Jauns Izpārdošana
ENCHEN Elektriskie Skuvekļi Skuvekļu Blackstone 3 Skūšanās Mašīna Vīriešiem Bārdas Trimmeris Triple Asmens Uzlādējams Slapjš-sauss Divējāda lietojuma Skatīt lielāku

ENCHEN Elektriskie Skuvekļi Skuvekļu Blackstone 3 Skūšanās Mašīna Vīriešiem Bārdas Trimmeris Triple Asmens Uzlādējams Slapjš-sauss Divējāda lietojuma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.48

-55%

€44.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

ENCHEN Elektriskie Skuvekļi Skuvekļu Blackstone 3 Skūšanās Mašīna Vīriešiem Bārdas Trimmeris Triple Asmens Uzlādējams Slapjš-sauss Divējāda lietojuma

Silts Padomi:

Šis produkts ir xiaomi ekoloģiskās ķēdes zīmolu Nosaukts ENCHEN, piegāde bez Xiaomi paketi, un nav nekādas xiaomi logo uz produkta.Paldies par jūsu sapratni.

Pērc Vairāk Iegūtu Vairāk Atlaides:

Izbaudiet 2% atlaidi par 2gab Atbalsta piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības!Lielu pasūtījumu, lielas atlaides!!!

Galvenās Iezīmes:

● Smart displeja dizainu. ● IPX7 ūdensnecaurlaidīgu, mazgājamu ķermeņa, mitrās un sausās divējāda lietojuma. ● 3D neatkarīgi peldošas kuteris galvu, 1/3 skūšanās platību vairāk nekā parasti, divguļamā vadītājs skuveklis. ● Ultra-plānas double-gredzenu kuteris neto palielina kontakta zonā starp neto un sejas, uzlabojot skūšanās efektivitāti. ● Automātiska asāka griežņi izgatavoti no nerūsējošā tērauda un ir izturīgs. ● 5W spēcīgu enerģiju, zems trokšņu līmenis 67dB. ● Smart anti-šķipsnu bārdu, novērš motora pārslodzi. ● Smart lock, ar vienu pogu bloķēšana novērš nejaušu atvēršanos. ● Uzlādes 1.5 stundas, kas ilgst vairāk nekā 150 minūtes. ● Tips-C USB lādētāja interfeisu.

Specifikācija:

Zīmols: ENCHEN BlackStone3 Materiāls: ABS + Metāla Krāsa: Melna Neto Svars: 139g Izmērs: 51 x 155 mm Jauda: 5W Spriegums: 5V Uzlādes Ilgums: 90 Minūtes Izmantojot Ilgums: 150 Minūtes Strāvas Padeve: USB Uzlāde

Komplektā Ietilpst:

1 X Elektriskais Skuveklis 1 X USB Uzlādes Kabelis 1 X Suka 1 X Lietotāja Rokasgrāmata

ENCHEN Elektriskais Skuveklis Blackstone 3

Ūdensdrošs IPX7 | 3D Peldošās Kuteris Vadītājs | Izturību Par 3 Mēnešiem | Intelligent Anti-šķipsniņa

Mazgājams Ķermeņa Mitro Un Sauso Divējāda Lietojuma

BlackStone 3, var būt tieši mērcē un mazgā ūdenī, IPX7 ūdensizturīgs, atsakās, lai vairotos baktērijas, smērvielu un ērces, un to var izmantot mitrās un sausās pieredzi putu mitrās skūšanās.

3D Neatkarīgi Peldošas Kuteris Vadītājs

BlackStone 3 nodrošina trīs veidu neatkarīgu peldošie asmeņi, kas palielina skūšanās jomā par 1/3 daļu, salīdzinot ar parasto skuvekļi ar dubultu asmeni.Bez skūšanās atkārtoti.

Automātiska Slīpēšanas Asmens, Jo Vairāk Jūs Izmantot, Jo Asāka

Šo griežņu galvas pieņem automātiska slīpēšanas tehnoloģiju un precīzu fit.Kad skuveklis ir ieslēgta, asmens automātiski sasmalcina, lai saglabātu griežņu galva, asas un izturīgas.

Spēcīgas Enerģijas, Arī Skūta

Jauda, ir grūti jauda skuveklis produktu.Tā ir aprīkota ar 5W lielu jaudu, kas ir ātrs, skarbi un precīzi. Zems trokšņu līmenis 67db kontroles (daudz zemāks nekā starptautiskā standarta IEC 75db), sniedzot lietotājiem ērtu skūšanās pieredzi.

Saprātīga Anti-Šķipsniņa

Kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems, skuveklis var saglabāt kuteris galvas ātruma konstante, ESM saprātīga anti-blocking, aizsargā motoru no pārslodzes un izdegšanas.

Maksas 2 Stundu Izmantot 3,5 Mēnešus

BlackStone 3 var pilnībā uzlādēts tikai 2 stundu, to var izmantot katru dienu līdz 3 mēnešiem.Tad, kad jaudas ir izsmeltas, un tā var strādāt uzreiz pēc tam, kad ieslēdz enerģijas.

Saprātīga Ceļa Bloķēšanas, Ceļojumu Ar Mieru

BlackStone 3 var ilgi nospiestu 3 sekundes, un taustiņu bloķēšanas funkcija novērš nejaušu atvēršanos.Pārdomāto dizainu, mieru, kur jums iet.

Tagi: epilady elektrisko skuvekli, ķermeņa apmatojuma trimmeris, beard clipper, vīriešu skuveklis, clipper matiem, skuvekli skūšanās, 606 gultnis, enchen skuveklis, razor, electr skuveklis.

Datu lapa

Līdzeklis 1 ENCHEN Elektriskais skuveklis
Modeļa Numurs enchen blackstone 3
Iezīme 2 Elektriskais Skuveklis Vīriešiem
Funkcija 3 vīriešu elektriskais skuveklis
Uzlādes Laiks 2H
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs Electric Shaver
Spriegums Global Universal(100-240V)
Iezīme Triple Asmens
Dzimums Vīrietis
Materiāls ABS + metāla
Zīmola Nosaukums Enchen
Veļas Mazgāšanas Režīms Visa ķermeņa mazgāšana
Barošanas Veids Uzlādējams
4. funkciju 3D Triple Asmens Mainīgu Elektrisko Skuvekli
Ar apgriešanas ierīce No
Lietošanas Laiks 160Mins
Izmantošana Sejas
Vienuma Tips Elektriskais Skuveklis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ENCHEN Elektriskie Skuvekļi Skuvekļu Blackstone 3 Skūšanās Mašīna Vīriešiem Bārdas Trimmeris Triple Asmens Uzlādējams Slapjš-sauss Divējāda lietojuma

ENCHEN Elektriskie Skuvekļi Skuvekļu Blackstone 3 Skūšanās Mašīna Vīriešiem Bārdas Trimmeris Triple Asmens Uzlādējams Slapjš-sauss Divējāda lietojuma

Saistītie Produkti: