Jauns Izpārdošana
1080P Wifi PTZ IP Kamera Strādā Ar Alexa Āra Auto Izsekošana, Bezvadu Speed Dome Kameras Krāsu Nakts CCTV Video Novērošanas Skatīt lielāku

1080P Wifi PTZ IP Kamera Strādā Ar Alexa Āra Auto Izsekošana, Bezvadu Speed Dome Kameras Krāsu Nakts CCTV Video Novērošanas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€70.91

-37%

€114.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kā nopirkt ZY produktu par zemāko cenu ?

1. Baudīt ZYsecurity ir kuponus. 2. Sekojiet mums, lai baudīt fani atlaidi. 3. Lai vairāk, lai iegūtu vairumtirdzniecības atlaide. 4. Dalīties ar jūsu sociālā platforma, saņemt 3-5USD kuponu ar sūtiet mums jūsu koplietošanas saite / snapshot. 5. Atstāt 5-Zvaigžņu pozitīvu atgriezenisko saiti ar video / attēlu, saņemt 3-5USD kuponi.

Full HD 1080P Auto Izsekošana Dual Light WiFi PTZ Kameras

ZYsecurity Bezvadu Krāsu Nakts Redzamības Speed Dome Kameras, kas Strādā ar Amazon Alexa /two-Way Audio / Kustības detektori un Trauksmes / Cloud Storage / SD atmiņas Kartes Slots/ Onvif / IP66 Ūdensizturīgs Āra CCTV Video Novērošanas IP Kameras YCC365 Plus App.

Lūdzu, izvēlieties pareizo spraudni, lai izmantotu savu valsti

Kameras strāvas kabelis ir par 1meter, ja jūs vēlaties garāks kabelis, lūdzu, apmeklējiet mūsu veikalu, lai nopirktu DC pagarinātāja.

Darbojas ar Amazon Alexa

ZYsecurity āra Wifi PTZ kameras ZY-YPD008 atbalsta darbu ar Amazon Alexa, jūs varat lūgt jūsu alexa parādīs, pagalmu, kamēr jums nav pieejams, roku mobilo.

Smart Auto Izsekošana

ZYsecurity ZY-YPD008 kamera atbalsta auto izsekošana no cilvēka, jūs varat atvērt šo funkciju App, fotokamera automātiski atgriežas standarta vieta pēc finiša, trasē.

Naktī tas Auto Izsekošana un atklāts Balta gaisma

Pre-set Jūsu Mīļākā Pozīcija

Jūs varat kopa mīļākie pozīcijas (līdz 10) par ātrās pozicionēšanas un ātri piekļūt.Attālināti kontrolēt kameru un pārraudzīt katra stūra jūsu mājās reālajā laikā.

Saprātīga dual-gaisma, krāsa nakts redzamības

ZYsecurity YCCPTZ1 Kamera iebūvēts 6pcs Integrēts gaismas, kas vienāds 6pcs ir Led+6pcs Baltās Gaismas Diodes, tur ir 3 režīmu nakts redzamības lai izvēlētos Programmu, Atveriet Saprātīga dual-gaisma, krāsa nakts redzamības režīmā, lai iegūtu perfektu krāsu nakts redzamības kad tas noteiktu objektu, ja neviens objekts, INFRASARKANO Led apstrāde, sk. attālums par 30Meters.

Gluda Pan/tilt kontrole, izmantojot Mobilo Lietotni

355° tulkošanas un 120° tilt creat 360°Panorāmas Skatu.Jūs varat kontrolēt to, izmantojot app, iegūt slaucīšana viedokli par katru collu no visu jūsu mājās.

Izklausās Atklāšana

Ja ir īpašas skaņas, kas nāk fotokameras auss, jūs saņemsiet brīdinājumu, informāciju par mobilās Lietotnes. (jūs varat ieslēgt/izslēgt šo funkciju App)

Skaidri divvirzienu Audio - Runāt un Klausīties Jebkur

Iebūvēts ultra-atsaucīgi mikrofons ļauj jums ir gluda stabilu sarunas ar "YCC365 Plus" App, lai kur arī jūs atrastos.Domofons režīms ļauj jums aktivizēt mikrofonu un skaļruni, tāpēc jūs varat sūtīt komandas, lai jūsu pet, vai atvairīt nevēlamu viesi.

Uzlabot 1080p Full HD 2megapixel izšķirtspēja

1080P Full HD 2Megapixel izšķirtspēju, Skatiet katru detaļu, skaistu krāsu un super skaidri ar šo FHD kameru.Visi, kas uzņemts ar šo fotokameru, tiks iesniegts jums, izmantojot brīvi un apdullināšanu video.

4X digital Zoom

Reāllaika Brīdinājumus, lai Izvairītos no Īpašuma Zaudējumu

Vai ir kāds, pēc jūsu sētas durvīm?Ir manas mājas droša, kamēr es esmu prom no mājām?ZYsecurity mājas drošības kameras, kas varētu atrisināt šo problēmu!Ar kustības uztveršanas funkcijas, reālā-laika ziņas signālu nosūtīs uz jūsu tālruni.Kad jūs aktīvu kustības uztveršanas funkciju, drošības kameras būtu snapshot un record video automātiski.

Pastiprināta Nakts Redzamības

Jaunināt nakts redzamības un Zemas gaismas attēlu, Ar F2.1 diafragmas atvēruma Lēcu, un 3D NR (Trokšņu Samazināšana), DWDR (Digital Wide Dynamic Range) tehnoloģija, Skatiet skaidrs, ik detaļas, pat apgaismojums un nakts.

Plug & Play - Ātra un vienkārša uzstādīšana

ZYsecurity IP kameras nāk ar QR kodu, kas var skenēt ar mobilo ierīci, izmantojot mūsu bezmaksas lietojumprogramma (iOs un Android).Bezvadu kameras var ātri un viegli uzstādīt.

IP66 Ūdensizturīgs Gan Āra/Iekštelpu Lietošanai

ZYsecurity Smart Wifi PTZ Kamera ir ūdensnecaurlaidīga, Saules aizsardzības, izturība, nepievelk putekļus, un zibens ražošana

Lūdzu, instalējiet fotokameras tas patīk, ja oudoor izmantot:

H. 264 Kompresijas un Divējāda Plūsma Ierakstu

ZYsecurity YCC365 PTZ Kamera, ar ko pieņem papildu H. 264 video kompresija, joslas platumu efektivitāti un pārraides ātrums ir ievērojami palielinājies.H.264, kas jums palīdzēs ietaupīt 50% uzglabāšanas vietas nekā citi.Savukārt dual-plūsma atdala vietējās ierakstu no attāliem skatu, lai novērstu traucējumus starp tiem.

Elastīga Uzglabāšanas Iespējas,1month bezmaksas mākonis

Draudzīgi mākoņdatošanas pakalpojumu varētu uzglabāšanas drošu datu, Pat tad, ja fotokamera ir sabojāta vai nozagta,jums var pieteikties phone lietotni, lai uzreiz pārbaudīt savu videomateriālu.ZYsecurity mājas drošības kameru atbalsta SD kartes glabāšanai līdz 128GB.arī tas atbalsta onvif diktofons, ar gudru H. 264 tehnoloģijas,tā varētu ietaupīt vairāk nekā 5 reizes vairāk atmiņas vietas nekā citām kamerām.

Lejupielādēt ierakstītu video no App, nav nepieciešams izņemt SD Karti

Pārbaudiet To, Ko Jūs Neatbildētos

Jūs varat atskaņošanas video par jūsu jauki bērni、mājdzīvniekiem un ģimenes, lai atrastu daudzi interesanti momenti, kas ir neaizmirstams.Just login app atrast video no Mākoņa/ SD karti, lai redzētu, kas noticis.Šī kamera varētu palīdzēt jums 7/24/365 līnijai ierakstīt daudzus brīnišķīgus mirkļus, lai varētu tos savākt.

Tagi: dava ip kameras, kamera tuya, 360 grādu kamera, tptek ptz kameras, dahua auto izsekošana ptz ip kameras, 8 kanālu videonovērošanas sistēmas, ptz, kamera ip āra ptz, kamera ip wifi, draugi, amazon video.

Datu lapa

Uzstādīšana Normāls
Izmēri (L x W x D)(mm) Attēls
Savienojuma Metode 2.4 G Wifi Bezvadu / Vadu
Mākonis Krātuves Jā, ir papildus izmaksas
Video Kompresijas Formāts H. 264
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.01 Lux
Megapikseļi 2MP
Stils Dome Kamera
Strāvas Padeve Normāls
Skatīšanās Leņķis 360°
Uzglabāšana 128G
Barošanas Avots(V) DC 12V
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Veids IP Kameras
Sensors CMOS
Lokālā atmiņa SD / TF Kartes
Sienas Stiprinājums Sānu
Darbojas ar Alexa
Auto Kustības Izsekošana
Multi-Lietotāju Līdz 10 Lietotājiem
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
TF Kartes 128G TF Kartes
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 12W
Multi-Platformu Mobilo / GAB
onvif
Nakts Redzamības Iekārtas Dual Led (Krāsu Nakts / Infrasarkanā Nakts)
krāsa Balts
App YCC365 Plus
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
IS Attālums(m) 30-35meters
AP hotspot
Tehnoloģija Pan Tilt Tālummaiņa
Izejas Jauda Audio 1CH RCA
Maskēšanas Atklāt Zonā
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Zīmola Nosaukums zysecurity
Divvirzienu Domofons Runā
Modeļa Numurs ZY-YPD008
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Sensors Zīmols SmartSens
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 10
Augstas Izšķirtspējas 1080P(Full-HD)
ptz Pan 355° Tilt 90°
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Savienojumi Wifi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1080P Wifi PTZ IP Kamera Strādā Ar Alexa Āra Auto Izsekošana, Bezvadu Speed Dome Kameras Krāsu Nakts CCTV Video Novērošanas

1080P Wifi PTZ IP Kamera Strādā Ar Alexa Āra Auto Izsekošana, Bezvadu Speed Dome Kameras Krāsu Nakts CCTV Video Novērošanas

Saistītie Produkti: