Jauns Izpārdošana
1PC Malārijas Antigēnu P. f Ātrās noteikšanas Testa Kasetes Slimību diagnostika Malāriju Tests Skatīt lielāku

1PC Malārijas Antigēnu P. f Ātrās noteikšanas Testa Kasetes Slimību diagnostika Malāriju Tests

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.95

-34%

€12.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

[PAREDZĒTAJAM LIETOJUMAM]

Malārijas Antigēnu P. f Rapid Kasetes Tests ir ātra, hromatogrāfijas imunoassay par qulitative atklāšanas cirkulācijas plasmodium falciparum, Histidīns Bagāts Olbaltumvielu-ll (HRP-Il) pilnīgi Asinis, lai palīdzētu diagnozi Malāriju (P. f).

[KOPSAVILKUMS]

Malārija izraisa parazīts sauc Plasmodium, ko pārraida, izmantojot kodumi inficēto odi.Cilvēka organismā, parazītiem vairoties aknu, un pēc tam inficēt sarkano asins šūnu.Simptomi malāriju ietver drudzis, galvassāpes un vemšana, un parasti parādās starp 10 un 15 dienu laikā pēc odu koduma.Ja to neārstē,malāriju var ātri kļūt par dzīvību, ko izjaucot asins piegādi dzīvībai svarīgos orgānus.Daudzās pasaules daļās, parazīti ir izstrādājuši rezistenci uz numuru malārijas zāles.Malārijas Antigēnu P. f Rapid Kasetes Tests ir vienkāršs, vizuāli kvalitatīvs tests, kas nosaka, HRP-II cilvēku visas Asinis.Metodes pamatā ir immunochromatography un var dot rezultātu 15 minūšu laikā.

[PRINCIPS]

Malārijas (P. f) Tests ir kvalitatīvs apvalka sloksnes, kas balstīta imūnanalīzi, lai atklātu HRP-II Visu Asinīm.Šajā testa procedūra, P. f atklāšanai, HRP-II Visu Asinīm.Šajā testa procedūra, P. f antivielas ir aizturētas testa līnijas reģionā kasetes.Pēc Visu paraugu ievieto paraugu labi, tas reaģē ar P. f antivielu pārklājumu daļiņas, kas ir piemērotas paraugu pad.Šo maisījumu migrē chromatographically garumā teststrēmeli un mijiedarbojas ar immobiized Lpp .f antivielu.Ja paraugs satur HRP-ll, krāsainu līniju parādīsies testa līnijas, reģionā, kas norāda uz pozitīvu rezultātu.Ja paraugs nesatur HRP-II, krāsainu līniju neparādīsies šajā reģionā, kas norāda uz negatīvu rezultātu.Lai kalpotu kā kontroles procedūras, krāsainu līniju vienmēr parādīsies pie vadības līnijas reģionā, norādot, ka atbilstoša tilpuma paraugu, ir pievienoti un membrānas wicking ir noticis.

[PARAUGS]

●Tests var tikt lietots, lai pārbaudītu cilvēku visas Asinis. ●Savākt asins paraugu, kas satur EDTA, cirate vai heparīns), ko vēnu punkciju pēc standarta laboratorijas procedūru. ●Veikalā paraugiem pie 2-8 ºc (36-46℉) ja nav jāpārbauda nekavējoties.Veikals paraugi pēc 2-8 ºc līdz 7 dienām.Paraugi būtu sasaldēts -20 ° C(-4℉) ilgākai glabāšanai. ●Izvairieties vairākas sasalšanas-atkušanas cikliem.Pirms testēšanas, dot saldētos paraugus, lai istabas temperatūra lēnām un uzmanīgi samaisa.

[TESTA PROCEDŪRA]

Ļauj testa ierīces un paraugiem equilibrate, lai temperatūra (15-30℃ vai 59-86℉) pirms testēšanas. 1. Noņemt testu kasete no noslēgtā maisiņā. 2. Turiet pilinātāju vertikāli un nodošana 1 pilnu kritums (apm. 10µl) no paraugu"S" arī testa kasetes, pievieno 3 pilienus Parauga bufera "S" arī pēc tam, kad paraugs ir pievienots, un pēc tam sāktu laika uzņemšanu. 3. Jāgaida krāsainu līniju parādīšanos.Interpretēt testa rezultāti 15 minūšu laikā.Nav lasīt rezultāti pēc 20 minūtēm.

Piezīmes:

Piemērojot pietiekams daudzums paraugā ir būtiski, lai derīgs tests rezultāts.Ja migrācija (uz mitra membrānu) nav novērots testa logs pēc vienas minūtes, pievieno vienu pilienu rezerves paraugam, arī.

[REZULTĀTU INTERPRETĀCIJA]

Pozitīvi: Divi līnijas parādās.Vienā rindā vienmēr ir redzama kontroles līnijas reģionā(C), un vēl vienu, skaidrs, krāsainu līniju ir jāparāda testa līnija reģionā.Negatīvi: Vienas krāsas līnija tiek parādīta kontroles reģions(C).Nav skaidrs, krāsainu līniju, šķiet, testa līnijas, reģionā.Spēkā neesošu: Kontroles līnijas, kas neierodas.Nepietiekama vai parauga tilpums incorrecet procesuālo metodes visbiežāk iemesli kontroles līnijas bojājumu.Pārskata procedūru un atkārtojiet testu ar jaunu testa kasetes.Ja problēma joprojām pastāv, pārtraukt, izmantojot testu komplektu uzreiz un conlact jūsu vietējo izplatītāju.

Tagi: igg testu, mēģenē antikvariāts, ātrās noteikšanas tests, camel toe pad, asins analīzes, skaidrs, zils grūtniecības tests, siekalas antigēnu tests, spermas testu, antivielu tests, tests.

Datu lapa

Daudzums 1pc
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums KEYGEN BIOTEHNOLOĢIJAS
Vienuma Tips Sieviešu Higiēnas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1PC Malārijas Antigēnu P. f Ātrās noteikšanas Testa Kasetes Slimību diagnostika Malāriju Tests

1PC Malārijas Antigēnu P. f Ātrās noteikšanas Testa Kasetes Slimību diagnostika Malāriju Tests

Saistītie Produkti: