Jauns Izpārdošana
Vintage Āra Sienas Laterna Ūdensizturīgs Stikla Toni Sienas Sconce Mājai Villa Balkons Gaismas Apgaismojums Retro Alumīnija Lampas Skatīt lielāku

Vintage Āra Sienas Laterna Ūdensizturīgs Stikla Toni Sienas Sconce Mājai Villa Balkons Gaismas Apgaismojums Retro Alumīnija Lampas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€40.15

-39%

€66.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

Āra Sienas Sconce

Ar savu klasisko melnā apdare sienas sconce papildina jebkuru interjeru, padarot to par ideālu gabals visiem jūsu āra apgaismojums vajadzībām.Koncentrēties uz Kvalitāti, rada Sirds.

Ūdensizturīgs Sienas Laternas

Klasiskās āra sienas gaismas apvieno augstas Kvalitātes Alumīnija Die Cast korpuss ar matētu stiklu.ūdensnecaurlaidīgs dizains, var novērst ūdens šļakatām ielaušanos, piemērots jebkurai videi, kas ir ideāli piemērots dekorēšanai jūsu entryways, parki, koridors, dārzs, priekšā lievenis, terase, priekšnams, balkons un garāžas.

Viegli Uzstādīt

Viegla uzstādīšana ar atvērtu apakšā, kas ļauj viegli spuldzes nomaiņa.Grūti vadu,ietver visas montāžas aparatūru.

Spriegums:AC85-265V Lampas Turētājs: E27 (spuldzes nav iekļautas) Ķermeņa krāsa: Melna Materiāls: Alumīnijs+Stikls Ūdensizturīgs: IP33 bez stikla grunts, strādā labi, ar smago lietus.Izmērs: 163mmx180mmx350mm Garantija: 1 gads Sertifikācija: ETL, CCC, CE, RoHS Piegādes veids: Bezmaksas piegāde uz galvenokārt valsts.Paketi, ieskaitot: 1x Sienas lampas, 1x instalācijas pakotne ( nav iekļauts LED spuldzes)

Stikla ēnā

Stikla toni no Sienas Sconce vitrīna jūsu spuldzes izvēles, lai izveidotu skaistu gaismas ārpus mājas.Padomi: Grunts BEZ Stikla.

PRODUKTI

Produkta reālo izmēru, pls sazinieties ar specifikācijām, Foto ir tikai informatīva nozīme.Lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu nevar pierādīt faktisko krāsu preci.Paldies par jūsu sapratni.

PIEGĀDE

Šis produkts piegāde ar spēkā izsekošanas nē.Parasti, transporta datums būs ap 15-35days, jūs varat izsekot mājas lapā pēc 3-7 dienām.Visi pasūtījumi tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā.Visi produkti tiek rūpīgi testēti un iepakoti, nosūtīti labā stāvoklī.

ATSAUKSMES & REITINGS

Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums!Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produkta vai pakalpojuma.Gadījumā, ja jums ir kādas grūtības saņemt paku / izmantojot preci, lūdzu sazināties ar mums pirms došanās kādas atsauksmes!Mēs atbildēsim 24 stundu un izmēģināt mūsu labāko, lai atrisinātu šo problēmu, lai mūsu savstarpējo apmierinātību.Paldies jums tik daudz!

GARANTIJAS UN GARANTIJAS

12 Mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību!Kvalitāte ir vienmēr pirmā prioritāte, lai mums, Ja produkts kļūst bojāta pēc garantijas perioda, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

NODOKĻU / NODEVU / IMPORTATON MAKSAS

Cenā NAV iekļautas Nodokli, Nodokļus vai citus Importa Nodevas.

Tagi: locīšanas āra laterna, led sienas lampa, e27 volt, adrese plate, āra apgaismojums sienas lampas lievenis, lampas led murale, Timebus, mūsdienu akrila 6w led sienas brā alumīnija gaismas, latern gaismas vintage, āra apgaismojums sienas brā.

Datu lapa

Pieteikums Māja Villa entryways, parki, koridors, dārzs
Spriegums 85-265V
Izmērs 198mmx162mmx300mm
Aizsardzības Līmenis IP33
Izmantošana mājas apgaismojums
Stils Māja
Paketi, ieskaitot 1x Sienas lampas, 1x instalācijas pakotne ( nav iekļauts LED spuldzes)
āra sienas laterna Vintage Stils
Sertifikācija ETL, CCC, CE, RoHS
Apdare Alumīnija Cepšanas
Garantijas laiks 1 Gads
Ir Regulējamas, No
Vienuma Tips Sienas Lampas
piegādes metodi Bezmaksas piegāde uz galvenokārt valsts.
Ir Spuldzes Iekļauts No
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Modeļa Numurs Joollysun 1131
Izkliedētājs borsilikāta stikla
Augstas Kvalitātes Koncentrēties uz Kvalitāti, rada Sirds.
Sienas Sconce Ēnā stikla ēnā
Pamatnes Tips E27
Funkcijas Retro Alumīnija Lampas
Korpusa Materiāls Alumīnija
Barošanas Avots AC

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vintage Āra Sienas Laterna Ūdensizturīgs Stikla Toni Sienas Sconce Mājai Villa Balkons Gaismas Apgaismojums Retro Alumīnija Lampas

Vintage Āra Sienas Laterna Ūdensizturīgs Stikla Toni Sienas Sconce Mājai Villa Balkons Gaismas Apgaismojums Retro Alumīnija Lampas

Saistītie Produkti: