Jauns Izpārdošana
Colnago Velosipēdu riteņpāru 3K Spīdīgs Clincher Balta Doba logo 50mm oglekļa road bike riteņi ar 23mm platums Novatec A271 Centrmezgli Skatīt lielāku

Colnago Velosipēdu riteņpāru 3K Spīdīgs Clincher Balta Doba logo 50mm oglekļa road bike riteņi ar 23mm platums Novatec A271 Centrmezgli

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€328.15

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pirkt Piezīmes:

1, Pēc tam, kad jūs veicat pasūtījumu , Tas prasīs apmēram 15 darba dienu laikā, lai sagatavotu frameset .Lūdzu, uzgaidiet, līdz ar to pacietīgi . 2. Ja jūs nevēlaties, lai mūsu izstrādājumi pēc pasūtījuma, lūdzam pieteikties atcelts, lai 12 stundu laikā.Citādi, mēs organizēt ražošanas un jūs nevarat izmantot, lai atceltu rīkojumu.

Mums ir profesionāli oglekļa velosipēda detaļu ražotājs, kas tika izveidota gada 8. Aug., 2000, ar kopējo platību 6000 kvadrātmetru, kas Atrodas Guangdong,Ķīna.Mēs esam, kas specializējas ražošanas Oglekļa Ceļu Velosipēds, Oglekļa MTB Rāmi, Oglekļa Velosipēdu Karkasa komplekts, oglekļa stūres, stublāju,tumši būris, Oglekļa Velosipēdu Riteņpāra, oglekļa velosipēdu daļām, utt..

50mm 3K Spīdīgs ar Novatec A271 rumbas modeļi ziņas :

Top pārdošanas krāsas izvēle :

Veicot pasūtījumu , lūdzu atstājiet jūsu detalizēti ziņas , mēs darīsim tā, saskaņā ar šiem .

Piemēram : Par 50mm oglekļa Riteņpāru : 1>Modelis : W1/W2 (izvēlēties vienu) 2> " Rim " tips : Clincher 3>Loka platums : 23mm 4>Casste iestāde : $himan0 11s vai Campy 11s (izvēlēties vienu) 5>Virsmas aust : 3K 6>Apdare : Matēta/Spīdīga (izvēlēties vienu) 7>Rumbas : Novatec 271 Rumbas 8>Priekšā/Aizmugurē : 20/24 caurumi 9>Rumbas krāsa : Melna 10>Spieķi krāsa : Melna 11>Dzelksnis krāsa : Melnā 12>Quick relīzes krāsa : Melna

Ja jūs vēlaties, lai uzlabotu Powerway R36 mezgli , jums ir nepieciešams maksāt 80USD papildu maksa .Jūs varat noklikšķiniet šo attēlu, lai to samaksāt .

Ja jūs vēlētos, lai šādu produktu mūsu veikalā , lūdzu, noklikšķiniet modeļiem, lai uzzinātu vairāk .

Colnago C64 oglekļa Frameset :

Colnago Jēdziens oglekļa Frameset :

Colnago C60 oglekļa Frameset :

Colnago V3Rs Disku, oglekļa Frameset :

Colnago oglekļa Stūres :

Colnago oglekļa Seglu :

Colnago oglekļa Ūdens Pudeli, būri :

MCipollini RB1K VIENAS oglekļa Frameset :

MCipollini NK1K oglekļa Frameset :

MCipollini NK1K Disku, oglekļa Frameset :

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama www.winwithwow.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.winwithwow.lv , un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet uz "Piegāde un apmaksa" tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju. 2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 3 dienu laikā no pieprasījuma saņemšanas.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Novēlu jums ir liels iepirkšanās pieredzi šeit !

Tagi: riteņi de oglekļa, mazā novatec rumbas, velosipēds colnago, oglekļa ceļu riteņpāru, kosmiskā v bremzes, dziesmu riteņpāru, liels dakša, riteņpāru 700c disku bremzes grants, lert 700c rats, velosipēds oglekļa rāmi ceļu.

Datu lapa

Modeļa Numurs Colnago oglekļa riteņi, riteņpāri
Gadījumā Velosipēdu Ceļu Velosipēdi
Runāja Caurums 20 - 24H
Bremzēšanas Sistēma V Bremzes
Loka Platums 23mm
Izmērs 700c
Apdare Matēta/Spīdīga
Zīmola Nosaukums CARROWTER
Loka tips Clincher/Cilindriskās
Apdares 3K/UD
Riteņu Materiāls Oglekļa Šķiedras
Loka Dziļums 50mm
Centrmezgli Novatec A271 Centrmezgli

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Colnago Velosipēdu riteņpāru 3K Spīdīgs Clincher Balta Doba logo 50mm oglekļa road bike riteņi ar 23mm platums Novatec A271 Centrmezgli

Colnago Velosipēdu riteņpāru 3K Spīdīgs Clincher Balta Doba logo 50mm oglekļa road bike riteņi ar 23mm platums Novatec A271 Centrmezgli

Saistītie Produkti: