Jauns Izpārdošana
Marsa Hydro TS 600W Augt Komplekti LED Augt Gaismas, telpaugi Dārzeņi Ziedu Aizstāt NA HID Skatīt lielāku

Marsa Hydro TS 600W Augt Komplekti LED Augt Gaismas, telpaugi Dārzeņi Ziedu Aizstāt NA HID

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€253.06

-60%

€632.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

ES pircējs kuģi, no DE noliktavas, ES kontaktdakšu, vietējais nodoklis free.RU pircējs kuģi, no RU preču noliktavā, ar ES kontaktdakšu, vietējiem nodokļiem.ASV, Izņemot Aļasku un Havaju salās) pircējs kuģi no MUMS, ar MUMS kontaktdakšu, vietējiem nodokļiem.AU pircējs kuģi, no AU, ar AU plug, vietējiem nodokļiem.CA pircējs Kuģi, no CA, ar MUMS kontaktdakšu, vietējiem nodokļiem.

TS 600 Augt Komplekti, kas Ietver

60x60x140cm telts, TS 600 LED un visiem Piederumiem šeit Marsa Hydro TS 600W LED Augt Gaismas Iezīme: Sunlike Spektra +SMD tech -Iesaku Pārklājums: 2'X2 " par dārzeņi, 1.5'x1.5' ziedēšanas -Vidējā Ražība: 2.0 g/watt -IAL: 2.3 umol/j-Core NOMINĀLVĒRTĪBA:172.93 umols -Aizstāt HID/MH: 150w, vairāk enerģijas taupīšana-Power draw(±10%): 1.378 A/110v, 0.797 A/220v Izmēri(L/W/H): 36 cm x 33cm x 3.4 cm -Postenis Krusta Svars: 2kg -radiofrekvenču Spektra Lietošana visos posmos, augu augšanas un ziedēšanas. -(342pcs) Augstas Intensitātes jaunākās SMD mikroshēma.ilgāks mūžs-Amp Izdarīt:1.378 A/110v, 0.797 A/220v -Lūmenu(±5%):12410 lm@AC120V, 11465 lm@AC240V -Trokšņu Līmenis: 0 DB -Ieejas Spriegums: AC110-130V,220-240V -Dzīves Reitings: 50000-100000hrs -Cetification: UL,RoHS,CE,SAN,PSE,100% Autentisks Droši garantēta! -3 Gadu garantija par MUMS/LV/CA/DE/ES/AU pircēju +30 dienu atgriešanas garantija

Funkcijas Marsa Hydro TS 600W Led Augt Gaismas lndoor Dārzeņi Ziedu

Brīnišķīgs Aizstāt NA un Augstu PPFD(Augsta PPE kā 2.3 umol/j ,Vidējais augšanas rezultātā, kā 2.0 g/m) Funkciju atļauties cena ar enerģijas taupīšanas.TS Sērijas var sniegt jūsu augiem ar Augstu PPE vērtību.Bet vidējā cena par vienu vienību blīvums ir ļoti lēti.Ietaupiet 70% enerģijas, salīdzinot ar HPS/SLĒPA.Beat HPS/SLĒPA un tradicionālās LED Gaismas.Ietver piemērotu segumu,viegli nomainīt NA vai HID.Piemērots Dažādu augt telts.Brīnišķīgs Spīdums&Diskrēta Iepakojums spīdums TS ir līdzīgs HID ir, lai apmierinātu audzētājiem, ar HID gaismas perfekti.Ar revolucionāro SMD led tehnoloģijas, lai kvalitāte vairāk stabilitātes,Kvalitātes Led ar pierādītu Rezultātus no Audzētājiem visā Pasaulē.Diskrēta iepakojuma, aizsargāt savu privāto dzīvi!Pilns Spektrs ar 2019 jaunākās Tautas balts sunlike Spektra Tas ir jaunu tirgus tendenci izmantot sunlike spektra led augt gaismas, kas varētu aizsargāt acis labāk un iegūt labu ražu.Marsa Hydro TS gaismas nodrošināt pat par lasījumi un izmantot superior spektru, lai panāktu maksimālu fotosintēzes reakciju.Labākais ātru izaugsmi un augstu ienesīgumu, un pārliecinieties, ka THC ražas novākšanas.Brīnišķīgs Siltuma Izkliedi, Bez trokšņa, Atbilstoša Temperatūra,Maksimālā Izaugsmi Augstas kvalitātes radiatori var efektīvi siltuma lampa, savu siltumu, ir ļoti mazs, kad to izmanto.Tā lampa nav nepieciešama ventilatora dizainu.nav ventilatoru nav troksnis, bet TS ir tāda pati temperatūra kā GĀZIZLĀDES lampas,neraizējieties pārkarst.Kvalitātes rezerves Daļas-Nav Jelly Bulit,Drošas lietošanā!Gaisma iziet Stingru kvalitātes standartu.UL, CE, RoHS, SAN, PSE cetificate.Spēcīgāka karājas komplekti ir pieejami, lai viegli uzstādīšana. 100% Drošas, nulles riska!nav jāuztraucas par uguni vai drošības apdraudējumu,long-life.Elastīga Uzstādīšana forma TS ir 600 laukuma, tas var tērps 1.5x1.5 pēdas zonā ļoti labi.Pēdējais, bet ne mazāk.

Paketē Iekļauts

-1 x LED Augt Gaismas -1 set x Bezmaksas Tērauda karājas komplekti.(Vienkārša uzstādīšana) -1x Bezmaksas Strāvas vadu ar Spraudni(ASV, ES, LIELBRITĀNIJA, AUSTRĀLIJA, Kanāda, Japāna spraudnis)

Akciju Informācija

-Vietējā Remonta centrs&noliktavā, ASV/Kanāda/AU/UK/DE/Krievija,Garantija un Kvalitāte ir garantēta. -Ātri Vietējo Diskrēta Sūtījumu,Ne muitas, ne nodokļus,ne PVN, ASV/Kanāda/RU/UK/DE/AU pircējs! -Sertifikāts par plug:100% Drošs lietošanai(UL,BS,DVE,SAN,PSE,Approvel). -Lūdzu, izlasiet pilnu specifikāciju un pievērst uzmanību, lai Varu izdarīt, nevis izejas jaudu, pirms pirkšanas

Izmantojot Padomi

Veikt gaisma pēc sēra un lieto pilnīgi volatilized.Uzturēt stabilu spriegumu, lai izvairītos no jebkādu kaitējumu gaismas armatūra.Pilna Spektra outout Ideāli piemērots visiem posmiem augu augšanu, Ziedēšanu un labi darbojas ar ūdens šķīdumu, kultūra un augsnes kultūru.PH Vērtība :6.0~6.5 augsnē.5.7~6.0 hidro/DWC.Mazāk barības vielu mazāk ūdens.Vairāk Cal un mag nekā parasti. 75°-85°F,ar lielu gaisa plūsmu, lai papildinātu CO2.; Nenovietojiet gaismas saskaņā ar vides sēra vai skābes.Gaisma nav ūdens izturīgs.tāpēc nav izmantot to zem ūdens vidē.

VEIKALA POLITIKU

Kāpēc pirkt no asv?VISAS postenis ir tieši no Marsa Hydro rūpnīca, kurai ir led augt gaismas ražotājs kopš 2009. gada, NAV.1 LED augt gaismas piegādātājs.mums ir mūsu pašu pētot, izstrādājot, plānojot,sagatavojot un testēšanas komandai, lai atbalstītu mūsu lielisko produktu. 100% autentisks Marsa Hydro led gaismas. 100% Autentisks Rūpnīcas:Marsa Ūdens, zīmolu, var labi zināms, ko lielākā daļa audzētāji.Tomēr, viņi nevar zināt, uzņēmuma nosaukums Marsa ir faktiski LG LED Risinājumus Ierobežots.Garantija ir garantēta: noliktavā 5+Remonta centrs :ASV/Kanāda/ES/UK/AU noliktavu un remonta centru.Vietējās ātri, Diskrēta piegāde.Nekādas muitas.Bez Pvn.Pēcpārdošanas servisa garantiju.Kvalitāte ir garantēta:Visi mūsu gaismas ir veidota ar Pasaules klases LED mikroshēmām, augstas efektivitātes vadītājiem, papildu fani un modernizētas, alumīnija dzesēšanas radiatori nodrošinātu uzticamību un drošību.

Tagi: bonsai, marsa hydro kit, artifici ziedu, lampas led, 45w augt, COB, spuldzes, led, pilna spektra led strīpas, seedo, 300w augt lampas.

Datu lapa

Modeļa Numurs TS 600
Svars 2KG
Platums 33
Garums 36cm
Sertifikācija VDE
Ir Regulējamas, No
Zīmola Nosaukums MarsHydro
Spriegums 110-240V
Uzstādīšanas Laukums Iekštelpu
Pārklājums 1.5 ft x 1,5 ft = 45cm x 45cm
PAR 172.93 umol/s
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Augt Gaismas
Faktiskā Watt 99W±5%@AC240V
Garantijas laiks 3 gadi
Gaismas Avots LED Spuldzes
Korpusa Materiāls Alumīnija
Aizstāt NA / HID 150w
Funkcijas Sunlike Spektra/ Bez trokšņa
Barošanas Avots AC

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Marsa Hydro TS 600W Augt Komplekti LED Augt Gaismas, telpaugi Dārzeņi Ziedu Aizstāt NA HID

Marsa Hydro TS 600W Augt Komplekti LED Augt Gaismas, telpaugi Dārzeņi Ziedu Aizstāt NA HID

Saistītie Produkti: