Jauns Izpārdošana
Augstas Kvalitātes 200MM 8 Skatīt lielāku

Augstas Kvalitātes 200MM 8" Raust Galdnieki Pincer Griešanas Knaibles Nagu airētājs pats par sevi lieljaudas Roku Knaibles

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.58

-30%

€10.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Klients, Kas Bougt Šo Preci Arī Nopirka:

VEIKTI AR :

Paaugstinātas Izturības Beigām-Nipper asknaibles tiek veikti ar piemaksu augsta oglekļa, kritums-kalti, pulēta tērauda izturību un elektronisko pārklājumu, lai novērstu rūsēšanu.Augsts kredītplecs vinila-tuvās rokturi sniegt ārkārtas sviras un ir comfort grip pārklājums sabiedrība un kontrole.Tas ir straujš un drošs.

ATTIECAS UZ :

Paaugstinātas Izturības Beigām-Nipper asknaibles ir pilnīgi sajūgts pļāvēji, laktiņa un naža stilā malām, kas paredzētas flush griešana, naglas, stieples, spieķi un citiem metāliem.Žokļa klīrenss pārsniedz 1..par šo lieljaudas rīks, kas ir precīza-izgatavots no oglekļa tērauds ar augstu oglekļa lielisku veiktspēju un ilgstošu izturību.

VIENS NO VEIDA DIZAINU :

Paaugstinātas Izturības Beigām-Nipper asknaibles ir vairāk nekā 1.žokļa likvidēšana rokturis lieli objekti.izmanto nazi un laktas stila līderi, lai nodrošinātu perfektu pārošanās un izcilu moderno dzīvi.

VIENS RĪKS, KAS VEIC DIVI DARBI :

Jūs varat izmantot Gunpla lieljaudas Beigām-Nipper asknaibles, lai grieztu nagus vai pull tos no valdes.Tā ir jābūt, ja jūs plānojat, lai norautu vecās paklāju vai instalēt koka grīdas.

Elastīgs Instruments, Elastīgu Dzīve

Flexsteel rīki sniedz dažādus rokas un elektroinstrumenti un profesionālās ārējās tirdzniecības pakalpojumu, piemēram, iepirkšanas, lai visiem mūsu biznesa partneriem un potenciālajiem ārvalstu pircējiem pasaulē.Mūsu mērķis ir piedāvāt labas kvalitātes produktus ar daudz lielāku konkurētspējīgas cenas un labāko pakalpojumu kā profesionālu aģentūra.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu klientu prasības un ieguves piemērotākos produktus par viņiem .

Mūsu Uzņēmums Parādīt

Tagi: pull vadu, kongming luban, zelta rīks, daudzfunkciju plier, airētājs pats par sevi rīks, ilgi plier, platons plier, mēbeļu tapsēšana, aizgalds, degvielas plier.

Datu lapa

Iezīme griezti nagi vai velciet tos ārā no kuģa
Modeļa Numurs #027217
Plier Stils Amerikāņu
Materiāls Oglekļa Tērauda
Svars 0.43 KG
DIY Piederumi Metālapstrāde
Garums 200mm
Veids Knaibles
Roktura Stils Taisni
Zīmola Nosaukums flexsteel
Pieteikums Multi Funkcionāls
Funkcijas Daudzfunkcionāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Augstas Kvalitātes 200MM 8

Augstas Kvalitātes 200MM 8" Raust Galdnieki Pincer Griešanas Knaibles Nagu airētājs pats par sevi lieljaudas Roku Knaibles

Saistītie Produkti: