Jauns Izpārdošana
Full HD 1080P 2,4 Collu Braukšanas Auto Reģistratoru DVR Ierakstīšanas Ciklu Dash Kamera Nakts Redzamības Platleņķa Dashcam Video Reģistrators Skatīt lielāku

Full HD 1080P 2,4 Collu Braukšanas Auto Reģistratoru DVR Ierakstīšanas Ciklu Dash Kamera Nakts Redzamības Platleņķa Dashcam Video Reģistrators

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.38

-40%

€17.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

sākt

beigas

Produkta Specifikācijas:

Ekrāna izmērs: 2.4 collas >Failu formāts: AVI >1 strāvas Spriegums: 5V / 1A >Video izšķirtspēja: 1080P; 720P; grafikas karte > apli video: bezšuvju loop ierakstīšanas >Automātiskā jauda on/off: atbalsts automātisko aizdedzi, izslēgt un izslēgšana>Interfeiss: atbalsts USB >Laika sinhronizācijas atbalsts >Atbalsta atmiņas karte: TF (maksimālais atbalsta 32GB) (izņemot atmiņas karti) Built-in stereo: atbalsts > Frekvence: 50HZ / 60HZ >Atbalstītās valodas: Ķīniešu, angļu, franču, Vācu, krievu, Japāņu, utt.Komplektā ietilpst: 1 auto DVR 1 X automašīnas lādētājs 1 X Lietotāja Rokasgrāmata 1 karšu lasītājs (bezmaksas)

Mūsu produkti, kas nav Aprīkots ar atmiņas karti.Diktofons ir aprīkots ar ātrgaitas C10 vai lielāku atmiņas kartes normālai lietošanai.Tas ir ieteicams iegādāties atmiņas karti, iepakojuma šajā veikalā, lai izvairītos no blakusparādībām produkts, jo iegādāties nelegālo atmiņas kartes!

LOOP Ierakstīšanas

Pieņem pavisam jaunu intelligent pārklāšanās tehnoloģiju, ja TF kartes telpa ir pietiekami, tā var automātiski dzēst iepriekšējo video, saprast, loop ierakstīšanas, un atbalsta ārkārtas automātisko ierakstīšanu.

PLATS LEŅĶIS 170°

170° platleņķa ierakstu, redzes lauks ir pieaudzis par 25%, ultra-wide-angle (platleņķa redzeslauku, var vairāk intuitīvi apskatīt un ierakstīt ceļa apstākļos, kas nodrošina aizsardzību jūsu braukšanas.

LED Nakts Redzamības Gaismas

Aprīkots ar LED nakts redzamības gaismas, var skaidri novērot ceļa apstākļos naktī, uzlabot braukšanas drošību.

Kustības uztveršanas sistēma

Turpināt, lai ierakstītu video, kad uguns ir izslēgta, tikai mobilo uzraudzību, identifikācijas kustīgu objektu, ietaupot vietu glabāšanai.

24H Autostāvvieta monitors

Ja jūs uztraucaties par jūsu auto tiek bojāts kāds cits stāvvietas, jūs varat izmantot mūsu buks līnijas, lai izveidotu savienojumu DVR, lai nodrošinātu, ka diktofons darbojas 24 stundas.Ja kāds cits, sāp jūsu auto un šoks izraisa G-sensors, DVR uzreiz ieslēgt un ierakstīt situāciju.

6-Slāņu Stikla Lēcas

Aprīkots ar visu stikla pārredzamu lēcu un labāk filtrēšanas tehnoloģiju, tas var efektīvi bloķēt jucekli gaismas un uzturēt labu attēlu kvalitāti neatkarīgi no tā, dienu un nakti.

360° rotācija

Produkta turētājs var rotēt 360 grādos, kas padara to vieglāk pielāgot šaušanas leņķi un pozīciju, kas nodrošina lielisku garantiju jūsu braukšanas.

Iekārtas Apraksts

Detalizēts Apraksts:

1. Izvēlēties pareizo pozīciju: tie ieraksti, un atpakaļskata spogulī, kopā ar siksnu (piesūcekni veida var būt tieši fiksēta uz priekšējā vējstikla stāvoklī), noteikt mašīnu un pievienojiet strāvas caurumu. 2. Noteikt ceļu vadu: ievietojiet strāvas vadu gar griestiem un durvju blīvējumu, un pēc tam velciet to uz leju pa lenti. 3. Noteikt maršrutu, elektroinstalācijas, sprādzes: izmantojiet vadu sprādzes ar roku sprādzes, lai paslēptu šo lieko vadu zem, un atstāt atbilstošu vadu lai pieslēgtu automašīnas cigarešu šķiltavu. 4. Strāvas spraudni: piesmēķētāja un instalēt ieraksti.

ražošanas līnijā

Mūsu uzņēmums ir 10 ražošanas līnijas un darbiniekiem jābūt apmācītiem par 50 dienām, lai nodrošinātu produkta kvalitāti.

Produkta pārbaude

Pirms visiem produktiem mūsu veikalā atstāt rūpnīcas, mašīna ir iziet dažādus testus pirms tas tiek piegādāts, tostarp produktu un / power-par testu, ekrāna apgaismojums testa mašīna novecošanas tests, tests uz ceļa, utt.

Iepirkšanās politika

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APOFPO) 2. Pasūtījumi tiks apstrādāti un piegādāti ietvaros 24-48 stundu laikā pēc maksājuma pārbaude 3.tikai apstiprināja, adresi tiks nosūtīts.Lūdzu, pārliecinieties, vai saņēmēja adrese un nosaukums ir pareizs. 4. Visi pasūtījums tiks iepakoti cietie pirms nosūtīšanas, vairāk drošu piegādi. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Klients ir mūsu Dievs, un mēs uzskatām, Klientu apmierinātību, kā svarīgāko mērķi.

Atgriezties & Kompensācijas

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoto. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un lūdzu, sniedziet mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: cam dash, DVR, gp tracker, dashcam auto gps, auto dashcam 4k, video ieraksts, kameras dvr automašīnas, kamera, atpakaļskata, koleos automašīnu dash kamera, iekštelpu moskītu zapper.

Datu lapa

Attēlveidošanas Sensors ov7670
Nosaukums Auto Dashcam
Kameras Izšķirtspēja 1920X1080
Skaits kameras 1
G-Sensors Atbalsts
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
Autostāvvieta Monitors Atbalsts
Sertifikācija CE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Akumulators Iebūvēts
Mikroshēmu Ražotājs Generalplus
Video Kods H. 264
Īpašas Pazīmes Plašs Dinamiskais Diapazons
Touch Screen No
krāsa melns
Skata Leņķis 105°-140°
GPS logger NAV
Skaits Lēcas 1
Akumulatoru Dzīves maksa ar auto braucot
Interfeiss AV-In
Ekrāns LCD
Looping Ierakstu Atbalsts
Ekrāna attiecība 16
Asamblejas Režīmā Portatīvo Ierakstītāju
Dashcam Automašīnas Kameras DVR Auto
Pikseļu skaits 200Mega
Zīmola Nosaukums RYZA
Atpakaļskata Kamera NAV
Vienuma Tips Automašīnas DVR
Kadri Sekundē 30
Oriģinālā Iepakojumā
Displejs LCD
Video Formāts AVI
Displeja Izmērs 2.4
Max Ārējā Atmiņa 32G
OSD Valodas Taizemes
Nakts Redzamības Iekārtas Atbalsts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Full HD 1080P 2,4 Collu Braukšanas Auto Reģistratoru DVR Ierakstīšanas Ciklu Dash Kamera Nakts Redzamības Platleņķa Dashcam Video Reģistrators

Full HD 1080P 2,4 Collu Braukšanas Auto Reģistratoru DVR Ierakstīšanas Ciklu Dash Kamera Nakts Redzamības Platleņķa Dashcam Video Reģistrators

Saistītie Produkti: