Jauns Izpārdošana
Japānas RHINO YN-601N multi instruments, 150mm(6inch) pa Diagonāli Knaibles Super Grūti Vadu Attvaicētājs Gofrētu Griešana, Remonts, Instrumenti, Skatīt lielāku

Japānas RHINO YN-601N multi instruments, 150mm(6inch) pa Diagonāli Knaibles Super Grūti Vadu Attvaicētājs Gofrētu Griešana, Remonts, Instrumenti,

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Krievijas pircējiem, lūdzu, norādiet savu vārdu un uzvārdu!Pilns vārds ir jūsu vārds + tēva vārds + uzvārds.

RHINO ir slavens zīmols, Japānā, YN-601N ražošanas tehnoloģiju prasmes, izturība, izturīga, kas ir otra zemu izmaksu produktiem, kas var neatbilst.

Pilns garums: 160mm

Funkcijas:

1. Kalšana ar augstas kvalitātes oglekļa tērauda ;

2. Asmens ir apstrādāti ar īpašu augstas frekvences, sagriež asāka, ilgāku kalpošanas laiku ;

3. Japāņu stila ar neslīdošu rokturi, justies ērti, laba siltumizolācija;

4. Knaibles tiek apstrādāts rafinēšanas, izskats ir vairāk upscale;

5. To izmanto, lai p rocessing Rotaslietas, remonts Skatīties & Mobile, elektroiekārtu remonts, mājasdarbu (samazināt vai trim lieko diegu metināšanas stieples).

Visas bildes ir īstas fotogrāfijas:

Piezīmes par piegādi:

Kuģniecības laikā uz daudziem valsts normāls ir 7 - 39 darba dienu laikā (Krievija 10 - 60 darba dienu laikā, Brazīlija 25-80 darba dienās ), izņemot svētku dienas.

Tomēr kādu piegādes modeli izvēlēties, Lūdzu, uzticieties mums.Mēs jums izvēlēties labāko kuģniecības modeli un izsūtīt preci 2 dienu laikā (izņemot svētku dienas) pēc apstiprina jūsu maksājumu.Jūs saņemsiet paketes laikā.

Jums vajadzētu būt atbildīgs, lai maksātu nodokļus, muitas un skaidrs, muitas ja ir tarifi.

PIEZĪME:

JEBKĀDU KAITĒJUMU, KAS UZSTĀDĪŠANAS LAIKĀ NAV MŪSU ATBILDĪBA, UN NAV, UZ KO ATTIECAS GARANTIJA.LŪDZU, PĀRBAUDIET SADERĪBU PIRMS IEGĀDES.

Atsauksmes: Mēs darīsim visu iespējamo, lai jūs atstāt ātru pozitīvas atsauksmes parādīt atzinību par savu pirkumu.Ja kāda iemesla dēļ ir kādas problēmas ar mūsu produktu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu, jācenšas panākt, lai mums, lai mēs varētu atrisināt šo jautājumu jums.Atsauksmes ir svarīgākā vērtība par www.winwithwow.lv pārdevējam, un mēs cenšamies, lai būtu perfekts atsauksmes no katra klienta.Tātad, ja kaut kas nav jūsu vēlmēm, lūdzu, dod mums iespēju, lai padarītu lietas labi.

Tagi: japānas rhino, catsuit, ilgi plier, kabelis koaksiālais rg8, japāņu rīks, japānas rīks, skava platons, rhino rīks, daudzfunkciju instruments, elektroniskā deguns.

Datu lapa

Veids Pa Diagonāli Knaibles
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Plier Stils japāņu
Izcelsme TW(Izcelsmes valsts)
Pieteikums Multi Funkcionāls
Materiāls Oglekļa Tērauda
Roktura Stils Smilga
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Funkcijas Daudzfunkcionāla
Modeļa Numurs YN-601N

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Japānas RHINO YN-601N multi instruments, 150mm(6inch) pa Diagonāli Knaibles Super Grūti Vadu Attvaicētājs Gofrētu Griešana, Remonts, Instrumenti,

Japānas RHINO YN-601N multi instruments, 150mm(6inch) pa Diagonāli Knaibles Super Grūti Vadu Attvaicētājs Gofrētu Griešana, Remonts, Instrumenti,

Saistītie Produkti: