Jauns Izpārdošana
Spēcīga Magnēta Elektriskās Motocycle Rotora 50x13.65x3mm Neodīma Super Magnētisko 120.C Augstas Temperatūras N40H Ģenerators Mag Skatīt lielāku

Spēcīga Magnēta Elektriskās Motocycle Rotora 50x13.65x3mm Neodīma Super Magnētisko 120.C Augstas Temperatūras N40H Ģenerators Mag

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.64

-10%

€16.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācijas(1"=25.4 mm; 1lbs=0.453 kg)

Visi produkti ir izgatavoti no augstas kvalitātes izejvielām, nav ražot preces ar bezierunu izpildi, un nav pārdot otrās šķiras produktus.

Mehāniskais magnēts pieteikumi : VCM, CDDVD-ROM, ģenerators, motors, servo, mikro mehāniskā, motors, vibrāciju, mehānisko, utt.

Mēs esam atšķirīgi no citiem.Izmēri: 50x13.65x3mm biezuma Pielaides: ±0.5 mm Materiāls: NdFeB, Pakāpe N40H Apšuvuma/Pārklājums: Ni-Cu-Ni (niķelis) trīskāršu pārklājumu Magnetizācija Virziens: Pa Biezums Max Darbības Temperatūra: 120ºC BHmax: 40 MGOe Zīmols: HMME Citi: Visi magnēti pagājis QC(Br.Plūsma.Izmēri) un 24-Stundu Sāls Izsmidzināšanas Testam.

Produkta Informācija

Par Kuģošanas

Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde uz lielāko daļu produktu.Daži ir ar ekonomiku kuģniecības un daži ir ar express shipping.

Ekonomikas kuģniecības, ir daudzas iespējas, ieskaitot www.winwithwow.lv Standard Shipping, ePacket, Korejas Pastu, POS Malaysia, Īpaša Līnija Yanwen, utt.Lielākā daļa no paketes jāpiegādā 10-35 dienas, bet dažās valstīs, ekonomiku, piegāde var ilgt līdz 60 dienām (Brazīlija var veikt 90 dienu laikā).Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja mēs varam būt par jebkuru palīdzību.

Ekspress piegāde, FedEx IE&IP, UPS Taupīšana&Paātrinātā, DHL, DPEX galvenokārt izmanto.www.winwithwow.lv Premium Piegāde, EMS, Yodel, SF Express ir pieejami arī.Express shipping parasti ilgst 4-12 dienu laikā par piegādi.

Pēc Pārdošanas un atgriezenisko Saiti

Lūdzu atstājiet mums 5-zvaigžņu DSR vērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, un mēs ceram, ka jūs varētu atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Mēs varētu atstāt jūs ar lielu atsauksmes, pārāk.

Ja ir kādas problēmas ar loģistikas vai produktiem, lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti.Mums ir pilnīga pēcpārdošanas servisa sistēmu jūsu rīcībā visu laiku.

Tur vienmēr ir veids, kā atrisināt problēmu ar komunikāciju un savstarpēju sapratni.Jūs varat sazināties ar mums pa zemāk veidos:

A. Izmantojot www.winwithwow.lv Ziņojumu vai Rīkojumu Ziņas

B. Via Tirdzniecības Vadītājs

C. Pa e-pastu vai citi kontakti

Mēs dodam 30 Dienu bezierunu apmaiņā pret kompensāciju, pakalpojumu garantija, pat produkta ieradās ideālā stāvoklī.

IEPIRKŠANĀS KOPĀ AR MUMS, IEPIRKŠANĀS BEZ RISKA!

Tagi: loka neodīma, neodīma magnēts, magnēts segmentā, tukša magnētiskā, termometrs ar magnēta augstas temperatūras, neodium magnētiem, neodīma magnētiem kubu, g28, magnēts solenoīda, Magnēts.

Datu lapa

Modeļa Numurs 50x13.65x3mm
Daudzums 6pcs
Darbības Sinhronā Mainīgas Frekvences Jauda
Izmēri 50x13.65x3mm
Forma Bloks
krāsa Skaida
Pieteikums Rūpniecības Magnēts
Materiāls NDFEB
Pieteikumi Elektriskā Motocycle, Elektrisko Velosipēdu, Rotoru, DIY Amatniecības
Veids N40H
Ar Caurumiem No
darba temperatūra 120 grādu C
Magnētiskā Pastāvīgs
Citi Var pielāgot
Kompozīta NdFeB Magnēts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Spēcīga Magnēta Elektriskās Motocycle Rotora 50x13.65x3mm Neodīma Super Magnētisko 120.C Augstas Temperatūras N40H Ģenerators Mag

Spēcīga Magnēta Elektriskās Motocycle Rotora 50x13.65x3mm Neodīma Super Magnētisko 120.C Augstas Temperatūras N40H Ģenerators Mag

Saistītie Produkti: