Jauns Izpārdošana
7-in-1 Roku Spēku Virves Uzstādīt Vadu mašīnu piederumi Ilgi tricep pavilkt, virves Uzticamu Pretestības Joslas Komplekts Fitnesa Skatīt lielāku

7-in-1 Roku Spēku Virves Uzstādīt Vadu mašīnu piederumi Ilgi tricep pavilkt, virves Uzticamu Pretestības Joslas Komplekts Fitnesa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.02

-26%

€20.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

7-in-1 Roku Spēku Virves Uzstādīt Vadu mašīnu piederumi Ilgi tricep pavilkt, virves Uzticamu Pretestības Joslas Komplekts Fitnesa

Aizzīmju Punktiem: 1、Vilcienu ar Kvalitāti: Vadu mašīnu piederumi, kas tiek veikti, lai pēdējā.Izturīgs 7-in-1 komplekts nāk ar 27.5 collu tricep virvi, divas trenažieru zāles rokturi un trīs bloķēšanas carabiners, tas nāk ar uzglabāšanas soma.Kabeļu mašīna pielikumus nodrošinās jūsu mājas sporta zāle ir pilnībā komplekts augstas veiktspējas treniņiem.Aprīkot savu garāžu sporta zāle ar galveno vērtību fitnesa iekārtas, ko tā ir pelnījusi.

2、Uzticamu Heavy Duty: Sporta zāle kabeļu pievienojumi ir pelnījuši izskatīties un justies kvalitāti.Ar 27.5 collu tricep pilienveida forma ir pietiekami ilgs, lai veiktu visdažādākās mājas treniņiem.Sporta Rokturi kabeļi, kas nodrošina spēcīgu un ērti satvert, lai palielinātu stabilitāti un atbalstu.Progress ar mājas sporta aprīkojumu, kas palīdzēs jums sasniegt jūsu fitnesa mērķus ātrāk.

3、Mājas Treniņu Aprīkojumu: Ar ko lepoties, garāžas vingrošanas aprīkojums tika izstrādāts, lai nodrošinātu jūs ar komfortu un stabilitāti.Ilgi tricep pavilkt, virves ir lieliska vadu mašīnu palīgierīces izmantot pilnu savu ķermeni.To var izmantot, lai novirzītu jūsu rokās, abs, glutes un kājas.Izmantot rokturus vadu mašīnu var izolēt jūsu krūšu un muguras muskuļi.Viņi arī strādā lieliski, kā pavelciet uz augšu rokturi vai lat pull-down pielikumus.

4、Nerūsējošā Tērauda un neslīdoša: Materiālus, kas jums var paļauties.Kabeļu mašīna rokturi ir izgatavoti no neslīdoša gumijas, lai nodrošinātu kontroli un drošību.Tās var izmantot arī kā pretestība joslas rokturi dažādus vingrinājumus.Ar tricep sporta zālē virves tika veikts smago kravas un padara to awesome sporta aprīkojumu mājas.Savu sporta aprīkojumu aksesuāri padarīs jūsu treniņus jautri un produktīvi.

5、nojaukt Virve: Ar vadu mašīnu rokturi pielikumus.Profesionālas klases materiāli par mājas sporta zāle.Tas ir tiešām labas kvalitātes un virve un rokturi bija diezgan smags.Pievienot joslas, lai šo rokturi un virve, un tikai iet.Vienkāršs, strādā labi, justies izturīgs un padara pavelciet uz leju, sejas velk vingrinājumi daudz vieglāk uz rokām.

Funkcijas:

1. Spēcīga neilona virve, neilona virves veido kombināciju, PE, gan PA šķiedru, ar stingru tekstūru, stipru un stiepes.

2. Tērauda karājas sprādzes, tīra tērauda karājas sprādzes, skaisti un atmosfēras, sabiedrība un nav bojāts.

3. Gumijas un Plastmasas Galvu: gumijas un plastmasas galvu veido kombinācija no PE un PU, kas ir spēcīga un nodiluma izturīgs, un uzskata, cietība.

Specifikācijas:

Nosaukums: Roku Spēku Virves Setu

Svars: aptuveni 780g

Izmērs: aptuveni 20x15x8cm/7.87x5.91x3.15inch

Sīki izmēri: garums roku virves ir aptuveni 70cm/27.56 collu, sprādzes ir aptuveni 4,6 cm/1.81 ich, un sūklis rokturis ir par 11,5 cm/4.53 collu.

Iepakojuma Saraksts:

1*Rokas Virvi

3*Sprādzes

2*Rokturis

1*Auduma Soma

Tagi: mājās fittness iekārtas, grupa pretoties, mini band, virves tricep, theraband, roku spēku, fitnesa cīņu, jums ir nepiec virvi, bieza izmantot pretestības joslas, halteres fitnesa gumijas, abec7 gultņiem.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nosaukums Roku Spēku Virves Setu
Svars about 780g
Pieteikums Velciet Virvi
Modeļa Numurs 7-in-1 Roku Spēku, Virvju Komplekts
Veids izturības grupa
Nodaļas Nosaukums Unisex
Funkcijas Iestāde
Izmērs about 20x15x8cm/7.87x5.91x3.15inch

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

7-in-1 Roku Spēku Virves Uzstādīt Vadu mašīnu piederumi Ilgi tricep pavilkt, virves Uzticamu Pretestības Joslas Komplekts Fitnesa

7-in-1 Roku Spēku Virves Uzstādīt Vadu mašīnu piederumi Ilgi tricep pavilkt, virves Uzticamu Pretestības Joslas Komplekts Fitnesa

Saistītie Produkti: