Jauns Izpārdošana
540 Titāna Mikro Adatu Rullīšu, Derma Veltnis Bārdu Sejas Apmatojums, Pinnes Rēta Samazināt Winkles Ādas Atjaunošanos Skatīt lielāku

540 Titāna Mikro Adatu Rullīšu, Derma Veltnis Bārdu Sejas Apmatojums, Pinnes Rēta Samazināt Winkles Ādas Atjaunošanos

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.96

-41%

€13.72

Kopīgot

Vairāk informācijas

540 Titāna MicroNeedle Bārdu Dearma Rullīšu, 0.2 / 0.25 / 0.3 mm Dermaroller Par Bārdu Matu Augšanu Pinnes Rēta Samazināt Winkles Ādas Atjaunošanos

Derma Veltņi darbu, izmantojot tehniku, kas pazīstams kā "Micro-needling" lai stimulē matu folikulu augšanu.Viņi triks ķermeņa, lai palielināt kolagēna zem ādas, kas, savukārt, paaugstina to augšanas ātrumu, jūsu bārda un mati.Tiny medicīnas klases titāna adatas, kas, ja to viegli pārnest uz ādas rada mikro brūces, stimulējot kolagēna ražošanu, jo āda sadzīst.Tas noved pie gludāka, plumper ādu un samazina grumbas un pinnes rētas.Turklāt, kas veicināja šūnu apgrozījumu un nojumes pigmentēta āda, kas rada vienmērīgāku ādas toni un spīdošus tumšās ādas.

1. Augstas kvalitātes 540 medicīnas grade 0.20 mm 0.25 mm 0,30 mm Titāna Mikro adatām ļauj droši, atkārtoti lietojot ierīci; 2. Efektīvu un Kompaktu Gluds Dizains: Premium ABS ar matte sāpes materiāls.Ergonomisks rokturis, kas paredzētas komfortam, ja izmanto; 3. Portatīvo un Bez maksas, Uzglabāšanas Gadījumā - Ar viegls un pārnēsājamo dizains, jūs varat ērti nēsāt somā atvaļinājumā vai mājās; 4. Piemērots Vīriešiem un Sievietēm - derma rullīšu palīdzību, stimulē jaunu matu augšanu, un arī kolagēna ražot, lai sasniegtu labāku ādas.Kas funkcijām un stils ir unisex.

1. Stimulē Matu Augšanu - Derma Rullīšu uzlabot bārdas un matu augšanu, stimulējot un atmodas matu folikulu.Derma Rullīšu veicina asins plūsmu uz ādas virsmas, stimulējot elastīna un kolagēna. 2. Veselīgu Ādu - Derma Roller, palielina tvirtumu un ādas elastību, dziedē, baro ādas šūnas, kā arī aukla ar bārdu un ūsām.Jūs varat izmantot mūsu Derma Rullīšu sev uz sejas, kakla, galvas un citām ķermeņa daļām.Kas mazina pinnes rētas, izlīdzina ādas toni, mazinot tumšāki plankumi un pigmentācija efektīvi.

1. Dezinficēt ar 75% spirta šķīdums pirms un pēc lietošanas (mērcēt 5-8mins).Rūpīgi noskalojiet alkoholu 2. Mazgāt un pat sausa āda 3. Maigi roll un atpakaļ pa ādu, nodrošinot ne, lai caurdurt ādu.Atkārtot 4-5 reizes pirms, mainot virzienu.Roll up 20 reizes apstrādātā platība 4. Pēc lietošanas nekavējoties piemērot ādas kopšanas produktus, piemēram, serumi, lai ļautu maksimāli dziļi absorbcijas 5. Lietot vienu reizi nedēļā, lai nodrošinātu optimālu rezultātu 6. Aizstāt rullīšu ik pēc 1-2months ja lieto bieži, un veikalā sniegto konteineru

- Par hygien mērķis, tikai personiskai lietošanai; - Nelietot uz ādas, kas ir pinnes, ekzēma, senstive, iekaisušas, iekaisusi, vaļējas brūces, rasied dzimumzīmes, kārpas; - Neizmantojiet zem acīm, vai lūpām; - Discontine lietot, ja parādās kairinājums; - Sargāt no childern; - Uzmanieties no metāla alerģijas.

Paketi, Ieskaitot

- Demar Rullīšu * 1 - Futlāris * 1

Tagi: sejas lufas sūklis, vīriešiem bārda veltnis, jade veltnis, 16 paturot 35, Bārdas Augšana Eļļa, 40mm pinumi, massag veltnis, 606 gultnis, dermarol, dr. pildspalvu.

Datu lapa

Roktura Materiāls Medicīnas ABS
Pieteikums Mājas Lietošanai
Adatu daudzums 540 Adatas
Izmērs 1.5mm
Modeļa Numurs wz
Barošanas Avots NAV
Zīmola Nosaukums LISM
Micronedle Garums 3 0.3 mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Adatu Materiāls Medicīnas Klases Titāna
Micronedle Garums 2 0.25 mm
Micronedle Garums 1 0,2 mm
Veids Derma Ritošā Sistēma

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

540 Titāna Mikro Adatu Rullīšu, Derma Veltnis Bārdu Sejas Apmatojums, Pinnes Rēta Samazināt Winkles Ādas Atjaunošanos

540 Titāna Mikro Adatu Rullīšu, Derma Veltnis Bārdu Sejas Apmatojums, Pinnes Rēta Samazināt Winkles Ādas Atjaunošanos

Saistītie Produkti: