Jauns Izpārdošana
30ml Skaidrs, Matēts Matt Kosmētikas Seksa Losjons Sūkņa Stikla Pudele Ar Losjonu Sūknis Uzpildāmas Pudeles Skatīt lielāku

30ml Skaidrs, Matēts Matt Kosmētikas Seksa Losjons Sūkņa Stikla Pudele Ar Losjonu Sūknis Uzpildāmas Pudeles

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.22

-40%

€3.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

Motīvs:

Lūdzu, ņemiet vērā: pārējie piederumi nav iekļauti.

100% jauna kvalitāte

Produkta nosaukums: self-supporting sprauslu soma

Neto saturs: 30ml/50ml/100ml

Izmērs: 30ml (80*80+25)mm

50ml (80*110+25)mm

100ml (90*130+25)mm

Kalibrs: 16mm

Krāsa: matēts

Funkcijas:

1. Spiediena izturība, nometiet pretestību, nevar viegli salauzt, vai nav noplūdes (izturība pret ārējo spiedienu 200KG)

2. Tā vietā var izmantot pudeles, ietaupot izmaksas un uzlabotu produktu tirgus konkurētspēju

3. Ar iesūkšanas sprauslas un rāvējslēdzēju, to var izmantot atkārtoti

4. Spēcīga plombēšana, viegli uzglabāt, piemērots manuāla un automātiska uzpilde un blīvējumu

Darbības joma: sejas tīrīšanas līdzeklis, tīrīšanas, ķermeņa losjons, sejas dubļu maska, šampūns, dušas želeja, zobu pasta, kosmētikas noņēmējs, kosmētikas noņēmējs, ēteriskās eļļas, utt.;

Piezīmes:

1. Rokasgrāmata mērīšanas pielaide ir 2-5g.Lūdzu, nav prātā jūsu nomaiņa.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies ļoti daudz!

Paketē Iekļauts:

1 *Emulsijas padeves soma

1. Kā sekot ar manu sūtījumu?Jūs varat pārbaudīt savu piegādes informāciju no šo saiti, ar izsekošanas nē,www.17track.net/en ( tā kopiju pārlūku ). 2. Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas piegāde, pamatojoties uz daudzumu, kuru vēlaties pasūtīt.Ja jūs vēlaties, lai izraudzīta mums savu trešo personu, mēs varam kuģi, kravas, lai jūsu klients, kas tieši.Lūdzu būt pārliecināti, un uzticas mums, Mēs paradis atstāt visu informāciju par mums.) Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 3. Vai ir kāds muitas nodoklis?Mēs parasti deklarē ar viszemāko cenu, lai izvairītos no muitas nodokļiem.Sakarā ar dažādām valsts politiku dažādās valstīs, muitas nodoklis, kas varētu būt par pircēja konta.Tāpēc, Lūdzu, atstāt mums ziņu, ja jūs iegādājaties, lai pastāstītu mums, cik daudz jūs varat samaksājis par muitas nodokļiem. 4. Ir kāda problēma, par izmēru?Lūdzu, stingri saskaņā ar mūsu mērīšanas metode, lai iegādātos. 5. Lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru papildu informāciju.

Tagi: pudele adatu padoms, 30ml stikla pudeles, matēta stikla kosmētika, stikla uzpildāmas pudeles eļļas, stikla optika, seksa rotaļlieta, pudele stikla perfum, pudele losjons sūknis, rozā putu tīrīšanas pudele, melns jar.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

30ml Skaidrs, Matēts Matt Kosmētikas Seksa Losjons Sūkņa Stikla Pudele Ar Losjonu Sūknis Uzpildāmas Pudeles

30ml Skaidrs, Matēts Matt Kosmētikas Seksa Losjons Sūkņa Stikla Pudele Ar Losjonu Sūknis Uzpildāmas Pudeles

Saistītie Produkti: