Jauns Izpārdošana
6 Led Saules Powered Sienas Lampas, Optiskais Kontroles Sensors Gaismas Dārza Pagalmā Āra Ūdensizturīgs IP65 Skatīt lielāku

6 Led Saules Powered Sienas Lampas, Optiskais Kontroles Sensors Gaismas Dārza Pagalmā Āra Ūdensizturīgs IP65

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.01

-4%

€8.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Nekādu vadu.Šīs sienas lampas darbina saules enerģija.Tātad, eco-draudzīga!Izmantojot inteliģento optiskās kontroles, sienas lampas automātiski izslēdzas, lai uzlādētu lampu dienā un ieslēdz, lai nodrošinātu apgaismojumu naktī.Atcerieties ieslēgšana kad jūs izmantot lampa pirmo reizi.Pēc tam ļaujiet saules panelis ir pakļauti saules gaismas.Bez tam, lukturis ir ūdensizturīgs IP65.Lieliski piemērots jebkura pagalms, durvju priekšā, dārzā un tā tālāk.

Funkcijas:

Videi draudzīgu Saules Powered: polisilīcija saules panelis var efektīvi sazināties saules gaismas uz elektrību, lai darbinātu apgaismojumu naktī. Inteliģents Optiskais Kontrole: Ar iebūvēta gaismas sensors, sienas lampas automātiski izslēdzas pēc dienā un naktī, lai nodrošinātu apgaismojumu. 3 Apgaismojuma Krāsas pēc Izvēles: apgaismojums mainās krāsas ir tik izcili naktī, kas var veidot romantisku un relaksējoša atmosfēra. Uzkrītošā, Izturīgs: lampas pieņem klasisko izskatu.ABS izgatavots apvalks un DATORU padarīja abažūrs ir izturīgs un ūdensizturīgs IP65, lai nodrošinātu ilgu laiku kalpošanas laiku. Viegli uzstādīt Un Lietot: ieslēgšana un pēc tam uzstādīt saules powered lampas pie sienas.

Specifikācijas:

Posteņa Nosaukums: Saules Enerģijas Sienas Lampa Apgaismojuma Krāsa Pēc Izvēles: Auksti Balta, Silta Gaisma, 7-Krāsu Gaismas Avots: 6 Led Akumulators: Ni-MH AA 1.2 V/1000mA Saules Panelis: 2V 155mA Polisilīcija Saules Panelis Aizsardzības pakāpe: IP65 Uzlādes Laiks: >6h Apgaismojuma ilgums: >8h Vadības Režīms: Optiskā Kontrole Pēc Ieslēgšana Izmēri: 100*110mm

Paketi, Ieskaitot:

1 x Saules enerģijas Sienas Lampa

Tagi: klp žogu pastu, ārējās sienas gaismas pir, uzdevumu apgaismojums, attēls sienas lampas, lampas led, šķērveida, saules zālienu gaismu ārā, āra apgaismojums sienas lampas lievenis, 12 led lukturis, led solis, gaismas sensors, āra.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums kohree
Ir Spuldzes Iekļauts No
Vienuma Tips Sienas Lampas
Stils Māja
Gaismas Avots led
Barošanas Avots Saules
Izmantošana mājas apgaismojums
Aizsardzības Līmenis IP65

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

6 Led Saules Powered Sienas Lampas, Optiskais Kontroles Sensors Gaismas Dārza Pagalmā Āra Ūdensizturīgs IP65

6 Led Saules Powered Sienas Lampas, Optiskais Kontroles Sensors Gaismas Dārza Pagalmā Āra Ūdensizturīgs IP65

Saistītie Produkti: