag.Atkārtojiet šo procesu, līdz gada beigām savu ciklu, līdz brīdim, kad jūs sākat, lai palaist no kluči, vai līdz brīdim, kad jums ir piepildīta ar mitru maisa/spaini.

(2).Pēc tam doties atpakaļ un atvērtas visas spilventiņi un nodot tos atpakaļ/pārvietot tos kausu.Piepildīt spaini ar aukstu vai siltu ūdeni ( NE karstu ūdeni, jo tas var uzstādīt jebkādus traipus ).Pēc tam pievienot liekšķere dažas antioksidantu (dabas zīmola būtu vislabāk) vai traipu noņēmējs un ļaujiet spilventiņi siltumā pa nakti.Jūs varat ievietot tējas dvieli pār spaini vai novietojiet vāku daļēji pār to, ja nevēlaties, lai redzētu iekšpusē, tomēr nav pilnīgi nosedz ar vāku, jo tas ierobežo skābekļa piegādes un var radīt musky smarža vēlāk.

(3).Nākamais, padoms no ūdens tualetes un mest spilventiņi savā veļas mazgājamā mašīna.Jūs varat izmantot ūdens mīkstināšanas bet nelietojiet auduma mīkstinātājs, jo tas var samazināt uzsūkšanas pads.Mēs parasti mazgā mūsu kluči uz "super skalošanas" ciklā, bet ātri nomazgāt būs labi, tad atstājiet spilventiņi nožūt, kas parasti ilgst dažas stundas.

Tagi: eņģelis menstruālā pad, deskar ievietot, krāsu maisītāju., nometnes veikals, savienotājs caurules pvc, mazgājams menstruālā pad ohbabyka, mazgājams biksīšu menstruālā pad, mazgājams menstruālā pad set, s12m, s10k.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums VEJYO
Izmērs L Size (30cm*23cm)
Materiāls bambusa kokogles+PUL
Iekšējā kārta breathble ērti bambusa kokogles
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs L
Ārējo Slāni Ērti POLIESTERA +Ūdensizturīgs PUL
Vienuma Tips Sieviešu Higiēnas
Anti-Noplūdes Noplūdes Aizsargs
Vidējo slāni mīksts augstā absorbcijas microfiber
Daudzums 15 GABALS
Absorbcijas Augsta absorbcijas spēja, Mīksts, Elpojošs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

VEJYO 15PCS/daudz 12

VEJYO 15PCS/daudz 12" Smago Plūsmu Mazgājams Atkārtoti Auduma Menstruālā Kluči, Elpojošs Bambusa Ogli, Higiēnas Tamponi Menstruāciju Līnijpārvadātāju

Saistītie Produkti: