Jauns Izpārdošana
Jaunu Ierodas 290 Led Augu Augt Lampas Pilna Spektra Ziedu Izaugsmes Gaismas UV IS Spuldzes Hidroponiskas Augu Telts Apgaismojums Skatīt lielāku

Jaunu Ierodas 290 Led Augu Augt Lampas Pilna Spektra Ziedu Izaugsmes Gaismas UV IS Spuldzes Hidroponiskas Augu Telts Apgaismojums

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.26

-19%

€11.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jaunu Ierodas 290 Led Augu Augt Lampas Pilna Spektra Ziedu Izaugsmes Gaismas UV IS Spuldzes Hidroponiskas Sistēmas Dārzeņu Telts Apgaismojums

Produkta Apraksts:

1,Iezīmes:

Tā var sniegt visu ņemot vērā, ka augu nepieciešama, lai augt un ziedu , var palīdzēt augu aug ātrāk un labāk, palielināt peļņu.

Tas ir vienkārši.Augstu ienesīgumu, ar zemu siltuma un zemu enerģijas patēriņu.

Papildināt saules gaismas, jo īpaši ziemā ar īsāku vasaras.

Palielināt ilgāks laiks, lai augu, lai uzsāktu īpatnējā augšanas un ziedēšanas un palīdz augiem augt ātrāk, samazinās izaugsmes apli.

Silts pieskāriens, nebūs sadedzināt augu .Nē, augstas jaudas, dzesēšanas sistēmas, kas vajadzīgas, 50%-70% samazināt enerģijas izmaksas.

2,Specifikācija: 2018 jauns dizains, Pilna spektra Augu Augt spuldzes LED daudzums: 290 led mikroshēmām,190 sarkanās gaismas Led,75 zilās gaismas led , 15 baltas gaismas led, 10 silts gaismas led .Spriegums: AC 85.V-265V Bāze: E27 spraudnis-ligzda LED viļņa garums: sarkana (620-750nm), zils (420-480 nm) , LED tips: SMD2835 Stara leņķis: 120 grādu Diametrs: 119mm Garums: 117mm Par: Hidroponika Dārzeņu un Puķu/Augi/augļi/Dārzeņi utt.Iegādāties ar pārliecību,tā ir labākā izvēle jūsu augu.

(Apgaismojuma jomā un augstums ir mainīgs atkarībā no dažādiem augiem un vidi)

Piezīme:

1. Jauda būs novirze, ja jums rūpēties par šo, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties, ja nav, mēs atteiksimies strīds par varu.

2. Preces tiks iepakotas ar vienkāršu iepakojumu bez mazumtirdzniecības kastes.

3.Šo pieaugošo lampas, tostarp IS Led mikroshēmām,IS gaisma ir ļoti vāja, mēs gandrīz nevaram redzēt ar savām acīm, bet tas ir ļoti svarīgi augu augšanai.Ja jums atrast gaismas lodītes nav spilgti, tāpēc, lūdzu, neuztraucieties, tas joprojām strādā, nav bojāts.

Attēlā :

* Mēs kuģis uz pasaules ( Izņemot dažas valstis un APO/FPO ).

* Pasūtījums tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā.

* Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

* Redzamie attēli ir paredzēti jūsu tikai atsaucei.

* PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un holoidays.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

* Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpība, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

* Lūdzu, ņemiet vērā starptautisko piegāžu ļoti ir atkarīga no jūsu vietējā muitas un pasta pakalpojumu.

* Mēs pieņemam apmaksu ziņā Darījumu, un citas tautas ziņā.

* Ja jūs vēlaties maksāt ar citiem noteikumiem, izņemot Darījuma, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš.

* Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc apstiprinātu pasūtījumu.

* Mēs nodrošinām 1 gada garantiju par bojātiem priekšmetiem, aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

* Mēs pārbaudīt katru produktu, pirms kuģis, un garantēt, ir 100% darba.

* Bojātas preces, IR jāziņo un klientam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas nomaiņu (Pircējs jāiekļauj visas oriģinālus priekšmetus nebojātā re-tirgus stāvoklis).

* Mēs piedāvājam bezmaksas remonts servisa ietvaros 1 gads no pirkuma.Pirmo 1 mēneša laikā, kas mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības izmaksas (no Ķīnas uz jūsu atrašanās vietu).Pēc 1 mēneša iegādes, pircējam ir jāmaksā 2 veidi kuģniecības izmaksas.

* Kad mēs saņemt atpakaļ preci, mēs nosūtīsim atpakaļ, cik drīz vien iespējams.

* Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai arī ka nav normālas darbības apstākļos, kas izriet no nepareizas lietošanas vai nepareizas uzstādīšanas pircēja pusē.

* Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgas, lai uzlabotu mūsu pakalpojumu kvalitāti.Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt Pozitīvu Atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

* Ja jums atrast jebkuru problēmu ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt jebkuru neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

Tagi: led augu uv, pilna spektra led augi, pilna spektra led strīpas, pieaugs telts bēniņi, augt iekštelpu telts, iekštelpu plīts, pilna spektra led, pieaugs telts istaba, saimniecības led, led augt gaismas 290led.

Datu lapa

Veids Sarkans (620-750nm), Zils (420-480 nm)
Funkcijas Iekštelpu siltumnīcas augiem audzēšanas
Ouput DC 85-285V
Ieejas AC 100~240V
Pieteikums Iekštelpu siltumnīcas augiem audzēšanas
Materiāls ABS
Sertifikācija NAV
Platums 11.9cm
Barošanas Avots AC
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ir Regulējamas, No
led 290 led
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums 1 gab Led gaismas
krāsa 290 led mikroshēmām,190 sarkanās gaismas Led,75 zilās gaismas led , 15 baltas gaismas led
Garantijas laiks 1 Gads
Garums 11.7cm
Korpusa Materiāls ABS
Modeļa Numurs N28048
Spriegums 110-240V
Zīmola Nosaukums QvvCev

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Ierodas 290 Led Augu Augt Lampas Pilna Spektra Ziedu Izaugsmes Gaismas UV IS Spuldzes Hidroponiskas Augu Telts Apgaismojums

Jaunu Ierodas 290 Led Augu Augt Lampas Pilna Spektra Ziedu Izaugsmes Gaismas UV IS Spuldzes Hidroponiskas Augu Telts Apgaismojums

Saistītie Produkti: