Jauns Izpārdošana
Ican Oglekļa tauku velosipēdu riteņu 90mm toray T700 tauku velosipēdu diski jaunās oglekļa riteņiem sram XX1 19x12 aizmugures kosmosa FW90 Skatīt lielāku

Ican Oglekļa tauku velosipēdu riteņu 90mm toray T700 tauku velosipēdu diski jaunās oglekļa riteņiem sram XX1 19x12 aizmugures kosmosa FW90

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€288.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Oglekļa tauku velosipēdu riteņu 90mm toray T700 tauku velosipēdu diski jaunās oglekļa riteņiem sram XX1 19x12 aizmugures kosmosa FW90

Tips:26ER oglekļa tauku velosipēds rāmis

Loka platums:90mm

Rumba:Powerway M74 (Priekšā:135x15/150x15, Rear12x190/197/170mm Thru,135x9,190x9 QR)

Rumbas krāsas: melna vai sarkana

Loka Caurumi:Fasādes 32 aizmugures 32Holes

Spieķi:KN spieķi melnā krāsā

Dzelksnis:Sakausējuma(melns/Sarkans)

Kasetes korpuss: Shima vai Sr-a-M xx1

Aust:UD-matt

Riteņpāru svars:Priekšā:1075+/-20G,Aizmugurē:1215+/-20g

Rimset svars:1350g

Paziņojums:Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, atstāt mums ziņu, pastāstiet mums, ka tas, ko priekšā un aizmugurē vietas vai jums ir nepieciešams?Kādas krāsas transporta mezglu un kasetes ķermenis būs jums?

1x priekšējo riteņu 1x Aizmugurējiem riteņiem 1x priekšējā+aizmugurējā asīm

1.Lūdzu, informējiet mūs, jūsu pusē,BB,aust un finiša un pēc tam, kad jums vietu secībā.

2.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ,nosaukums un tālruņa numurs ir pareizi

3.Mēs varam sniegt pielāgotus krāsu un decal,Taču tai ir nepieciešama papildus izmaksas,Ja jums ir nepieciešama ,lūdzu, sazinieties ar mums.

4.Lūdzu, pārbaudiet gabalu pirms parakstīšanas.Ja tas ir bojāts,lūdzu atsakās to parakstīt.Citādi ,mēs neesam atbildīgi par to, kad jūs to parakstīt.

5.Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti-piecas zvaigznes.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, mēs vienmēr centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un mēs novērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes.

Mēs esam profesionāla ražotājs oglekļa velosipēdu rāmji,riepas un citas velosipēdu daļām,un mēs esam pārdevējs, par kyocera vairāk nekā 10 gadus.

Mēs veltīt ourself sniegt lielisku produktu, ar saprātīgu cenu,arī mēs garantējam mūsu kvalitāti.Mēs pieprasām Kvalitāte ir pirmajā vietā.

Klientu aprūpe ir mūsu augstākā prioritāte,mēs piedāvājam labāko sūtījumu un pēc pārdošanas pakalpojumus.Mūsu mērķis ir sniegt jums 100% apmierinātību.

Mūsu princips ir:Kvalitāte, ir, pirmkārt,Klientu aprūpes otrā.

Lielākā daļa preces tiek nosūtītas, izmantojot EMS.

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem,Visvairāk aizņem apmēram 5-12days.

Ja jums tā ir nepieciešama steidzami,Jūs varat nosūtīt DHL,Fedex,TNT utt,bet tas ir nepieciešams maksāt augstākas kuģniecības izmaksas.Ja jums ir nepieciešama ,lūdzu, sazinieties ar mums.

1)Jūs varat atgriezt produktu 14days pēc tam, kad jūs to saņem par jebkuru iemeslu dēļ.

a.10% atjaunošanas maksa tiek novērtēti, lai konstatētu produktus, kas atgriezās "izmantot" stāvoklī.

b.Pircējs ir atbildīgs par piegādes izmaksas abos virzienos.

2)Ja pastāv kvalitātes problēmas ar produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs to atrisinātu

tiklīdz mēs saņemt jūsu e-pastu.Ja tā ir kvalitātes problēma,kad mēs saņemt jūsu atgriešanās mums būs remonts vai apmainītos ar to par jums.

1 klientiem pērkot vairākus objektus,Ja jūs nopirkt Rāmjus un riteņiem,un nopirkt sīkas detaļas, piemēram, rokturi, bārs ,kāts,segliem, utt.,Ja jūsu nelielus priekšmetus(mazāk nekā 5units),tas ir bezmaksas piegāde mazo daļas.Jums tikai maksāt galvenais kuģniecības izmaksas rāmji un riteņiem.

2)Ja jūs pērkat nelielu daļu vairāk nekā 5units,mēs dos jums atlaides piegāde.

Jūtieties brīvi sazināties ar mums jebkurā laikā,lai clinck'service centrs".Vai sazinieties ar mums 24 stundām diennaktī.

Laipni lūdzam pasūtījumā!

Tagi: 700c riteņpāru, riteņi de oglekļa, oglekļa ceļa, riteņu, bicycl, stienis toray, plaša oglekļa diski, roktura sram force, 26 velosipēds rāmis, spole ka1, velosipēds spogulis, atpakaļskata.

Datu lapa

Riteņu Materiāls oglekļa
Modeļa Numurs FW90
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apdares UD-matt
Gadījumā Velosipēdu Tauku Velosipēds
Runāja Caurums 32H
Bremzēšanas Sistēma Disku Bremzes
Izmērs 24-28inches
Zīmola Nosaukums ICAN

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ican Oglekļa tauku velosipēdu riteņu 90mm toray T700 tauku velosipēdu diski jaunās oglekļa riteņiem sram XX1 19x12 aizmugures kosmosa FW90

Ican Oglekļa tauku velosipēdu riteņu 90mm toray T700 tauku velosipēdu diski jaunās oglekļa riteņiem sram XX1 19x12 aizmugures kosmosa FW90

Saistītie Produkti: