Jauns Izpārdošana
H. 265 1080P WiFi IP PTZ Kameras Āra Auto Izsekošana Mākonis Dual Light Speed Dome Kameras Audio Sirēnu Signālu CCTV Kameras Yoosee Skatīt lielāku

H. 265 1080P WiFi IP PTZ Kameras Āra Auto Izsekošana Mākonis Dual Light Speed Dome Kameras Audio Sirēnu Signālu CCTV Kameras Yoosee

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€30.78

-31%

€44.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

H. 265 1080P Dubulto Gaismas Auto Izsekošana WiFi PTZ Kameras

Bezvadu / Vadu IP PTZ Kameras Āra divvirzienu Audio, Dual-Gaisma, Krāsa Nakts Redzamības Mākonis SD Kartes Onvif Pan Tilt Tālummaiņas Kameru Yoosee App

Specifikācija

Izšķirtspēja 1920 x 1080P Pikseļu 2.0 Megapikseļa Objektīvs 3.6 mm Skata Leņķis 85° ONVIF Atbalsts LED 4 White Light + 4 Infrasarkanās Gaismas Nakts Versija Attālums 30-35m(Atšķirties No Vides) 2.4 G (Ne Atbalstu, 5G) Interneta WIFI(IEEE802.11b/g/n) RJ45 interfeisu (10Mbps/100Mbps adaptīvo) Audio Iebūvēts mikrofons un skaļrunis Atbalsta divvirzienu reāllaika audio pārraidi Uzglabāšanas Atbalsts TF Karte(Max 128G) Atbalsts Cloud Storage(1month bezmaksas, pēc tam, kad ir nepieciešams maksāt papildus Izmaksas) Atbalsta Krāsu / Infrasarkanā Nakts Vsion Darba Vide Darba Temperatūra: -30℃ ~ + 50℃ Darba relatīvais gaisa Mitrums: < 95%RH Power 12V/2A

Iepakojuma Saraksts

1x 1080P WiFi PTZ Kameras 1x Strāvas Adapteris (Izvēles) 1x angļu Lietotāja Rokasgrāmata 1x Skrūves instrumentu soma 1x Atmiņas Karte (opcija)

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt domstarpības, vai atstāt sliktas atsauksmes

Nav svarīgi, kāda problēma, Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pēc tā paziņošanas, Ja mēs nevaram panākt vienošanos ar tevi, mēs lūdzam jūs atvērt strīdu atmaksāt naudu, JEBKURŠ STRĪDS, / SLIKTAS ATSAUKSMES BEZ SAZINĀTIES ar MUMS BŪS PULL SAVĀ MELNAJĀ SARAKSTĀ (Ļoti svarīgi), Paldies jums !!!

Ja jūs, lai ar SD Karti, viņi nāk ar Kingston vai Sandisk Class 10:

Strāvas padeve ir kabelis ir par 1meter, Mums ir DC pagarinātāja vads piedāvājumu, lūdzu noklikšķiniet uz attēla, lai iegādātos:

Smart Auto Kustības Izsekošana

ZYsecurity wifi mini ptz kamera automātiski izsekot kustības.(varat atvērt vai aizvērt šo funkciju APP)

Saprātīga dual-gaisma, krāsa nakts redzamības

ZYsecurity wifi mini ptz kamera ir smart fotokamera ar krāsu, nakts redzamības, kad nakts kļūst tas automātiski pārslēdzas uz nakts redzamības režīms vājā apgaismojumā, ar plašāku diapazonu, nakts redzamības un labāk definīciju.Saprātīga dual-gaisma, krāsa nakts redzamības un INFRASARKANO staru distances 30Meters, Balta gaisma attālums 30meters.

Kustība, kas Atklāti un Dzirdama Trauksmes Sirēna

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kameru var detecte un reģistrē jebkuru aizdomīgu kustību iemesta kameras " acs (Ieslēgt kustības detektors ierakstīšanas režīmā, var ietaupīt vietu glabāšanai) , atstājot zagļi un laupītāji nekur slēpt.Tajā pašā laikā jūs saņemsiet tūlītēju APP signalizācijas liek uz jūsu smart ierīcēm, kur jums ir.Maskēšanas laukumu, ko vēlaties, tikai turēt acis par svarīgu jomu.

Gluda Pan / Tilt 4X digital zoom uzraudzība

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kameras galva ir grozāms ar 350°pan un 90°slīpuma.Jūs varat kontrolēt to, izmantojot app un saņemt slaucīšana viedokli par katru collu no visu jūsu māju.

Skaidri divvirzienu Audio - Runāt un Klausīties Jebkur

Iebūvēts ultra-atsaucīgi mikrofons ļauj jums ir gluda stabilu sarunas, izmantojot savu mobilo App, lai kur arī jūs atrastos.Domofons režīms ļauj jums aktivizēt mikrofonu un skaļruni, tāpēc jūs varat sūtīt komandas, lai jūsu pet, vai atvairīt nevēlamu viesi.

Full HD 1080P 2Megapixel izšķirtspēja

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kameras Skatīt visu skaisto krāsu un super skaidrību, ar šo HD kamera.Visi, kas uzņemts ar šo fotokameru, tiks iesniegts jums, izmantojot brīvi un apdullināšanu video.

Pastiprināta Nakts Redzamības

Jaunināt nakts redzamības un Zemas gaismas attēlu, Ar F2.1 diafragmas atvēruma Lēcu, un 3D NR (Trokšņu Samazināšana), DWDR (Digital Wide Dynamic Range) tehnoloģija, Skatiet skaidrs, ik detaļas, pat apgaismojums un nakts.

Tālvadības Apskatei, jebkurā laikā, Jebkurā vietā

Nav svarīgi, kur jūs esat, jūs varat attālināti piekļūt kamerai, lai redzētu tiešraidi, un palikt savienotas.Attālināti apskatīt kameru, izmantojot: bezmaksas App savā mobilajā ierīcē, bezmaksas CMS PC Klientu uz sava datora, web pārlūkprogrammas (IE, Google Chrome, Microsoft Malas, Safari, Firefox, u.c.).

Adaptīvā uz jebkuru tīklu vidē

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kameru, adaptive straumēšanas tehnoloģiju, kas automātiski pielāgojas, lai optimālu skatīšanās kvalitāti, pamatojoties uz tīkla nosacījumiem.

SD atmiņas Karte + Mākonis Uzglabāšanas

ZYsecurity Yoosee kamera JYPTZ08 atbalsta SD kartes glabāšanai līdz 128GB.arī tas atbalsta mākonis uzglabāšanas, ar gudru H. 265 tehnoloģijas, tā varētu ietaupīt vairāk nekā 5 reizes vairāk atmiņas vietas nekā citām kamerām.

Onvif uz Saderīgām Trešo Personu Diktofons

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera ir saderīga ar trešās puses ierīci, ja jums ir nepieciešams jauns kameru, lai aizstātu savu veco magnetofonu, tā ir jūsu labākā izvēle(Bet, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu diktofons atbalsta Onvif protokols).

H. 265 Kompresijas un Divējāda Plūsma Ierakstu

Šī PTZ Kameras JYPTZ08, ar ko pieņem papildu H. 265 video kompresiju(tikai 3mp un 5mp), joslas platumu efektivitāti un pārraides ātrums ir ievērojami palielinājies.H.265, kas jums palīdzēs ietaupīt 50% uzglabāšanas vietas nekā citi.Savukārt dual-plūsma atdala vietējās ierakstu no attāliem skatu, lai novērstu traucējumus starp tiem.

Pārbaudiet To, Ko Jūs Neatbildētos

Tagi: dava ip kameras, kamera secur, kameras ptz, tptek ptz kameras, is dome kamera, boavision kamera, kamera ip speed dome yoosee, vr yoosee kamera, tālummaiņas ptz kameru, auto izsekošana, kamera ip yoosee.

Datu lapa

Objektīvs (mm) 2.8 mm
Savienojums Wi-fi vai Vadu
Tehnoloģija Pan Tilt Tālummaiņa
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Veids IP Kameras
Stils Bullet Kamera
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 12W
Sensors Zīmols SmartSens
App Yoosee
Izmēri (L x W x D)(mm) Attēls
Nakts Redzamības 2 INFRASARKANO staru Nakts Redzamības
Modeļa Numurs ZY-JYPTZ08
Audio Divvirzienu Domofons Runā
Nakts Redzamības 1 Baltā Gaisma, Krāsa Nakts Redzamības
Megapikseļi 2MP
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.001 Lux
Savienojumi Wifi
Video Kompresijas Formāts H. 265
Augstas Izšķirtspējas 2.0 Megapikseļi
Video Formāts H. 265X / H. 264+ / H. 264
Uzstādīšana Normāls
Zīmola Nosaukums zysecurity
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 10
Barošanas Avots(V) DC 12V
Trauksmes Sirēnas Jā, Skaņas Signāls
Uzglabāšana Mākonis, Sd atmiņas Karte, Onvif VRR
Strāvas Padeve Normāls
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
krāsa Balts
Kustības Detektoru,
Skatīšanās Leņķis 360°
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
izsekošana Auto Kustības Izsekošana
TF Kartes 128G TF Kartes
Sensors CMOS
IS Attālums(m) 35meters
Sienas Stiprinājums Sānu
Izejas Jauda Audio 1CH RCA
DATORA Pārvaldīt Jā, CMS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

H. 265 1080P WiFi IP PTZ Kameras Āra Auto Izsekošana Mākonis Dual Light Speed Dome Kameras Audio Sirēnu Signālu CCTV Kameras Yoosee

H. 265 1080P WiFi IP PTZ Kameras Āra Auto Izsekošana Mākonis Dual Light Speed Dome Kameras Audio Sirēnu Signālu CCTV Kameras Yoosee

Saistītie Produkti: