Jauns Izpārdošana
1000ML Gaisa gaisa mitrinātāju, Aromāta Izkliedētājs Uzlādējams Ar Diviem Smidzinātāji Projekcijas Nakts Gaisma Ēteriskās Eļļas Izkliedētāji Tvaika Maker Skatīt lielāku

1000ML Gaisa gaisa mitrinātāju, Aromāta Izkliedētājs Uzlādējams Ar Diviem Smidzinātāji Projekcijas Nakts Gaisma Ēteriskās Eļļas Izkliedētāji Tvaika Maker

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.22

-27%

€19.75

Kopīgot

Vairāk informācijas

USB Uzlādes 1000ml Dubultā Jet Projekcijas gaisa mitrinātāju, Nakts Lampas, Ultraskaņas Aromāta Izkliedētājs Auto Atsvaidzināšanas

Specifikācija:

Materiāli: nano smidzināšanas lapu, LED lampa + elektroniskie komponenti, ABS + PC plastmasas

Produkta izmērs: 202mm x 122mm x 119mm/7.95x4.8x4.68"

Baterijas tips: 18650 litija akumulators 4000mAh

Baterijas spriegums: 3.7 V

Uzlādes spriegums / strāva: DC5V = 2A

Darba strāva: apgaismojums par 900mA/ spray par 800mA gaismas aptuveni 4,5 W/ spray par 4W

Lietošanas laiks: parastā pilnu maksu par 4.5 H, pēc tam, kad pilnībā uzlādēts, izmantojiet projekcijas lampa tikai par 3.2 H, atsevišķa ilgi spray par 4H, atsevišķa intervālu spray 8H, produktu var lietot uzlādes laikā.

Motora tips: suka ātrumu mehānisko

Ūdens tvertnes tilpums: 1000ml

Izsmidzinātā ūdens: par 50mL/1H

Izpildu standarts: GB4706.1-2005.GB4706.48-2009

Krāsa: Balta, Rozā

Lietotāja Rokasgrāmata:

1. Displeja zaļo gaismu spray režīmā: uz smidzināšanas taustiņu pirmais spray, noklikšķiniet uz smidzināšanas taustiņu otro intervāls intervāls spray, noklikšķiniet uz smidzināšanas taustiņu, treškārt, aizvērt izsmidzināšanas.

2. Zilās gaismas režīmā displeja ekrāns: noklikšķiniet uz gaiši taustiņu, pirmais zilās gaismas ir uz ilgu laiku, otrā dzeltenā gaisma ir uz ilgu laiku, un trešā sarkanās gaismas uz ilgu laiku.Ceturtajā posmā vienu krāsu gradientu kļūs dubultā krāsu gradientu, un tad pagriežas uz trīs krāsu gradāciju.Piektajā posmā divu krāsu gradienta ir iestatīti pēc kārtas.Sestajā, trīs krāsas tiek ilgi un spilgti, un septīto-izslēgt gaismu.

3. Rotācijas režīms zilā un zaļā gaitas lukturi uz displeja ekrāns: nospiediet un turiet daudzfunkcionālo taustiņu, par 1,5 sekundēm, lai ieslēgtu rotācija.Piezīme (šo funkciju var griezties tikai tad, kad ir gaisma).Ilgi, nospiediet un turiet otro reizi 1,5 sekundes, lai izslēgtu rotācijas funkciju.

Silts Padomi:

A.Ūdens kvalitāti šī mašīna ir minerālūdens un dabas tīru krāna ūdeni.Citu ūdens kvalitāti nav ieteicams.

B. nav pievienot (alkoholu, benzīnu, ēteriskās eļļas šķīdums), lai produkts, kas tiks bojāt ierīci, un ietekmēt to kalpošanas ilgumu.

C. zāles nedrīkst iemērc ūdenī, kas var izraisīt īssavienojumu un elektrības noplūdi produktu, un sabojāt produkta un personāls.

D. Bērni, kas jaunāki par 10 gadiem, nav atļauts to lietot patstāvīgi.

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Gaisa Gaisa Mitrinātāju

1 X Projekcijas Flim

1 X USB Kabelis

2 X Absorbējoša Kokvilnas

1 X Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: pubg gaisa difuzoru, difūziem eļļa, eļļas aromterapija gaisa mitrinātāju, aromterapijas difūziem, pannas tvaika, humidifi, migla, gaisa mitrinātāju, 1000ml, eloole usb, aromāts machin, gaisa humidifi.

Datu lapa

Jauda (W) 3W
Jauda <1L
Uzstādīšana Mini
Forma Karikatūra
Sertifikācija ce
Modeļa Numurs /
Mitrināšanas Metodi Migla Izpildes Apstiprināšanu
Spriegums (V) 5V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Klasifikācijas Mitrināšanas
Zīmola Nosaukums alloet
Troksnis <36db
Migla Izejas (gallon / dienā) /
Izmantošana Sadzīves
Funkcijas Aromterapija

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1000ML Gaisa gaisa mitrinātāju, Aromāta Izkliedētājs Uzlādējams Ar Diviem Smidzinātāji Projekcijas Nakts Gaisma Ēteriskās Eļļas Izkliedētāji Tvaika Maker

1000ML Gaisa gaisa mitrinātāju, Aromāta Izkliedētājs Uzlādējams Ar Diviem Smidzinātāji Projekcijas Nakts Gaisma Ēteriskās Eļļas Izkliedētāji Tvaika Maker

Saistītie Produkti: