Jauns Izpārdošana
XGIMI MoGo Pro Mini Projektoru 1080P Full HD Portatīvo DLP Projecteur Android 9.0 Mājas Kino ar Harman Kardon Iebūvēts Akumulators Skatīt lielāku

XGIMI MoGo Pro Mini Projektoru 1080P Full HD Portatīvo DLP Projecteur Android 9.0 Mājas Kino ar Harman Kardon Iebūvēts Akumulators

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€496.06

-4%

€522.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

PĀRSKATS

Visvairāk uzlabotas full HD Android TV portatīvie kino, ar Harman/Kardon premium skaņas kvalitāti.

- Taisnība, 1080p kino projekcijas

- Augstāko ANSI Lūmenu kabatas projektors (250 Ansi)

- Premium sound ar Harman-Kardon

- Android TV sistēma ar 4000+ apps

- Built-in Google Palīgs

- Kopēšana no tālruņa, izmantojot Chromecast

- TV-klases Chipset

- 100+ collu displejs

- 30,000 stundas LED dzīves ilgums

- Pasaules Versija: 52 valodu Atbalsts

Godalgotās portatīvo projektoru, XGIMI.Izmantojiet jauda taisnība 1080p kino projekcijas, TV pakāpes Chipset, un vismodernākās Android TV sistēmu, lai visu savu filmu un mūzikas izklaides iespējas, atrodoties ceļā.

Jūs varat skatīties filmas, spēlēt spēles, un pat skatīties jūsu regulāri TV Rāda visur, kur vēlaties.Ar ekrāna izmēru virs 100+ collas, jūs varat baudīt premium sound ar Harman-Kardon jebkur.

Tagad Taisnība, 1080P

XGIMI ir revolucionārs jaunu DLP tehnoloģija ļauj MoGo Pro projektoru, lai nodrošinātu asāka, kraukšķīgus attēlu ar fizisko izšķirtspēju 1920x1080 pikseļi, kas nozīmē, ka projektiem taisnība, Full HD, 225% skaidrāka un saprotamāka, nekā vispārizglītojošās 720p projektori.

MoGo atbalsta arī video formātā līdz 4K Ultra HD, kas būs straujākais attēlu jūs kādreiz redzēt no projektora tā izmēra

Augstākā ANSI Lūmenu Kabatas Projektoru

Atšķirībā no citiem pico projektoru, kas iezīme zems spilgtums jaudas un piedāvāt vājš un graudains attēls, XGIMI MoGo Pro piedāvā 250-300 ANSI Lūmenu varas un MoGo piedāvā 210 ANSI Lūmenu jauda, kuru var nodrošināt kino attēli ar satriecošu skaidrību.

Lielisku 100"+ Displejs

Ar XGIMI MoGo un MoGo Pro, jūs varat baudīt savu privāto kino ar pārsteidzošu 30" - 100" Lielā Ekrāna un lielisku skaņu.Tikai nodot jūsu kājām uz augšu, sēdēt un baudīt jūsu ideāls filmu pieredzi.

Nepārspējamu Skaņas Kvalitāti

Gan MoGo un MoGo Pro ir aprīkoti ar Harman-Kardon, kas piedāvā fantastisku skaņas kvalitāti ar tās uzlabotas dual 3 Vatu skaļruni vienības, kas sniedz ārkārtīgi kino skaņas efektu.Un skaņu, kas ir profesionāli tonēti ar Zelta Auss Filozofiju, padarot MoGo ir skaļruņa arī līdzsvarota un ideāli piemērots jebkura veida mūzika.

Jūs varat arī savienot MoGo, izmantojot Bluetooth vai 3,5 mm Audio kabeli un izmantot to kā ārējo Bluetooth skaļruni.Jūs varat Baudīt 300 dziesmas uz vienu maksas!

Android TV 9.0 Iebūvēts

Gan MoGo un MoGo Pro ir aprīkots ar Oficiālais Android TV 9.0 (upgradable).Ar Android TV, jūs varat piekļūt visu saturu, kas jums patīk, tieši tā, kā jūs to vēlaties.XGIMI MoGo daudzvalodu lietotāja saskarni, atbalsta arī 52 valodās.

Google Play Veikalā Android TV

MoGo darbojas ar Google Play Veikalā Android TV, un ko jūs esat uz—no Showtime YouTube un tonnas no spēles—tur ir app, jūs esat pārliecināts, mīlēt.Ar 4000+ dzimtā lietotnes Android TV atver durvis uz pasaules izklaides jums.

Immersive Spēles Pieredzi

Ātra piekļuve milzīgo visumu Android spēles.Iegremdēt sevi ar lielo ekrānu spēļu jebkur vēlaties, mājās, pludmalē vai pat izveidot jautru āra spēļu vieta bērniem laikā BBQ (saderīgs ar Slēdzi, PlayStation un Xbox).

Tiešā Liešana no tālruni

Tiešā liešana savu iecienītāko izklaides programmas—filmas un TV šovus, mūzikas, spēļu, sporta un vairāk—no saviem Android vai iOS ierīci, Mac vai Windows datoru, vai Chromebook uz MoGo Pro.

Google Palīgs Iebūvēts

Android TV tagad nāk ar savu Google Palīgs uzcelta.Vienkārši nospied mikrofona taustiņu uz jūsu tālvadības pults, un teikt, "Hei Google", lai ātri atrastu jaunāko fugasa, pārbaudiet rezultātu par lielo spēli, vai tuvās gaismas — visu, neatstājot savu vietu vai to, ko jūs jau esat skatīties.

Smart Trapeces Korekcija

Vienkārši ielieciet MoGo jebkurā leņķī, patentēto Smart trapeces korekcija koriģēs projektu ekrānam līdz 40+ grādu gan vertikāli, gan horizontāli, lai dotu jums labāko skatīšanās pieredzi.

Smart Auto-Fokusa

MoGo ir Instant 10000+ punktu automātiskās fokusēšanas funkciju, kas automātiski pielāgo fokusu, dažu sekunžu laikā!Ar XGIMI MoGo, jūs nekad atkal ir noraizējies par savu video kļūst ārpus fokusa.

30,000 Stundas LED dzīves ilgums

Atšķirībā no tradicionālajām projektoru, MoGo izmanto augsti efektīvu LED gaismas avots, kas ļauj tās prognozes palikt pilnīgi svaigs, dzidrs un gaišs, lai tās visas LED mūžs 30,000 stundas.Pietiekami, lai 20,000 filmas, kas nozīmē, jums varētu skatīties 4 filmas ar MoGo katru dienu tuvāko 10 gadu laikā.

TV pakāpes Mikroshēmu Iebūvēts

Gan MoGo un MoGo Pro var lepoties ar pavisam jaunu Amlogic T950X2 TV čipu, Mali G31 centrālais procesors, ar 2 GB RAM un 16 gb ROM, kas var nodrošināt vismodernāko attēlu kvalitāte un vairāk viedo un ātrāk automātiskā fokusa regulēšana.

Tagi: byintek projektoru, mini projektoru, projektors, harman, bluetooth gamepad, gudrs projektoru, beamer, lāzera projektoru, h1 xgimi, XGIMI.

Datu lapa

Projekcijas Tehnoloģiju DLP
Portatīvie
Projekcijas attiecība 1.2
Prognozēts Dimensija 30-300 collas
Spilgtums 300ANSI lm
Displeja Chip 0.23 DMD
Projekcijas Attālums 1-4M
Zīmola Nosaukums XGIMI
Izmērs 146*105.5*94.5mm
Svars 2.0kg
GPU Mali-G31
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Projekciju Režīmā Griesti
Ekrāna Skala 16
Kontrasta Attiecība 10,001
Ansi Lumeni 300 Ansi
Sistēma Android 9.0
Izmantošana Mājas
CPU AMLOGIC T950X2
Mājas Kinozāles Projektors
Saderīgs Izšķirtspēja 2k/4k
Optiskā Izšķirtspēja 1920x1080dpi
Trapeces Korekcija Vertikālā/Horizontālā 40 grādu(2D)
Jauda 55w
Gaismas Avots led
Uzglabāšana 16GB
Operatīvā ATMIŅA 2GB
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs XGIMI MoGo Pro
Tālummaiņa UZMANĪBU
Veids 3D

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

XGIMI MoGo Pro Mini Projektoru 1080P Full HD Portatīvo DLP Projecteur Android 9.0 Mājas Kino ar Harman Kardon Iebūvēts Akumulators

XGIMI MoGo Pro Mini Projektoru 1080P Full HD Portatīvo DLP Projecteur Android 9.0 Mājas Kino ar Harman Kardon Iebūvēts Akumulators

Saistītie Produkti: