Jauns Izpārdošana
300 KG Vienā Pusē Liels, Spēcīgs Magnēts Super Spēcīgs Neodīma N52 Magnēts Zvejas Magnētu Magnētisko Materiālu Dārgumu Medības Imanes Skatīt lielāku

300 KG Vienā Pusē Liels, Spēcīgs Magnēts Super Spēcīgs Neodīma N52 Magnēts Zvejas Magnētu Magnētisko Materiālu Dārgumu Medības Imanes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.18

-10%

€30.20

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts Neodīma Atgūšanas Zvejas Magnēts/ Meklēšana Magnēts Dectecting Magnēts Magnēts Zvejas tika veikta N52 neodīma magnēts un tērauda apvalks, ar neodīma magnēts ir putted vienā tērauda apvalks, kas koncentrāti magnētisko spēku, no vienas puses, magnēts un palielināt piesaistīt spēkā no magnēta incrediblely (2.5-4times par paša izmēra magnēts) .Tajā pašā laikā , tērauda sheel var pasargāt neodīma magnēts pret šķembu un krekinga laikā grabing un fiksācijas.Tas galvenokārt tiek izmantots rīks droppers un Dārgumu medniekiem,zvejas vai Saimniecības/ Fiksēšanas dažas detaļas vieta nozarē.Produkta Parametru: 1. Daļas Nosaukums: D74mm Neodīma Zvejas /Meklēšana Magnēts ar acu skrūvi. 2. Materiāls: Neodīma Magnēts N52 +A3 tērauda 3. Izmērs: D74mm (Diametrs)* 16,5 mm (magnētiskās pamatnes augstums ), tolerance+/-1mm 4. Vertikālā Pull-spēkā: 300 KG Horizional Pull-spēkā:60KG uz bāzi par 30 mm biezuma tērauda Plāksne 5. Darba Temperatūra : 80 grādiem Produkta iespējas: 1. Neticami spēcīgs, pateicoties augstas kvalitātes neodīma magnēts un Tērauda Cup 2. Tērauds, kas aptver izvairīties no jebkādiem skrāpējumiem un šķembu no neodīma magnēti 3. Satur piederumi: viens eyebolt 4. Daudzi Programma: Zvejas Meklēšana , Nosakot, Magnētisko montāža 5. Daudzums: 1gb Magnēti, iepakojumā Piezīme:

1.Magnētisko pievilcību, spēku 300kg tika pārbaudīta, izmantojot datoru kontrolētā stiepes testeri, tas ir vertikālais pull-spēkā, kas liek zvejas magnēts velciet virzienā no tērauda plāksnes 30mm biezumā ar ideālā stāvoklī.Faktiskā pull spēkā būs galvenokārt atšķiras atkarībā no šādi mainīgie lielumi :

a: Tērauds biezums :plānāks tērauda, apakšējā pull spēkā, 300KG vertikāls magnētisko pievilcību spēkiem bija nokļuvis uz bāzes 20mm biezums tērauda loksne

b: Velkot virziens : lielāks par pavelkot virzienā, kas pārsniedz 90° , apakšējā pull spēkā, parasti Pull spēkā horizontālā virzienā ir tikai aptuveni vienu trešdaļu no vertikālā virzienā.

c: Piesaistīt pozīcija : jo tālāk ārpus smaguma centru, apakšējā pull spēkā.

Turklāt dzelzs skaidas magnētisku arī samazināt pull-spēkā no magnēta kādā mērā.

2.Magnēts, tikai piesaistītu dzelzs , melnā metāla un niķeļa, nepievelk zelta, sudraba, vara, aluminums un to sakausējuma un nerūsējošā Tērauda

3. Magnētiskais spēks koncentrējas uz grunts zvejas magnēts, nav gandrīz nekādu magnētisko spēku no citām virsmām .

Brīdinājumi:

1. Spēcīgs Magnēts varētu savelciet pirkstu slikti ;

2. Saglabāt spēcīgu magnētu prom no Bērniem;

3. Neļauj magnēti lai piestiprinātu kopā (jo īpaši kailu neodīma magnēts), nekādas plaisas un mikroshēmas var ievainot acis .

Sūtījumu:

Parasti China Post Air Mail Ar Sekošanas Numuru.

CDEK par Krieviju , ja CDEK neērta, lūdzu, lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums, ja pasūtījuma, paldies.

Izveda 2days laikā pēc tam, kad saņemta samaksa.

Krievija , Brazīlija: 15-45 darba dienu laikā

Amerikas savienotās Valstis: 7-15 darba dienās

Austrālija, lielbritānija, Spānija, Francija, Vācija :7-20working dienas

Citu valstu: Ne Vairāk kā 40 darba dienu laikā.

Lūdzu, Sazinieties ar mums pa e-pastu vai tirgotājs vadītājs pēc 30 darba dienām, ja jums vēl nav saņemt savu sūtījumu.

Piezīme:

Par magnētiskās produktu mūsu veikalā, ja jūs vēlaties iegādāties mazās partijas , jo īpaši bruto svars ir vairāk kā 20 KG, laipni lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu lētākas kravu pārvadājumu izmaksas (smagāki bruto svars , lētāk kravu pārvadājumu izmaksas )

PAR MUMS:

Mēs esam vadošais piegādātājs Ķīnā, kas specializējas ražo veidu magnētisko mezglu.Ar pieredzējušiem tehnoloģijas ,mēs varam izstrādāt un attīstīt veida magnētisko produkts, kas satur plastmasas ,gumijas ,maching,štancēšanai daļas, kas tiek plaši izmantoti veida nozarēm.

Visi magnētisko mezgli tiek ražoti saskaņā ar stingriem kvalitātes nodrošināšanas sistēmu un to ražošanas procedūras, kas ir pilnīgi kontrolē.Gandrīz visu produkciju eksportē uz Ziemeļamerikā, Eiropā ,Japānā.Ja magnētiskās projektu, vai jums ir laba ideja par magnētisko pieteikumu, lūdzu, lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums izveidot, izstrādāt un ražot tā, lai jūs.Jūs varat sazināties ar mums pa e-pastu vai tirdzniecības vadītājs (Live chat) angļu valodā , mēs sniegsim jūsu atsauksmes tūlīt es jums ļoti Pateicos.

Laipni gala klientiem, vairumtirgotājiem, izplatītājiem visā pasaulē pirkumu mūsu spēcīgu magnētu un to kompleksiem, kas mazās partijas, vai masu, paldies vēlreiz.

Tagi: iphone 7 plus atbloķēt jaunas, apple ipad piederumi, inuyasha manga, aktivizācijas remonts, ipad aksesuāri, ipad gaisa piederumi, mifi ledusskapis, uzkodas, tālruņa skaļruni meitene, skaļruņu bikses vīriešu, modelis haubice 30.

Datu lapa

Pieteikums Rūpniecības Magnēts
Ar Caurumiem
Veids Pastāvīgs
saimniecības magnēts Meklēšana Magnēts
Forma apaļa
Izmērs D74*16.5mm
Magnētiskā Montāžas Bāze Antena Ar Magnētisko Bāzi
glābšanas magnēts Piedziņas Magnētu
Materiāls N52 Neodīma Magnēts +A3 Tērauda
Magnētisko Spēku, par 30 mm Tērauda Plāksnes 300kg Vertikāls Magnētisko pievilcību,-spēks
Kompozīta Retzemju Magnēts
Modeļa Numurs MAE-F200201
Zīmola Nosaukums AMAZING-MAG
Zvejas Magnētisko Rīks Dārgumu Mednieks Magnēts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

300 KG Vienā Pusē Liels, Spēcīgs Magnēts Super Spēcīgs Neodīma N52 Magnēts Zvejas Magnētu Magnētisko Materiālu Dārgumu Medības Imanes

300 KG Vienā Pusē Liels, Spēcīgs Magnēts Super Spēcīgs Neodīma N52 Magnēts Zvejas Magnētu Magnētisko Materiālu Dārgumu Medības Imanes

Saistītie Produkti: