Jauns Izpārdošana
Oriģināls Philips OneBlade QP2510/11 Elektriskais Skuveklis Žiletes Bārdas Trimmeris Vīriešiem Mitrā un Sausā Bārdas Skūšanās Mašīna Noņemamu Izturīga Vienu Asmeni Mazgājams Ūdensizturīgs Uzlādējams Skuveklis Vīriešiem триммер для мужчин Skatīt lielāku

Oriģināls Philips OneBlade QP2510/11 Elektriskais Skuveklis Žiletes Bārdas Trimmeris Vīriešiem Mitrā un Sausā Bārdas Skūšanās Mašīna Noņemamu Izturīga Vienu Asmeni Mazgājams Ūdensizturīgs Uzlādējams Skuveklis Vīriešiem триммер для мужчин

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€31.31

-53%

€66.62

Kopīgot

Vairāk informācijas

Oriģināls Philips OneBlade QP2510/11 Elektriskais skuveklis, Skuveklis, Bārdas trimmeris vīriešiem

Apdare, formas un skūšanās jebkura garuma bārdu

Revolucionāri jauns hibrīds styler Philips OneBlade apdares, shaves un rada skaidras līnijas un malas jebkāda garuma matiem.Aizmirst par vairākas lietojumprogrammas un rīkus.Jūs varat darīt kaut ko ar OneBlade.

● Iztaisnot, forma, noskūties

● 2 noklikšķiniet uz rugāji ķemmes

● Visiem bārdas garumiem

● Atkārtoti uzlādējams, mitrā un sausā lietošana

Unikālo OneBlade Tehnoloģijas

Philips OneBlade s revolucionāro jaunā tehnoloģija ir izstrādāta, lai bārdas stilu.Ar OneBlade, var apgriezt, veidot un skūšanās jebkura garuma bārdu.Dubultā aizsardzības sistēma, kas sastāv no eļļošanas pārklājums ar noapaļotiem galiem nodrošina vieglu un komfortablu skūšanās.Skūšanas tehnoloģija ir ātras griezēji (200 reizes sekundē); tāpēc jūs saņemsiet efektīvu rezultātu arī ar garākiem matiem.

Labojums

Apgriezt savu bārdu, garumā jūs vēlaties ar 2 rugāji ķemmes komplektācijā. 1 mm beigām dienu bārdu; izmantot 3mm intensīvi korekcijas.

Forma

Precīza modelēšana ir ļoti vienkārša, pateicoties abpusējs asmens.Lai iegūtu labāku skatu, jūs varat skūšanās vai nu no malas un redzēt katru bārdas skūšanās.Jūsu jaunā stila ir gatava pāris sekunžu laikā!

Skūšanās

OneBlade nodrošina ērtāku skūšanās pieredze ar skūšanās no attāluma, salīdzinājumā ar parasto bārdas.Viegli noskūties jebkāda garuma bārdu, pateicoties mūsu izaicinošs tehnoloģijas.

Atbilstības sejas vaibsti

OneBlade pielāgojas jūsu sejas kontūrām, kas ļauj jums, lai efektīvi un ērti apdares un skūšanās katru daļu no jūsu sejas.

Izveidot formas malām un asām līnijām, ar double-sided asmens

OneBlade pielāgojas jūsu sejas vaibsti, kas ļauj jums viegli un ērti skūšanās visās jomās jūsu sejas.Izmantot double-sided asmeni, lai pārvietotu asmens virzienā jūs vēlaties, lai formas malās un radīt asas līnijas.

2 noņemamas rugāji ķemmes (1.3 mm) pat rugāju garumu

Pievienojiet vienu no noņemams ķemmes, lai iegūtu rugāju garumu, kuru jūs vēlaties.

Izturīgs OneBlade

Asmeņi ir paredzēti, lai nodrošinātu ilglaicīgu sniegumu.Lai nodrošinātu optimālu veiktspēju, jums ir nepieciešams tikai, lai nomainītu katru asmens ik pēc 4 mēnešiem *.Mainot asmens ir viegli un bez piepūles.

Mitrā un sausā

Ūdensizturīgs OneBlade ir viegli tīrīt: Izskalot zem tekoša ūdens.Jūs varat skūšanās, kā gribi, ar vai bez putām.

Ilgstošu akumulatora

Uzlādējamā baterija nodrošina 30 minūšu nepārtrauktas darbības pēc 8 stundu uzlādes.

Tagi Philips viena lāpsta, elektriskais skuveklis vīriešiem, elektriskie skuvekli vīriešiem bārdas trimmeris vīriešiem, mitrā un Sausā skūšanās mašīna, vienu asmeni, mazgājams, ūdensizturīgs, atkārtoti uzlādējams, bezvadu, portatīvo, Philips skuveklis, vienu asmeni Philips, sadzīves tehnika, Personīgās Kopšanas Ierīces, бритва мужская, триммер для мужчин, электробритва мужская, Бритва электрическая, машинка для стрижки, afeit Adora Electrica para hombre, maquinilla de afeitar, maquina de afeitar Electrica para hombre, Barba, Recort Adora Barba, rasierer, rasoir Electrique Homme, rasierer a Barbe, rasoio elettrico, rasoio da Barba, rasoio elettrico Barba Uomo

Tagi: epilady elektrisko skuvekli, ķermeņa apmatojuma trimmeris, clipper matu surker, daļa philips sonicare, vīriešu skuveklis, clipper matiem, skuvekli skūšanās, durvju skuvekļi, durvju bārdu, gadījumā skūšanās.

Datu lapa

Materiāls Philips vienu asmeni
Piederumi 2 Pārsegs Uzglabāšanai
Kāpēc Dāvanu Lieliska dāvana, vīrs un boyfirned
krāsa Laima zaļš, filtrs, pelēkā krāsā
Aksesuāri 2 rugāji Ķemmes (1.3 mm)
Laiks, lai tirgus 2018
Dzimums Vīrietis
Uzlādes Laiks 8h
Spriegums Global Universal(100-240V)
Lietošanas Laiks 30 minūtēm
Zīmola Nosaukums philips
Veļas Mazgāšanas Režīms Visa ķermeņa mazgāšana
mitrā un sausā lietošana
Sertifikācija DOT
Modeļa Numurs Philips vienu asmeni QP2510/11
Rotācijas poga on / off
Barošanas Veids Uzlādējams
Izmērs One Blade
Iezīme Vienasmens
Iezīmes 1 Elektriskais Skuveklis
Izmantošana Sejas
Funkcijas 3 bārdas trimmeris
Iestāde Ergonomisks rokturis
Funkcijas 2 elektrisko skuvekli
Vienuma Tips Elektriskais Skuveklis
Ar apgriešanas ierīce No
Izcelsme NĪDERLANDE(Izcelsmes valsts)
Funkcijas 4 Izturīgs vienu asmeni

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Oriģināls Philips OneBlade QP2510/11 Elektriskais Skuveklis Žiletes Bārdas Trimmeris Vīriešiem Mitrā un Sausā Bārdas Skūšanās Mašīna Noņemamu Izturīga Vienu Asmeni Mazgājams Ūdensizturīgs Uzlādējams Skuveklis Vīriešiem триммер для мужчин

Oriģināls Philips OneBlade QP2510/11 Elektriskais Skuveklis Žiletes Bārdas Trimmeris Vīriešiem Mitrā un Sausā Bārdas Skūšanās Mašīna Noņemamu Izturīga Vienu Asmeni Mazgājams Ūdensizturīgs Uzlādējams Skuveklis Vīriešiem триммер для мужчин

Saistītie Produkti: